5.rodjendan Sportskog drustva F.F.-27.11.-Cabaret Rose-Tropico band!!!

Started by sportista, 19-11-2006, 23:13:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

pereca

Quote from: Bred on 22-11-2006, 11:44:41
kazem ja-diskriminacija. :K A da, neko ce se pridruziti "sportistima" samo zato sto je ulazak na zurke za dz, da, da :lol:

Nije diskriminacija, nego pravo clanova   :wink:
Ulazak na zurke za dz nije jedina pogodnost koju imaju clanovi Sportskog drustva.
Ako se bolje informisete, saznacete i ostalo.
Uostalom, niko nikog ne prisiljava na nesto. To bi vec bilo krivicno delo. Pa ko voli nek izvoli  :)

Wolf

Quote from: stef on 21-11-2006, 12:33:19
Samo da ne budu igracice! Pre 2 godine me jedna slucajno sutnula u glavu :stid:.A mozda je bilo i prosle godine... :/

Kao prvo, bilo je prosle godine, a kao drugo, da nisi hteo da se penjes u kavez, ne bi dobio nogu u glavu  :K

Bred

bofa

lycos

sad ima kavez_i ,recimo,... dve igracice u njemu...siguran sam da mu nece biti dosadno

bofa

Ma njemu je dovoljan samo kavez, jo¹ kad vidi mesec onda samo vri¹ti!  :wink:

lycos

bofa

sportista

Va¾no obave¹tenje!!!
Mole se svi ljudi koji su zainteresovani za dolazak na ¾urku Sportskog dru¹tva Farmaceutskog fakulteta 27.11.2006 da doðu po svoje karte u ponedeljak 27.11.2006. u prostorije Sportskog dru¹tva F.F.-a od 11-14h jer zbog velikog interesovanja, ogranièenog broja mesta i najavljenih poseta gostiju iz farmaceutskih firmi postoji moguænost da se ulaznice neæe prodavati na ulazu kluba, niti æe biti dozvoljen ulaz bez istih!
Hvala na razumevanju i vidimo se! :loptica

Wolf

Quote from: bofa on 23-11-2006, 15:49:52
Wolf-e, i tebi smo spremili jedan kavez!? :V
Quote from: bofa on 23-11-2006, 17:48:54
Ma njemu je dovoljan samo kavez, jo? kad vidi mesec onda samo vri?ti!? :wink:
Quote from: bofa on 23-11-2006, 17:53:39
...a onda mu se otka詠jedna ruka... :V
Tek sada sam video poruke. Vazno je da ne vristim sam, nego u drustvu, a za veceras sam vec poceo da se zagrevam. Bice svega!

mullala

Nek mi neko kaze da li ce se ipak prodavati karte na ulazu na zurku,
posto, kao i obicno, sve kasno vidim :)
A mozda cu i svratiti samo da mi potvrdite da ce biti karata :V

qwertz

Iz prve ruke!! Mislim da nije skoro bilo lepse zurke!! Svaka cast na organizaciji!!

avgogh

Evo jos jedne prve ruke! :) Zurka je bila odlicna! Muzika - za svakoga po nesto, pice - paaa, moglo je biti jeftinije, ali bilo je za ocekivati, s' obzirom na lokaciju :K
Sve u svemu, sto rece qwertz, odavno nije bila ovako LEPA zurka! :~

stef

Iz moje ruke najslade se pijei....Dobra zurka!Lep provod... :~ :PI :ziveli

lijepa bosanka

Bilo je SUPER!!!!! Svaka cast organizatorima!!!! :cvet Ubjedljivo najbolja zurka naseg faxa na kojoj sam bila!!!! :~ :~
Mnogo sam se dvoumila,ali drago mi je sto sam donijela super odluku!!!! :~ :~ :loptica