©ta vas privlaèi, a ¹ta odbija kod suprotnog pola?

Started by willie the scot, 24-06-2006, 17:52:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Al-Jasmina

#330
Najvatreniji par koji sam videla ima visinsku razliku koja ljude nagoni na sulud smeh
ALI kao sto rekoh najvatreniji su...
trebalo je videti kako ONA sa svojih maltene 185 (She -amazoi) rezi (bukvalno) na lika koji je njenog decka (160) u busu ochepio...  :happy:

Darker

Жена у средишту мушке пажње: Драгољуб Ђуричић
Доброта ће сачувати свет
Љубав за једну ноћ није брза љубав, она има своју микропричу

Драгољуб Ђуричић
(Фото Небојша Бабић)

Бити вечно млад, остати леп и пожељан, ултимативни је прохтев модерног доба. Доминација спољашњег обличја односи примат над осталим. Безобзирно атакује на сва човекова чула. Преотима шансу истини, прочишћеној спознаји. Све то препознатљив је одраз брзине живљења, који вулкански потреса традиционалне односе међу половима.

Један од најпознатијих Црногораца међу Србима, музичар са дипломом ликовне академије, бубњар, човек саткан од нерва покрета и царства речи, код кога се мисли котрљају невероватном брзином, ствари посматра на сличан начин.


Жртве фолирања

Када је жена у питању, Драгољуб Ђуричић сматра да сваки мушкарац има неке свесне ствари које примећује. У његовом случају мора да се јави посебна димензија која ће одиграти главну улогу.

– Колико год да нас има на Земљиној кугли, а бројке кажу пет милијарди, половина је жена. Тренд данашњег времена јесте да се све усмерава на спољни изглед. Мене то углавном одбија. Можда делује грубо. Али, постоји једна битна ствар. Начин на који жена носи своју спољашњост. Са било чиме што је пренаглашено, жена више губи него што добија. Међутим, то свет тако не схвата. Док се не појави друга, она права димензија, за мене нема никаквог контакта. А, она се може манифестовати кроз карактер жене, њен интелект, духовно песништво, лепе манире. Можемо је означити како год. Нажалост, људи не воле јасне и фине ствари. Они обожавају фолирање. Постали су жртве фолирања. У доба медијске експанзије све је могуће одглумити. И љубав. Нико се не удубљује у суштину ствари. Бојим се дошли смо до границе, до зида где више немамо шансу да нам се роди Јесењин. Нови Достојевски, Кафка. Технологија је отишла предалеко, а брзина је уништила човеково стрпљење. Без њега, без вишка толеранције и доброте не можемо сачувати овај свет, још мање једно друго – мишљења је бубњар који деведесетих није дозволио грађанској свести да се успава. Дугачкој колони на београдским улицама он је ударао жесток ритам побуне, а данас указује на аномалије у емотивним односима.

Дефиниција чисте љубави

Подвлачи да се код човека медијским радњама изазивају ниске страсти, тријумфално га увлачећи у мрежу непрестаних сукоба. Људи су у сталним конфликтима. Сами са собом, са партнером. Лажу да се воле.

– Прљаве страсти су надвладале племените емоције. Најтеже ми то пада. Ми сви имамо погрешну особу коју волимо. Можда мислимо да је она погрешна, а у ствари сами смо погрешни, јер се истински нисмо прилагодили да је спознамо. Сваки организам док живи тражи љубав. Тражи да му се храни душа. А, знате шта је чиста љубав? Кад поред себе имате особу коју волите. Која и од других добија комплименте, а њеног мушкарца то не ремети и не може да избаци из равнотеже – каже музичар. Одговара му да се авионом пребаци од Београда до Њујорка, али не и да живи том светлосном брзином. То не значи да не верује у муњевиту, страсну, љубав за једну ноћ.

– Желим да станем у неком малом простору, где могу себе да реализујем и пронађем другу особу. Ако стално журиш ризикујеш да нигде не припадаш. Свака журба није ништа друго него ход према крају, према коначности. Ходајте споро, дуже ћете живети. Исто је и са емоцијама. Не постоји брза љубав, свака има свој процес стварања. Љубав за једну ноћ је нешто друго. То није брза љубав. Она има своју микропричу и са првим дашком светлости одлази у снове – наводи уметник. • Да ли међу женама постоји ривалство, конкуренција? Групишу ли се оне у природне или одбрамбене савезе?

