©ta vas privlaèi, a ¹ta odbija kod suprotnog pola?

Started by willie the scot, 24-06-2006, 17:52:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 12 Guests are viewing this topic.

vladimir

Meni se odjedanput sklopi kompletna slika i odmah znam:mo¾e- ne mo¾e da prodje.Nema neki odredjeni deo koji vi¹e volim od drugih ( u stvari ima, ali æu ovaj put ostaviti da nagadjate koji je-mada, ko me zna-zakljuèiæe odmah ). :run
Mada, kod moje devojke me je privukao njen pogled!Iz oèiju izbija ono ¹to me privlaèi i pali!Mada, ne bunim se kad je ostatak super, a mislim da sam ovog puta ub'o Jack-Pot!!! :happy:

AquArius

QuoteMada, kod moje devojke me je privukao njen pogled!Iz oèiju izbija ono ¹to me privlaèi i pali!Mada, ne bunim se kad je ostatak super, a mislim da sam ovog puta ub'o Jack-Pot!!!  :happy:

Hej, tako se i ja osecam prema svojoj drugoj polovini, svom alter egu. To je stvarno prava stvar!  :Lj

Darker

Quote from: vladimir on 25-06-2006, 10:54:35
Meni se odjedanput sklopi kompletna slika i odmah znam:mo¾e- ne mo¾e da prodje.Nema neki odredjeni deo koji vi¹e volim od drugih ( u stvari ima, ali æu ovaj put ostaviti da nagadjate koji je-mada, ko me zna-zakljuèiæe odmah ). :run
Mada, kod moje devojke me je privukao njen pogled!Iz oèiju izbija ono ¹to me privlaèi i pali!Mada, ne bunim se kad je ostatak super, a mislim da sam ovog puta ub'o Jack-Pot!!! :happy:
Ne znam ja koga si ti ubo, to se ti sa njom dogovori :> :> :> :> :>
Kosa, ljudi, definitivno kosa... Oèi...
Btw, ne znam za vas ribe, ali ja recimo vas delim na one koje su :Bog :Bog :Bog :Bog i one koje su neverovatno sexy(èitaj: koje bih po... bez razmi¹ljanja :> :> :>), èesto se te dve osobine ne sreæu, a i kad se sretnu obièno jedna nadvlada(stara prièa o strasti i ljubavi...)
E, ne znam koje su bolje... :confused: :confused: :confused:

Vampire 666

E, da...kosa...mora biti duga...nikako plava...duza od moje...izbor mi se iz godine u godinu suzava... :'(

lijepa bosanka

Darker....ti si to ba¹ iskreno rekao :]....¹to se mu¹karaca tièe...i ja mislim da je kod vas podjela takva!! :wink:

AquArius

Kod momaka je sve prilicno u 2 dimenzije  :>  :>

QuoteE, da...kosa...mora biti duga...nikako plava...duza od moje...izbor mi se iz godine u godinu suzava...  :'(

Ne brini vamp, samo postajes mator  :P

Al-Jasmina

Mislim da mi nista ne bi vredelo da je lik i STRAVA gradjen ako mi njegovo lice nije privlacno... :)
Nekako mi se na licu nalazi bitnija polovina necije privlacnosti... :[
ali to ne znaci da cu drugu polovinu zanemariti skroz...

E da, na stranu i ruke, i pogled, i usne, i guza...
Meni je vrlo bitna i VISINA  :smile:

shmizla

Evo ukljucujem se i ja... Ono sto odmah primetim je lice u celini (mada kao broj 1 gledam usne), a zatim obratim paznju i na ramena, ledja... a slazem se sa tim da je visina vrlo vrlo bitna... ;-)

sandric

Ja prvo primetim oci i pogled..... :run Zatim ruke,mnogo mi je bitno da su negovane....A onda sve ostalo....Na primer mozda zvuci sasavo ali jako mi je bitno da li mladic zna da slozi boje pri oblacenju....Mislim da mi nesto fali,suvise sam veliki perfekcionista :angel:

Bred

Negovane ruke?! Omg, vi se bas palite na metrosexualce? Ajde priznajte 

pereca

Quote from: Bred on 21-07-2006, 01:51:35
Negovane ruke?! Omg, vi se bas palite na metrosexualce? Ajde priznajte 

Bljak

Coolgemini

Oci-broj jedan,sredjena kosa-broj 2,lepe,dobre i vitke noge-broj 3,dobra guza-broj 4...Ostalo nije toliko bitno,premda volim da je devojka u sustini ok izgleda i da joj je stalo do svog izgleda  :wink:  .. :loptica

AquArius

Sad mi nesto pade na pamet.
Sta ako neko ljubi, hm... isti pol. To znaci da ovo nije tema za njega/nju (pogledati naslov teme).
Just a thought.

Elem, metrosexualac je Dejvid Bekam. I na njega "padaju" i muski i zenski.
Samo primer.

Meni su i dalje oci i pogled na prvom mestu.
Ruke, glas, nos...   8)

Pa dobro, nekako mi je logicno da bude visi od mene.

stef

Sve je bitno, naravno svi prvo padamo na fizicki izgled, ali veza nema izgleda da traje ako je devojka semi-retardirana ako ne mozes sa njom da pricas normalno, da se zezas.Najvise mi se svida kod ribe kad je duhovita.A sto se tice fizickog izgleda, sve je bitno.SVE se gleda, lice, oci, kosa, dupe, grudi, noge, nokti....Da, da drage koleginice, frajeri vole da su devojke negovane, sto ocito nije bas slucaj kod riba sa naseg faksa.Cast izuzecima, ali kad vidim da riba ima brkove, ili siske ispod miske....Mislim sta reci? Sexy....nikako.

sandric

Pa ne bih rekla da se lozim na metrosexualce :run....Pod negovanim rukama podrazumevam ruke koje ne izgledaju kao da su kopale noktima...kapiras :loptica