Fudbalska Reprezentacija Srbije

Started by hulio_salinas, 03-10-2006, 20:20:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Darker

Pa nije nemoguæe, po¹to su sad izgleda postali ko¹arka¹ka nacija :wall:

mikele

Јбте ови наши су мајстори да сами себи искомпликују живот.Да су бар умуљали један згодитак,све би било много лакше и лепше. :wall: :wall: :wall:

Wlada

mikele

Quote from: Wlada on 11-09-2007, 15:36:25
Ma realno smo jadni...
Реално уопште нисмо јадни када се погледају имена наших играча и имена екипа у којима они играју.
Реално никада нисмо имали толико играча у великим европским клубовима и што је још битније сви имају јако важне улоге у тим клубовима. (Видић-Ман.јун.,Станковић-Интер,Жигић-Валенсија,Крстајић-Шалке,Лазовић-ПСВ,Стојковић-Спортинг,Кузмановић-Фиорентина,
Красић-ЦСКА,Драгутиновић-Севиља...)
Али реално нешто не штима.
А шта?То је питање за Клементеа.

Wlada

Pa na to sam i mislio... Jadni kao kolektiv! Sto su Poljaci ili Hrvati bolji toliko od nas?? Tu nije potreban Klemente nego dobar psiholog  :shock

Duke

Slazem se...

Ubice nas ovi, daj boze da gresim, poljaci su samo imali srece a mi mastamo o pobedi...

Zbog toga uvek i nastradamo... Nerealne ambicije

Wlada

Ma veceras iz 1 u 1!!! Bice 3:0 za Portugaliju

tarantulica

Wlado, ti zna¹ ne¹to ¹to mi ne znamo?
I hoæe¹ to da podeli¹ sa nama PRE sledeæe utakmice...?  :smekerica:

Wlada

Ma prodao me izvor iz Lisabona!!  :> 

mikele

Људи слажем се да су наши као колектив много слаби,али реално гледано и Португалци су к**а од екипе.
Они су још гори од нас.Да нису дали онај гол,када је наш живи зид био стварно ''жив'',не би нам дали да се игра још 180 минута.
Тако да по мојим прорачунима даље идемо ми и Пољаци,а Португал кући. :wink:
А поступак Сколарија на крају текме,нећу ни да коментаришем.Видећемо сада како ће УЕФА да реагује.Али ако узмемо у обзир да је Зебина добио 4 меча суспензије и плус 15000 еврића за покушај ударања камермана на недавној утакмици између Каљарија и Јувентуса,онда би Сколари требао да добије минимум исто толико.

mikele

FIFA: Srbija četiri mesta niže
(http://nono9.us)

Fudbalska reprezentacija Srbije pala je za četiri mesta na svetskoj rang listi FIFA i sada se nalazi na 22. mestu.

"Orlovi" su na prošloj listi bili na 18. poziciji, ali su posle serije slabijih rezultata izgubili 88 bodova i sada imaju 877, šest manje od Turske.

Na vrhu liste došlo je do smene, pošto se svetski prvak Italija vratila na čelo, preskočivši Argentinu i bivšeg lidera Brazil.

Iznenadjujući rezultat iz Pariza doneo je osetnije promene medju prvih 20. Škotska je pobedom u gostima nad svetskim vicešampionom Francuskom skočila za devet mesta i sada je na 14. poziciji.

"Trikolori" su pali za dva mesta i sada su šesti. Medju prvih 10 vratila se Engleska.

Prvih 20 na svetskoj rang listi FIFA

1. (3) Italija
2. (2) Argentina
3. (1) Brazil
4. (5) Nemačka
5. (7) Holandija
6. (4) Francuska
7. (8 ) Španija
8. (10) Portugal
9. (12) Engleska
10. (6) Hrvatska
11. (8 ) Češka
12. (13) Rumunija
13. (11) Meksiko
14. (23) Škotska
15. (14) Grčka
16. (20) Poljska
17. (15) Ukrajina
18. (17) SAD
19. (21) Urugvaj
20. (19) Švedska
22. (18 ) Srbija

Roben

Klemente: Potpuno smo nadigrani

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Havijer Klemente sportski je priznao, posle nere¹enog rezultata u Jerevanu protiv Jermenije (0:0), da su njegovi izabranici igrali slabo i da nisu zaslu¾ili pobedu.

On je rekao da su domaæi fudbaleri potpuno nadigrali Srbe, naroèito u drugom delu susreta, kada se oèekivalo da æe doæi do preokreta.

"Bila je to slaba igra na¹e reprezentacije. Mnogo smo gre¹ili i na svim delovima terena nismo uspeli da uspostavimo nikakvu ravnote¾u. Iako nas Jermenija, po taktici nije iznenadila, moram da priznam da smo bili potpuno nadigrani", istakao je ¹panski struènjak.

On je dodao kako je poku¹ao u poslednjih dvadeset minuta sa izmenama da pobolj¹a igru. Na ¾alost, kako je koja nova izmena u¹la na teren, na¹a reprezentacija je igrala sve slabije. Na kraju, "orlovi" su igrali sa èetiri napadaèa, ali je sve to bilo jalovo i bez mnogo smisla.

"Sada vi¹e ne odluèujemo o svojoj sudbini. Ona se nalazi u rukama drugih reprezentacija i te¹ko je verovati da se mo¾emo naæi na zavr¹nom turniru", smatra Klemente, koji je objasnio da je slaba igra na¹e reprezentacije bila pre svega u tome ¹to se kasnilo sa predajom lopte, da su lo¹e pokrivani protivnièki igraèi i da nije bilo dovoljno agresivnosti kad su nas napadali.

"Siguran sam da je ekipa igrala borbeno i da je ¾elela pobedu. Prema razvoju situacije na terenu, naroèito u drugom poluvremenu, moram da priznam da su Jermeni bili bolji i da su zaslu¾ili pobedu", dodao je Klemente.

Bez obzira na, verovatno neslavan, opro¹taj od plasmana na Evropsko prvenstvo, Klemente je istakao kako je veoma ponosan na svoje izabranike, koji su u ovom trenutku pokazali koliko su mogli.

Kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stankoviæ, koji se potpuno utopio u sivilo ekipe, smatra da je veliki gubitak boda protiv Finske u Beogradu, praktièno veæ tada udaljio na¹e fudbalere od uèe¹æa na zavr¹nom turniru ¹ampionata Evrope.

"Sada mi nismo gazde na¹e sudbine. Prihvatam odgovornost za slabu igru, ali, neke stvari u ovom meèu ne mogu da objasnim. Pre svega, nejasno mi je kako su Jermeni u svim akcijama bili mnogo br¾i, kad to pro¹le godine ni izbliza nisu pokazivali u Beogradu", upitao se Stankoviæ.

Nenad Kovaèeviæ se, po obièaju, mnogo trudio, imao puno duela sa veoma brzim i tehnièki veoma potkovanim domaæim fudbalerima, ali je i on, kao i svi ostali reprezentativci, igrao ispod svog nivoa.

"Ovo je jo¹ dobar rezultat kako smo igrali. Sudbonosna utakmica za nas bila je protiv Finske u Beogradu, koju nismo uspeli da dobijemo. Sada se sve nalazi u rukama drugih reprezentacija", priznao je Kovaèeviæ.

Centarfor Nikola ®igiæ, koji nije ni senka onog igraèa od pro¹le godine, jedino je imao drugaèije vidjenje dogadjaja na terenu. On smatra da na¹a reprezentacija jo¹ uvek ima dobre ¹anse da se nadje u Austriji i ©vajcarskoj.

"Nismo mi igrali tako lo¹e kao ¹to je to izgledalo. Teren je bio grozan. Ali, to nije razlog takve igre. Za sebe mogu da ka¾em da mi nedostaju utakmice, ali sam ipak na kraju zadovoljan - posle svega ¹to se de¹avalo", rekao je ®igiæ.

Jedina svetla taèka u na¹oj reprezentaciji bio je centarhalf Branislav Ivanoviæ, koji se lavovski borio, da bi, na kraju, i on posustao.

"®ao mi je ¹to je do¹lo do ovakvog raspleta. Moram da priznam da je Jermenija odigrala veoma dobro. Imali smo dosta problema u svim fazama igre i zato treba da budemo zadovoljni i sa jednim bodom", ka¾e Ivanoviæ.

Reprezentacija Srbije u nedelju putuje iz Jerevana u Baku, gde æe u sredu odigrati meè sa nacionalnim timom Azerbejd¾ana.

(Tanjug)

:wall: :wall: :wall: :wall: :wall:
мислим шта рећи
ЈАД И ЧЕМЕР

Wlada

Брука!!!
Да фудбалери Јерменије нису полупрофесионалци и играју мало бољи фудбал било би 3:0.
Какве су само шансе имали а нису их искористили...
Морамо се помирити да смо коначно пали у СВИМ екипним спортовима (е а бејасмо јаки кад је било тешко)

Ayrton Senna

©ta reæi? Pa spali smo na nivo ispod reprezentacija Jermenije, Azerbejd¾ana, Kazahstana...
Nekima od njih æemo ostati u lepom seæanju, jo¹ bolje zapisani u knjigama njihove fudbalske istorije, neslavno po nas naravno.

A mogli bi da odigramo neku prijateljsku utakmicu sa San Marinom ili Farskim Ostrvima, da makar podignemo moral pobedom, ako uspemo da ih pobedimo, ma ako im ubacimo loptu u mre¾u uop¹te.

vlada89

U nekim trenucima mi je bilo krivo sto Jermenija (ili Amrenia - nek se odluci  :K) nije dala pogodak. Nadljudski su trcali i trudili se,a nasi??? Ne znam da sam video nekog bez lopte da vrze hoda od baba na setalistima. Daleko smo mi od Eura...