– Модерна жена је себи наметнула омчу. Обавезу да из фронталног става групе, по свему истих, једнаких, исплива као прва, победница. Као најлепша. Најзгоднија. Најекстравагантнија. Зашто она то ради, ако мушкарац то од ње не тражи? Скоро сам убеђен да је због других жена. Има много ситуација у којима бих се радије загрлио са гладним тигром него са таквом особом – звучи искрено наш саговорник. Он поштује традиционалну улогу жене у друштву, жену-мајку, ништа више јој нити додаје, нити одузима. У чему још види превласт жене над мушкарцем?

– Само у истрајности. У њеној намери. Можете да будете спремни, да имате све физичке и менталне одбрамбене механизме. Али, кад она реши да вас нападне, увек нађе нешто што мушкарац не може да предвиди. То је простор у коме се обично гине – констатује Драгољуб Ђуричић.

Александра Марковић
[објављено: 03.12.2006.] Politika

Smrda


hulio_salinas

©ta tra¾ite kod ¾ena?
Izvor: Maksimalno.com (http://www.maksimalno.com/artman/publish/seks/clanak_330.shtml)
Pi¹e: Dejanka Stepanoviæ


U principu to je ono ¹to vama nedostaje. Zvuèi sme¹no ali je tako. ®elite da ima punije usne, u¾e obrve, mek¹u ko¾u, bez dlaka na licu, volite velike grudi (to je opet ono ¹to vi nemate), tanak struk, veæe bokove, dugu kosu, duge nokte itd.


Rekao bi èovek “mis sveta”. Meðutim, ni mis nije vi¹e ¹to je bila. Obièno je to ovih godina devojka oko 20 godina, oko 170 cm, mere 88-60-88. Rekla bih da to i nije ba¹ savr¹ena ¾ena. Obièno mis iskljuèuje majke i udate ¾ene (a ima nas privlaènih, lepih, zgodnih) i filmske zvezde. Takoðe, ima i prelepih devojaka koje misle da je izbor za mis poni¾enje, pa se ni ne prijavljuju…zatim oni banalni intervjui, kako je obuèena, a takodje ume¹ana je i politika. Pa zato mislim da mis i nije mis.

Zatim sviðaju vam se “maèke”. Znate to su one ¹to se pojavljuju u mu¹kim revijama. Statistika za tu vrstu devojaka glasi 92-60-88. Malo su i ni¾e jer ne moraju biti na pozornici. ©ta mislite o Twiggy: 78-60-82, Britanke: 92-70 -98, Balkanke: 96-62-99.

©alu na stranu, privlaèe vas privlaène ¾ene, ljupke, mlade i u principu vitke (mada nije ni to striktno). Manje privlaène su vulgarne, stare i debele.

Ali i vas mo¾emo podeliti u dve grupe: introvertirani mu¹karci daju prednost obuèenim vitkim ¾enama, zbunjuju ih gole i dobro razvijene ¾ene; extravertnim mu¹karcima se upravo to svidja. Homoseksualcima se dopadaju bezopasne ¾ene, nepristupaène, obuèene , dostojne po¹tovanja, ozbiljne, èiste. A kao trajnu partnerku birate elegantne, manje izazovne.

Takoðe, dragi mu¹karci, mo¾emo vas podeliti i u odnosu na deo ¾enske anatomije koji vas najvi¹e zaokuplja (grudi, guza, noge).

Grudi - mu¹karci koji èitaju Playboy, pu¹e, bave se sportom (naravno ne mora biti tako ali u jednom periodu su to nauènici izdvojili)

Guza - pedantni, sklonost prisilnoj neurozi, pasivnost

Noge - trezvenjaci, oseèaj manje vrednosti, zakoèeni u dru¹tvu

Interesuje li vas ¹ta nas ¾ene zanima kod vas?:)

Iznenadiæete se kada vam ka¾em da nas ne zanima obim va¹ih mi¹iæa, niti velièina va¹eg ega, da li ste obrezani ili ne. Mo¾da guza, stas, manji stomak i izraz oèiju. Èe¹æe je bitno da mu¹karac bude vi¹i od ¾ene.

Slo¾iæete se samnom da je i vama i nama va¾an pre svega zdrav izgled, ¾ivotni polet, stvarala¹tvo, radoznalost.

Znate ¹ta mi se nesviða kod vas mu¹karci? To ¹to pa¾ljivije odabirate kola nego ¾enu! I kola vam bolje odgovaraju nego ¾ena. Naravno da je to tako kad vam kod kola treba manje merila: pouzdanost, brzina i udobnost. A za partnerku je potrebno vi¹e merila: izgled, inteligencija, dru¹tveni polo¾aj, imovinsko pitanje, smisao za humor, temperament, prilagodljivo st…

SRECNO!!!

stef

 
Quote from: hulio_salinas on 17-12-2006, 07:37:35
©ta tra¾ite kod ¾ena?
Izvor: Maksimalno.com (http://www.maksimalno.com/artman/publish/seks/clanak_330.shtml)
Pi¹e: Dejanka Stepanoviæ


Iznenadiæete se kada vam ka¾em da nas ne zanima obim va¹ih mi¹iæa, niti velièina va¹eg ega, da li ste obrezani ili ne. Mo¾da guza, stas, manji stomak i izraz oèiju. Èe¹æe je bitno da mu¹karac bude vi¹i od ¾ene.

Slo¾iæete se samnom da je i vama i nama va¾an pre svega zdrav izgled, ¾ivotni polet, stvarala¹tvo, radoznalost.


Jes kad bi tako bilo...ne bi morao da brinem :K

Darker

Жена у средишту мушке пажње: Андрија Милошевић
Ослушкујем говор тела
Његошевски речит, јуначки храбар, најпожељнији београдски Црногорац, Андрија Милошевић, за љубав би чинио немогуће

Андрија Милошевић–страствен а романтичан
(Фотодокументација Политике)

Љубав је поставио на висок пијадестал. Изнад обичности, свакодневности, излизаних интереса, повезана са душама пуним племенитости. Што да не, и са наивношћу, патњом која у стомак удара, али човека јача, снажи, прочишћава.

Најпожељнији београдски Црногорац, чију би импулсивност и темперамент, није тајна, многе девојке да укроте, за љубав би пристао да учини све. Каква реткост!

Андрија Милошевић је принц над принчевима. Из њега букти жива ватра, смеје се очима. Не црни, не мрчи. Страствен, а романтичан. Узбудљив када прича, неодољив када ћути. Вредна комбинација. Вулкански тип, као горостасне црногорске планине.

Колико год га изједначавали са лакоћом смеха, он је далек од сваке помисли на површност. Изградио се у особу која, без икакве одступнице, себе увек даје до краја.

Изнутра креирана спољашност

Његошевски речит, јуначки храбар, већ дуго је жеља, и тиха патња, многих дама. Оно што њега хоће да „дирне” јесте васпитана, културна, паметна и интелигентна особа.

– Ако је квалитетна изнутра, то креира и њену спољашњу појаву. Допадају ми се префињене, софистициране, фине девојке. Вулгарност ме одбија. Волим да посматрам људе, па и жене. Начин на који се понашају, седе, гестикулирају. Тај говор тела ми је битан сигнал. На крају, све се своди на то да она буде добар и поштен човек. Неко ко је одговоран, ко поштује друге људе, друге професије. Има позитивну енергију и у стању је да анимира људе, да их везује за себе. Ослобођена свих маски, која нема разлога за страх. Истина је, да се у свакој ситуацији оне брже прилагођавају од мушкараца. По свом карактеру, ДНК коду који носе, неупоредиво су ментално јаче, снажније. Можда је зато фокус мушке пажње већ вековима усмерен ка њима. То женама даје предност. Њихова суштинска моћ, заправо, лежи у њиховом постојању – примећује глумац сматрајући како је позиција мушкараца са ових простора додатно оптерећена још једном чињеницом.

– Ми живимо на Балкану. Квалитет, овде, често није мерило успеха. Ако си зналац, професионалац, то не значи да ћеш постићи успех. А, како прићи жени, ако немаш чиме? Ако немаш никакву моћ? Онда мораш имати нешто друго. Таленат за освајање. То је неретко, опасно минирано поље на коме се код мушкараца рађају комплекси. С друге стране, изгледа да смо сами највећи кривци. Прихватили смо наметнути модел размишљања који се заснива на максими – „ко се снашао снашао, ко није његова ствар”. Заправо, живимо у доба савременог неуфеудализма. Што значи да шест милиона ради за двеста, триста људи у политичким партијама. За грофове од ове или оне странке. Све то не може да остане без рефлексије, без дубоких ожиљака у односима међу половима. Нужне су промене, зрели смо за нову револуцију. Код мушкараца недостаје бунт да се извуку из овог кавеза. Јер, ако је појединац собом незадовољан, како он може да воли другога. Како очекивати од располућене особе да заснује фамилију? Како? – знатижељан је уметник.

Истог дана, у истом минуту

За њега улога мајке је природна датост и то би требало да се поштује. И сам долази из средине где је институт породице, иако начет, још увек значајан.

– Породица је јако важна, она је везивно ткиво. За мене је то светиња. Али, савремена жена мора да има и своју каријеру. Она се пита – „за шта сам ја створена”. Нисам стекао утисак да су то две ствари које су непомирљиве. Оштар сам противник схватања по коме у браку престаје све. То није природа ствари, него предрасуде. Људима је тако лакше. Јер, треба имати снаге за фамилију, посветити се деци, истовремено не заборавити пријатеље и обогаћивати своју љубав – прави поређење. Постоји ли разлика између наших и девојака развијене европске културе?

– Смисао је да живимо ту где живимо. Једна је ствар ако је жена одрасла у Београду или Паризу. Те две жене могу се родити истога дана, у истом минуту, али оне ће бити две потпуно различите особе. Та два различита места, космоса, одређују њихов женски хабитус – запажа наш саговорник. Андрија Милошевић припада кругу млађих глумаца који будно посматра и разумева промене у друштву. Сагласан је са искривљеним ефектом „нарцис-друштва”. У таквим условима не могу сви да се снађу и не чуди некритичко, високо мишљење које се негује.

– Овде се већ дуго не говори о правим стварима. Сви су заказали, и уметници, интелектуалци, књижевници, академици. Непрестано се делимо. Не више између полова, него на странке, телевизије, новине. Трагично је што нико нема просвећену идеју, јасну визију у ком правцу иду међуљудски односи. Много је тешко. Много је необразованих људи који креирају јавно мњење. По мом мишљењу, било би добро кад би сви факултети били обавезни и бесплатни. Ми имамо обрнуту ствар. Хоћемо да постављамо европске, тешко дохватљиве стандарде у необразованом народу. Хоћемо то на брзину. А, кад се тако ради онда имамо све, осим једног. Осим живота. Осим љубави, маште и креације без којих се не може –  констатује Андрија Милошевић.

Александра Марковић
[објављено: 31.12.2006.] Politika

Al-Jasmina

 :Bog
:Bog :Bog
:Bog :Bog :Bog
:Bog :Bog :Bog :Bog
:Bog :Bog :Bog :Bog :Bog
:Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog
:Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog
:Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog
:Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog
:Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog
:Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog

Apsolutno se sla¾em!!!!!!!!!!!!
:happy:

Bezideja ovde vlada!

Darker

      
Жена у средишту мушке пажње: Бојан Суђић
Очекујем посвећеност
Маестро Бојан Суђић на суптилан начин размишља о природи женског бића, а његове опсервације прерастају у оригиналне филозофске есеје

Бојан Суђић
Фото Небојша Бабић

Бојан Суђић на изузетно суптилан начин размишља о женском бићу. За професора Музичке академије у Београду, човека блиставог ума и неоспорне елеганције, тананости, продуховљених мисли, благости у ставу и покрету, жена је мотив постојања, животни покретач.

Говорећи о природи мушко-женских односа, маестро, који води порекло од знамените фамилије Ненадовића, у први план ставља комплементарност. Основна нит које се уметник држи јесте да се од једне особе супротног пола, као и у животу, са пријатељима, не сме превише очекивати.

Чиста душа

Оно у шта је славни диригент уверен јесте да је сама природа предодредила спољашњост као прву и неопходну копчу. Међутим, код маестра Суђића, тај првобитни окидач нема шансу уколико није испуњен одговарајућим садржајем.

Када говоримо о жени која може да доспе у жижу мушке пажње, свакако, да је физички изглед значајан. За мене је он искључиво улазница, односно лакиране корице. Тек ако је садржај интересантан, остајем до краја да ишчитавам дату књигу. Непривлачне корице ћу тешко пристати и да отворим. Не може се све проверавати у животу. Када начнем ту садржину, очекујем да наиђем на једну чисту душу, неоптерећену претварањима, „исфолираностима” и наслагама овог века који данас живимо. Очекујем једну особу која зна да цени живот. Тиху у патњи, не претерано бучну у радости. Која зна приоритете у животу. Очекујем једну посвећеност, једну душу која је спремна да даје и прима. Блиско ми је непрестано емотивно завођење, удаљен сам од сваке помисли на духовну лењост и незапитаност. Очекујем партнера који је спреман да се жртвује и за кога се вреди жртвовати. То и јесу били моји емотивни и естетски критеријуми, када сам ступао у брак – казује Суђић.

Оног момента када је почело „обарање руку” у неравноправним дисциплинама, жена је по његовом схватању изгубила у много чему. Од 1998. до 2004. године, боравио је у Стокхолму, где је био први диригент Краљевске опере. Иако је увек за истинску еманципацију, демагнетизација полова је нешто на шта он посебно указује.

– Гласам за еманципацију у позитивном смислу. Али, она не значи такмичење на мушком терену. Та грубост, жеља за доминацијом, свест о томе да жена више не треба да се допада, присутна је у свету. То је, нажалост, оставило негативан утисак на мене током боравка у Скандинавији. Оно што сам тамо виђао јесте равноправност, али она која се исказује у једнаком напијању, тетурању, позивима апел сервису због премлаћивања мушкараца од стране жена. У мом генетском склопу то су невероватне ствари, исто као и малтретирање жена. Таква еманципација је донела штошта лошег. Оно што је за мене поражавајући резултат свега, не знам да ли је социолошки фактор или зависи од других ствари, јесте да мушкарци постају феминизирани, а жене све више мушкобањасте – уочава уметник.

У сенци моћних

Доминантна материјалистичка филозофија данашњег мушкарца и жену ставља у подједнаку клопку. Да ли има лаког излаза из тог обруча?
– Једна крајност рађа другу. Постулати доброг васпитања и пожељног понашања личности у прошлости, као што су скромност, смиреност, васпитаност, неграмзивост, у савременом друштву се окрећу у своју супротност. Постају мане којима се савремени теоретичари изругују. Раније није било грубих жена нити спонзоруша у том обиму. Знало се шта је проститутка, али данашње спонзоруше никако себе не доживљавају као такве. Јасно је да је једно клатно било усмерено у правцу еманципације да би се реакција јавила кроз говор примитивног човека који је реаговао бруталним приказивањем силе. Такав мушкарац осваја физичком снагом и способношћу да жену нахрани. То су пећински модели који су се данас појавили у новој спонзорско-материјалистичкој редакцији. С друге стране, оне жене које нису способне да се укључе у битку за сопствену равноправност, осећајући инфериорност, покушавају да искористе своје атрибуте. Мушкарац ту искључиво задовољава сопствени его. Он је негде свестан да жена њега није изабрала због квалитета личности, већ због луксуза који може да јој омогући. То ствара осећај велике усамљености. Јер, ни један човек не може веровати жени која ће бити заведена сјајем његовог злата – сматра диригент. Заварани логиком потрошачког доба, ми наивно верујемо да ћемо живети вечно. Да ћемо вечито бити млади, да имамо безгранично избора испред себе. Егоистички, у огледалу нарцизма, себе посматрамо као вечито створење, које ће надвладати све. И тиме је већи страх. Не схватајући колико је живот брза и пролазна ствар – закључује маестро Бојан Суђић.
Александра Марковић
[објављено: 06.01.2007.] Politika

Bred

Smatra se da su se kriterijumi ¾enske lepote menjali od epohe do epohe i od kontinenta do kontinenta, ali komparativna studija klasiène engleske, kineske i indijske knji¾evnosti pokazala je da mu¹karci nisu preferirali ni plavu¹e ni brinete nego, pre svega, vitke i ne¾ne ¾ene.

Istra¾ivanje potvrðuje tezu prema kojoj se mu¹karac nesvesno rukovodi Darvinovim refleksom dugoveènosti gena i zato te¾i ¾enskom vitkom liku, neospornom znaku dobrog zdravlja i plodnog tela.

