Kako objasnjavate predskazanja u snovima?

Started by willie the scot, 28-06-2006, 12:01:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

willie the scot

kako objasnjavate predskazanja u snovima...to bi moglo da bude podloga za neku teoriju da je sve oko nas proizvod nase maste... kao u filmu vanilla sky...

zoe

Сад си ме потсетио на Матрикс! :shock

lijepa bosanka

Meni se de¹avalo da sanjam ne¹to ¹to mi se nakon nekog vremena dogodi.....da sanjam osoobe( koje ne poznajem) koje nakon nekog vremena sretnem na ulici....
Imam drugaricu koja je kada joj je ujak do¾iveo nesreæu sve to sanjala....probudila se u suzama...i poslije nekoliko minuta su im javili.....
ja san i do¾ivljavam kao proizvod na¹e ma¹te,misli...ali ¹ta je sa tim predskazanjima?!

Vampire 666

pedskazanja....gluposti....uvek racionalno objashnjive...

lijepa bosanka

Објасни ми онда!!!!!

nasty girl

pa iskreno ja bas ne verujem u predskazanja... i mislim da je to odraz nase podsvesti i strahova...

willie the scot

neke stvari ne mozes poreci ma koliko da racionalizujes...meni se takve "koincidencije"mnogo cesce desavaju na javi nego u snu...na to sam tek u poslednje vreme poceo da obracam paznju...mislim da na neki cudan nacin covek projektuje stvarnost oko sebe, i to ne samo onu stvarnost u okviru svog domasaja i mogucnosti vec i sire...

AquArius

Quote from: nasty girl on 28-06-2006, 17:11:03
pa iskreno ja bas ne verujem u predskazanja... i mislim da je to odraz nase podsvesti i strahova...
Kako objasnjavate recimo emocije koje se javljaju u snu, prema nekom, prema kome se inace, normalno ne bi javile (cak ni podsvesno, mada da li?). A vi sanjate kako se ta osoba u snu prema vama ponasa milo, ljubavno, zastitnicki i onda pocnete da se tripujete da vam se svidja, iako taj neko u snu moze persnoifikovati i nekog drugog...  :shock

Al-Jasmina

Dokazano je  :)(zabogamiloga zvucim kao Garnijer reklama)
ipak...dokazano je da u snu nemamo inhibicije koje u svesnom stanju postoje...
Zato mozemo "Ljubiti i neprijatelja svog" ...i stosta drugo... :wink:

Mislim da ima veze sa nekim centrom u mozgu koji u to vreme
digne ruke od kontrole pa ostatak mozga izkoristi i napravi zurku :~

philoserbiana

Al-Jasmina

:K Daj malo mesa na tu tvoju teoriju...

Smrda

a je li ja sad opet da pocnem sa svojom teorijom oko telepatije,predskazanja...i onoga od one veceri,a?

hehehe...
predskazanje u snovima...hmmm...
mislim da ima veze sa intuicijom...i iskljucivo sa time....

a neke situacije,osecanja.....smatram da je to nacin na koji se mozak sprema za varijantu sta bi bilo kad bi bilo...mehanizam odbarne...

philoserbiana

postoji Bog i postoje ljudski talenti.jedan od njih je i poseban osecaj za sutrasnjicu

lycos

obicno kada sanjam nesto ruzno,to mi se i desi..

Al-Jasmina

Quote from: philoserbiana on 04-03-2007, 10:48:32
postoji Bog i postoje ljudski talenti.
jedan od njih je i poseban osecaj za sutrasnjicu

divna misao, lepo i sazeto srocena... :happy:
Talenat za sutrasnjicu...
mozda je to poetski uvijeno objasnjenje za postojanje nagona da prokljuvimo sta je u belini koja je ispred nas!  :cvet