Kolokvijum iz kinetike?

Started by spadalo, 16-11-2006, 09:47:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ajvi

Quote from: Dukica on 11-01-2007, 09:02:44
To sto vam je neki zadatak sa ispita,to vas loze. Za ispit upravo vazi da daju mnogo lake zadatke. Znaci,ali bukvalno da se primeni 1 formula i to neka mala. Tezi su zadaci za kolokvijum.
Prosli rok je bio zadatak da se primeni formula za izracunavanje Css kod p.o iz D,Cl i Tau.
Pa vi vidite,da nema veze sa ispitom. To vas samo plase i sa razlogom to rade,jer su na kolokvijumu definitivno tezi zadaci. :cvet
Sreco, ponavljamo se ti i ja..  :C To sam upravo i htela da kazem, toliko su uprostili, a svi su valjda ocekivali nesto teze.. pa se zbunis kod jednostavnih stvari, koje su stvarno "debilne".. :twisted: Trazis caku tamo gde je nema, u stvari gubis dragoceno vreme na ispitu.. Ja isto nisam mogla da verujem, al' sad kad i ti tvrdis, onda je sigurno tako.. Lepo je kad se neko tako nadoveze pa razjasnimo i utvrdimo stvari, da se zna i bude fino uokvireno i za ispit!!! Tri bambija za nasu ekipu!!!  :loptica  :loptica  :loptica

Dukica

Ajd pa ako bog da i da je polozim sutra....pa da
mogu jos nesto da vam kazem... :cvet

Ajvi

Quote from: Dukica on 11-01-2007, 15:41:46
Ajd pa ako bog da i da je polozim sutra....pa da
mogu jos nesto da vam kazem... :cvet
Obavezno, racunamo na tebe.. Go, Duki, go!!!
Srecno sutra!!!  :~  :~  :~

Enea

ajde Anchi razbi ga!!

@bred & mikele

bash bezveze sto ste se osetili prozvanim,ja samo lupetam gluposti..
(a ne zaboraviti necu,da je bred na 1.moje pitanje dao pogresan odgovor,
poznavajuci ga-mozda je i namerno,jer ne voli me,a malo iskrenosti nije na odmet...

lalala odoh offtopic,sad ce da me brisu opet

mikele

Nisam se ja osetio prozvani,nego jednostavno mi se nije svideo tvoj pristup.Tu pre svega mislim na ono "debilne stvari" jer kao sto sam rekao ono sto je za nekog debilno,nekome mozda stvarno nije jasno i daleko od toga da mu je debilno.Sve je to relativno.
Uostalom to sada nije ni bitno,samo opusteno.
Evo Enea za tebe jedan  :cvet

Bred

enea, mala je verovatnoca da me poznajes a jos manja da te ne voli jer retki su ljudi koje ja bas ne volim :wink:
poruke se brisu kada se ide u off, kao sto ce se brisati i poruke koje se nadovezu na ovu moju.

Enea

Quote from: Bred on 12-01-2007, 11:45:51
enea, mala je verovatnoca da me poznajes

smorio bi se kada bih ti rekla svoje inicijale....

Bred

rezultati kolokvijuma kod asistentkinje marije p.... bice danas u 10h, tako mi rekose

Napomena: samo za grupe koje vezbaju ponedeljkom i utorkom

Edit2- za ostale ce rezultati biti u petak, 19.1 a istog tog dana ce biti i potpisi.

zezilija

asistentkinja je stvarno bila Deda Mraz!bas nas je pocastila bodovima(ja spadam u one "od utorka")-eto informacije onima koji su jos "na cekanju",da im bude lakse.. :-)

mikele

Quote from: zezilija on 16-01-2007, 21:06:17
asistentkinja je stvarno bila Deda Mraz!bas nas je pocastila bodovima(ja spadam u one "od utorka")-eto informacije onima koji su jos "na cekanju",da im bude lakse.. :-)
A koja asistentkinja? Jel Marija Petronijevic?

Bred

obavestenje:
OBAVE©TENJE ZA STUDENTE V GODINE

Rezultati II kolokvijuma: 19.1.2007. (petak) u 9h.

Radovi se mogu pogledati 19.1.2007. 9-12h.

Studenti koji imaju uslov za potpis (oba polo¾ena kolokvijuma i
prisustvo na svim ve¾bama) mogu predati indekse 19.1.2007. 9-12h.

Dodatni termin za polaganje kolokvijuma: 22.1.2007. u 15:30 (I
kolokvijum) i 16:30 (II kolokvijum) u Amfiteatru 1.

Iz Instituta za farmakokinetiku
12. I 2007.     

rezultati kod asistentkinje katarine http://www.pharmacy.bg.ac.yu/predmeti/farmakokinetika/vezbe/

zezilija, uzdamo se u tvoje reci :)

zezilija

mikele

Ja sam od uvek tvrdio da je ona dobra asistentkinja,a mnogi mi nisu verovali.  :luda :luda :luda

Bred

to cemo tek da vidimo posle petka :wink:

Enea

Marrrrrii je gotivna skroz!

malo ih je takvih....