Kolokvijum iz kinetike?

Started by spadalo, 16-11-2006, 09:47:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

milena84

Zna li neko sta se desava ako se ne polozi ovaj popravni iz kinetike? :hmm

AnaCrvena

bojim se da rekose da nema potpisa,overe semestra,ni upisa X semestra...ali kazu isto tako da se to nije desavalo...

Kamicak

Ljudi,pored svih zadataka,koji su napisani ovde na forumu i onih sa vezbi,nemoguce je pasti :nene:

anja

Sto se tice teorijskog pitanja u vezi t1/2 sta je tacan odgovor? 
Mislim na pitanje koje je bilo na proslom testu a neko je napisao na predhodnoj strani.

Maslacak

Ne menja se bez obzira na dozu :)

tarantulica

Nadoknada II kolokvijuma iz farmakokinetike biæe 5.II 2008. god. u 13 h u Amfiteatru broj 3 i 4.  :cvet

philoserbiana

da li je tesko dobiti 9 na kolokvijumu?pitam zbog oslobadjanja od dela testa

Bred

Jeste.
Ne zato sto je sam kolokvijum tezak nego oni oduzimaju poene samo tako , valjda vas pripremaju za sam ispit ... :face:  :dole:
Cilj im je da se sto manje ljudi oslobodi.

malena

Ok onda znaci da polozim bez mnogo cimanja,jer svakako to necu skoro izlaziti...  :K2: :K2: Da ucim bar ono sto mislim da polazem uskoro...  :wall: :wall: :wall: E ubise nas ovi kolokvijumi...  :namcor :namcor :namcor

philoserbiana

pricala sam sa drugaricama,rekle su mi da nije tesko osloboditi se,samo treba redovno da se obnavlja ono sto se uci na vezbama...to lepo naucis i dobijes veoma visoku ocenu... :cvet
kazu da dosta ljudi uci samo da prodje,pa zato ocene nisu bajne  :wave:

shmizla

Da li mi je za kolokvijum dovoljno da naucim one slajdove, ili ipak moram i praktikum?

Bred

mora i praktikum.
U moje vreme je bilo tesko osloboditi se, ne znam kako je sad ...

philoserbiana

Dovoljni su slajdovi,ali sa pricom koja tece za vreme vezbi...znaci zapisujes ono sto prica...ne mora praktikum...ali goli slajdovi ne znace mnogo

AnaCrvena

fora je u tome da treba pratiti vezbe,posto ima puno novih pojmova...kad slusas na vezbama,zapises po koje objasnjenje,ako nesto zafali procitas u praktikumu(ali to za prvi deo) neces kolokvijum ni osetiti.kad budu krenuli zadaci,posebno je vazno pratiti na vezbama,jer kad to sve prvi put vidis kad sednes da spremas za kolokvijum-jeste tesko osloboditi se.
meni je kinetika bas bila zanimljiva,i stvarno mi nije tesko pala...videcemo kako ce biti sa ispitom!  :wacko:

mina-L

Jel moze neko da mi objasni sta treba odgovoriti na ovo pitanje: debrizokvin je supstanca za isp aktivnosti CYP2D6 enzima,metabolicki odnos kod EM je 0.2-12.6.Ako je taj odnos 20.5 kod bolesnika koji se lece triciklicnim antidepresivima a lek aktivan u nepromenjenom obliku, kako i da li treba korigovati terapiju? :cvet :stid: