Fudbalska Reprezentacija Srbije

Started by hulio_salinas, 03-10-2006, 20:20:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

stef

mikele

То још ништа није сигурно,тако да...
Сачекајмо још мало.Али ако Антић и сада одбије,онда ћу баш да попи***м јер он само нешто пљује са стране,а никао да се прихвати посла.
Онда боље да ћути :namcor

Ayrton Senna

Резултати младе репрезентације послењих година говоре да можемо да створимо добар А тим у будућности. Али, посла се мора прихватити тренер који ће истински да води и 'обликује' играче, а не да од њих ствара звезде и богове са носем у облацима.

Важан је колектив, једнство, па и чувени мускетарски однос: сви за једног, један за све! А сада, ко ће све то спровести у дело? Ваљда људи у фудбалском савезу знају одговор.

А Антић? Па он је једном рекао људима у савезу да ће се посла прихватити само ако добије одрешене руке. Не верујем да ће дозволити сада, као што није ни пре 2 год. да му се Ђорић или неко други меша у посао. Зато....

nasty girl

Karad¾iæ: "Antiæ otpada"

Predsednik FK Partizan Tomislav Karad¾iæ, koji je predvodio delegaciju crno-belih na gostovanju u Madridu, praktièno je skratio listu kandidata za mesto selektora Srbije.

Karad¾iæ se tokom boravka u ©paniji sastao sa nekada¹njim trenerom Reala, Atletika i Barselone: "Razgovarali smo o svemu i svaèemu, pa i o moguænosti da postane selektor.Medjutim, Antiæ ne namerava da prihvati selektorsku funkciju u ovom trenutku" rekao je Karad¾iæ, trenutno i potpredsednik FSS.

B92

mikele

Тај Антић ме све више и више нервира :namcor
Па и онако га нико неће,већ две године је без посла.Боље би било и за њега да преузме репрезентацију и да покуша да је одведе на Светско првенство у Ј.Африци 2010.,него што сам са стране добацује и баца прашину људима у очи.

pop

Ma sa kim Antic da radi kad se zna koja bagra je u savezu. Dok god Sani, Djora, Moraca i ekipa vedre i oblace, moze samo da nas u**nja da odemo na neko veliko takmicenje. Jedina stvar koja mi se dopala u vezi Klementea je to sto FSS nije imao uticaj na njega u izboru taktike i prvog tima. Kakav god da mu je bio izbor - njegov je, samim tim i odgovara za neuspeh, a pokupio bi lovorike da smo prosli. Kad se samo setim Petkove izjave posle katastrofe sa Argentinom na SP, kad je kao glavne krivce oznacio javno mnjenje i novinare sto su ga nagovorili da postavi ofanzivnu taktiku  :wall:

mikele

Попе слажем се ја са тобом,али што то Антић јано не каже.Нека каже ''Нећу јер ми не дају да сам бирам и да сам састављам тим'' и крај приче.Па да видимо шта ће онда да одговоре ове ''главоње''.
Али ја мислим да је друга ствар у питању,а то је да се он плаши изазова званог репрезентација Србије и да се плаши неуспеха.
То је моје мишљење,које није увек право,али је моје.Није ми наредио ни Ђора,ни Терза,ни Дејо  :>

pop

Kad je bilo prosli put govora o tome da se Antic izabere za selektora, on je rekao da planira da jednog dana preuzme reprezentaciju, ali ne u tadasnjem trenutku svoje trenerske karijere, ali i ne dok su 'odredjeni ljudi jos uvek u vrhu naseg fudbala'. Slazem se da je razlog za odbijanje poziva selektora i njegov 'kukavicluk', ali mislim da je on racionalan covek koji bi pre setao unuke po Marbelji nego da se petlja sa ovakvim savezom.   

nasty girl

Ðukiæev lapsus o "selektoru"

Komentari¹uæi nagradu za najboljeg trenera Srbije u 2007.godini, Miroslav Djukiè napravio je "lapsus" kojim je mo¾da okonèao nagadjanja medija o tome ko æe biti novi selektor:

"Igraèi Partizana i mladi reprezentativci podjednako su doprineli da budem izabran za selektora! Pardon, zaslu¾ni su za priznanje za najboljeg trenera koje sam dobio..." rekao je Djukiæ i uz osmeh se ispravio...

Trener Partizana Miroslav Ðukiæ progla¹en je za najboljeg struènjaka u Srbiji za 2007. godinu.

"Za mene, kao mladog trenera, to predstavlja zadovoljstvo, ali i podstrek za dalji rad. Za to priznanje zaslu¾ni su pre svih fudbaleri Partizana i mlade reprezentacije, jer bez njih ne bi bilo ni¹ta ni od mene kao trenera" ,kazao je Miroslav Ðukiæ.

Shodno tome prièa se da ste dobili poziv predsednika FSS Zvezdana Terziæa na razgovor sa temom: novi selektor Srbije?

"Interesuje me samo Partizan i jesenja titula, sve ostalo je u drugom planu".

Da li to znaèi da ste odbili i razgovor sa Terziæem?

"U ovom trenutku me interesuje jesenja titula, a zatim na proleæe i ona prava. Idem korak po korak jer ne mogu da jurim Ligu ¹ampiona, ako ne budem bio prvi u Srbiji" rekao je Ðukiæ.b92

hulio_salinas

:116: :trfr:

Kakav ludak! Juri jesenju titulu? Ahahaha... Ma nemoj...

mikele

Djukiæ pozvao tri debitanta
(http://nono9.us)

Novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije Miroslav Djukiæ saop¹tio je imena 22 igraèa na koje raèuna za prijateljski meè protiv Makedonije, 6. februara.

Djukiæ je u tim uvrstio tri debitanta - dvojicu golmana Radi¹u Iliæa i Damira Kahrimana, dok je prvi put poziv za seniorski tim dobio i Nemanja Rniæ.

Novi selektor, koji æe takodje debitovati na klupi nacionalnog tima na duelu protiv Makedonije, nije pozvao dosada¹nje èuvare mre¾e Vladimira Stiojkoviæa i Vladu Avramova, kao ni napadaèa Herte Marka Panteliæa. Uprkos oèekivanjima da bi posle vi¹egodi¹njeg izostavljanja na spisak mogao da bude vraæen Mateja Ke¾man, to se nije dogodilo.

Osim trojice debitanata Djukiæ za prvu akciju Srbije u 2008. godini raèuna na Antonija Rukavinu (Borusija Dortmund), Marijana Markoviæa (Dinamo Kijev), Ivicu Dragutinoviæa (Sevilja), Du¹ka To¹iæa (Verder), Nemanju Vidiæa (Manèester junajted), Branislava Ivanoviæa (Èelsi), Gojka Kaèara (Vojvodinu), kapitena Dejana Stankoviæa (Inter), Nenada Kovaèeviæa (Lans), Milana Smiljaniæa (Espanjol), Bo¹ka Jankoviæa (Palermo), Milo¹a Krasiæa (CSKA Moskva), Zorana To¹iæa (Partizan), Zdravka Kuzmanoviæa (Fiorentina), Stefana Baboviæa (Nant), kao i napadaèe Nikolu ®igiæa (Valensija), Danka Lazoviæa (PSV Ajndhoven), Milana Jovanoviæa (Standard) i Ranka Despotoviæa (Rapid Bukure¹t).

"Verujem u ove igraèe i ovu reprezentaciju. Ovo su 22 najbolja fudbalera koje Srbija ima i koji mogu da nam donesu rezultat. To ne znaèi da neæemo menajti mi¹ljanje u hodu. Na ostalim igraèima je da nas na terenu ubede pa æemo rado ispraviti gre¹ku", rekao je Djukiæ na konferenciji za novinare po objavljivanju spiska.

Reprezentacija æe se okupliti 4. februara, a dva dana kasnije igraæe meè protiv Makedonije. Konaèna odluka o tome da li æe meè biti odigran u Skoplju, Prilepu ili Strumici makedonski savez æe saop¹titi sledeæe nedelje.

Najbolji fudbaleri Srbije æe posle Makedonaca odigrati prijateljke susrete sa jo¹ nekoliko reprezentacija - sa Ukrajinom 26. marta u Odesi, protiv Republike Irske 24. maja u Dablinu, a sedam dana kasnije odmeriæe snage i sa Nemcima u Gelzenkirhenu.

(MONDO)

И ? Да вас чујем шта мислите о овоме?
Мени се лично не свиђа избор голмана,али добро.Стојковић је дуго био повређен и још увек није стандардан у Спортингу,али и прошле сезоне је било тако,па му то није сметало да буде убедљиво наш најбољи играч(када су мечеви репрезентације у питању).
Друга ствар је избор нападача.Мислим да имамо и бољих од Деспотовића који и није баш тако млад(25) па да кажеш да добија шансу јер је талентован.

Zizapharm

pa ovako : s'obzirom da je makedonija i prijateljska tekma i ja bih isto "experimentisao",mikele mislim da kahriman nije los gk a i da ne sme da rizikuje sa stjkovicem,i bolje da oproba damira,sto se tice odbrane mislim da je trenutno jedna od najboljih u nasoj istoriji...veznjaci:imam ogromnu kritiku,znaci kovacevic nije los igrac,ali duljaj je igrac koji od svi njih najvise igra srcem...setimo se bih,portugala(ronalda),spanije,znaci najjaci je,...i na kraju napadaci...nikad slabiji izbor,ziga u prosecnoj formi,panta,lane,i mateja sve slabiji,jedino danko igra ok...a i izbor mladih napadaca je oskudan,znam da se mozda neki nece sloziti sa ovim ali steta sto jovetic igra za cg...uh umorih se    :obreo:  ali kad znam da je za reprezentaciju neka

stef

Jovetic i Vucinic su ekstra napadaci, steta sto su izabrali CG, nikad nista nece da urade sa reprezentacijom...A nasa bi bila mnogo jaca sa njima.

pop

Mislim da je dobar potez to sto je na prijateljskoj utakmici Djukic resio da eksperimentise sa novim golmanima, odbrana standardno jaka (samo ne znam sta ce Markovic tu, iako je sasvim solidan igrac, nalazi se u ocajnoj formi vec duze vreme), sredina terena mi je nekako neubedljiva (fali Sasha Ilic kojem bi mogla da se da sansa na ovakvoj utakmici pa da dokaze da li zasluzuje da bude pozvan), a sto se tice napada, definitivno me iznenadi Despotovic  :hm. Mozda je trebalo neko mladji da bude na njegovom mestu. Zanima me kako ce se Gojko Kacar pokazati posle fantasticne polusezone u nasoj znj ligi.

mikele

Ma u redu je da isproba Kahrimana,ali nešto mi miriše(da ne kažem smrdi) da neće zvati Stojkovića i za naredne mečeve,ali da ne lupetam napamet,bolje da sačekamo.A daleko od toga da je Kahriman loš golman,ali setite se da je i u Vojvodini pravio kikseve i da je jedno vreme bio na ''hlađenju'' na klupi.
A slažem se da će ovo biti pravi test vrednosti Kačara jer ipak je naša liga sasvim nešto drugo.
A odbrana ne može bolja,to je živa istina.Desno Rukavina,u centru Vidić i Bane Ivanović i levo Dragutinović.U 3 najbolje na svetu,po imenima,a kako će funkcionisati na terenu,to ćemo još videti.