Nauènici sa Univerziteta Ostin u Teksasu i sa Harvarda prouèili su englesku knji¾evnost 16, 17, i 18. veka, kao i kinesku i indijsku poeziju iz najranijih vekova, te napravili statistiku. Grudi, zadnjica i bedra, inaèe erogene zone, veoma èesto se nalaze u literarnim opisima, ali se ipak najèe¹æe istièe vitkost.

U dana¹nje vreme medicina ukazuje na vezu izmeðu velikog trbuha i manjka estrogena, ¹to smanjuje plodnost i poveæava zdravstvene rizike.

(Hina)

b92

lycos

svako ima razlicit ukus..ne kazem da ne volim vitke..

hulio_salinas

Bez stalne goli¹avosti!
Izvor: Krstarica



Mu¹karci u principu vole da vide svoju dragu nagu, ¹to neke ¾ene podstièe da koliko je god vremena moguæe provode bez odeæe na sebi, ili, u drugoj varijanti, da su stalno izazovno obuèene. Takvo pona¹anje mo¾e da ima efekat suprotan ¾eljenom.

U poèetku æe, istina, veæina mu¹karaca u¾ivati da stalno gleda svoju dragu bez ikakve odeæe, ili u seksi haljinici i na visokim potpeticama. Vremenom æe se, meðutim, naviæi na taj prizor. I ne samo to: nagost svoje partnerke povezivaæe ne samo sa seksom veæ i sa kuvanjem, unono3vanjem, ribanjem podova, èi¹æenjem toaleta... I tako im prizor nage voljene neæe vi¹e automatski buditi misli o seksu.

Kada se ovako pona¹aju, ¾ene se nadaju da æe time postiæi da on stalno ostane "zagrejan" za njih, da strast meðu njima ostane jaka, ili se i pojaèa; a desi se suprotno - ona bude goli¹ava pored njega, ili u seksi donjem ve¹u i na vrtoglavo visokim potpeticama, a on potpuno ravnodu¹no vrti kanale na televizoru, poku¹avajuæi da pronaðe program manje nezanimljiv od ostalih.

©ta uèiniti? Kako odr¾ati strast? Ne stalnom goli¹avo¹æu, jer ona, sama po sebi, ne mora da ima veze sa seksom. Ako se pak pred njim skidate samo onda kad znate da æete voditi ljubav, va¹u nagost æe definitivno povezivati sa seksom. A ako se pred njim nikada ne oblaèite, veæ samo svlaèite, èim poðete rukom prema dugmadi, kopèama ili rajsfer¹lusu, on æe pomisliti na seks i prizor æe mu biti uzbudljiv.

A u meðuvremenu? Budite u odeæi u kojoj se dobro oseæate (izbegavajte onu ba¹ ofucanu ili pocepanu). Budite ne¾ne prema njemu, pa¾ljive, umiljate (onda kada to oboje ¾elite), podr¾avajte ga, ne zaboravite da mu redovno pokazujete da ga smatrate po¾eljnim... Sve to zajedno, ako i on uzvraæa istom merom, doprineæe tome da se i ljubav i strast jo¹ dugo, dugo odr¾e, ili da postanu jo¹ jaèi.

Al-Jasmina

Uputstvo za mlade supruge :)

Nista cudno sto cesto ljudi zaborave da moraju da
dodaju drva na vatru da bi gorela
i ulje kad je potrebno... (hmm benzin u spec.prilikama? :djavo)

ali tu¾no je sto zaboravljaju da budu umiljati, nezni,pa¾ljivi i topli
jedni prema drugima!
jer to privlaèi... :happy:

marijabgd88

e e e a ja do sad nisam rekla sta najvise volim... znate nova sam i tako to... pa cu sada da kazem... pa vi nastavite.... :)
nego.... ja obozavam kodlika osmeh, obavezno da j elep, i glas... nesto dublji(pustite ponekad topfm radio i cucete :) )... inace, obozavam kada liku lepo stoje farmerke, tacnije kada mu pozadi ne landaraju... odn. da ih popuni svojom slatkom lepom guzom... :)
p.s. nisam manijak... samo volim lepe stvari.... :a

Al-Jasmina

I mi te zdushno razumemo i podrzavamo, narocito za te farmerke :)
I za glasovne mogucnosti voditelja Top FM-a....

Nekada mi je glas toliko privlacan da bih satima slusala osobu... :>

Smrda

zato je meni Antoni Hopkins privlacan..........mmmmmmmmmm...i akcenat....