Fudbalska Reprezentacija Srbije

Started by hulio_salinas, 03-10-2006, 20:20:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vladimir

Quote from: Becks on 08-10-2006, 17:23:59
Bio sam na tekmi. Atmosfera je bila extra. Kad je isla himna zamalo mi nisu krenule suze.... E to je ono sto dize i motivise.

Znam, bio sam na utakmici protiv BiH, pre nego ¹to je poèeo zvanièni deo, pustili su "Bo¾e pravde"... :Bog :Bog :Bog :Bog

hulio_salinas

Odreðene su i cene ulaznica za meè sa Jermenijom!!!

dakle:
Zapad  1000 centar   800 bok
Istok     800 centar   600 bok
Sever i Jug       300 dinara

dolazite?
oèekivanja?

Vampire 666

Jermenija? el se to maze na lebac? ...sala mala...

Bred

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije napravila je èudo i plasirala se na EP

Mlada reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo u Holandiji naredne godine, jer je posle novosadskih 0:3, u revan¹ meèu bara¾a ostvarila rezultat u koji niko nije verovao. “Orliæi“ su savladali ©vedsku sa 5:0

PODVIG - Otputovali su u ©vedsku po èastan opro¹taj, a varæaju se sa vizom za evropski ¹ampionat. Bila je to èudesna noæ u Trolhatenu.

- Svaka nam èast. Pokazali smo kako se bori za Srbiju, himnu, dres - jasan je bio Bo¹ko Jankoviæ, posle meèa.

Ono ¹ta su im ©veðani uèinili u Novom Sadu za prvih 10 minuta, "crveni" su im u potpunosti vratili na njihovom terenu. Najpre je Mrða postigao gol u osmom minutu, a potom je posle Jankoviæevog "slobodnjaka" Stor nespretno, u svoju mre¾u, glavom skrenuo loptu.

Tada je svima bilo jasno da su se na¹i momci vratili u igru za plasman u Holandiju. ©veðani su poku¹avali da brzim akcijama uposle napadaèki tandem Goitom - Ðuriæ, ali se sve zavr¹avalo defanzivnim bravurama Stepanova i Ivanoviæa.

Na promenu rezultata èekalo se do 35. minuta. U naizgled bezizlaznoj situaciji Rukavina uspeo da saèuva loptu na gol-aut liniji, vratio ka Baboviæu, koji je postigao najlep¹i gol na meèu. Prvotimac OFK Beograda se varkom tela oslobodio najbli¾eg igraèa domaæih i pogodio samo ra¹lje nemoænog Dalina.

Dvojac Rukavina - Baboviæ ponovo je bio na sceni u 60. minutu i "crveni su vodili sa 4:0. Kada je Krasiæ postigao i peti gol za Srbiju bilo je jasno, ko je putnik na EURO 2007.

- ©ta reæi sem - tako se to radi - rekao je Milo¹ Krasiæ jureæi u zagrljaj selektoru Miroslavu Ðukiæu.

- Ponosan sam na ekipu, pokazali su koliko su jaki. Sigurno nije bilo lako dostiæi 0:3 iz Novog Sada. Rekao sam im na poluvremenu da se ne zadovoljavaju sa trenutnim rezultatom, nego da razmi¹ljaju samo o tome kako æe postiæi nove golove - sijao je od sreæe selektor Ðukiæ.

Jednom reèi - fantastièno. Bravo "orliæi" !!!!
M. Miliæeviæ ||||

24sata

Vampire 666

...znaci pali tv...15 minut...2 : 0 za nase...ostatak je bio hard core...

salexandar16

Kakva petarda! Bilo bi lepo da i na Marakani veèeras pukne jo¹ jedna!

Vampire 666

salexandar16

Vampire 666

...nije da potcenjijem nekoga, ali ipak je to samo jermenija...

hulio_salinas

cccc... nisam mogao da verujem... nisam gledao tekmu... sinoæ mi stigne SMS od druga:
"... jesi li video kako se igra fudbal?..." nisam mogao da poverujem u njegove reèi... odem na net i vidim kako sija petica za gostujuæi tim... nisam mogao da verujem... kakve mlade legende!!!

Pedja

A da vidimo starije veceras....nadam se da nece da nas razocaraju....

hulio_salinas

POMOZI BO®E!!!

mi smo nepouzdani sa "malim" protivnicima...

xexe

pozdrav iz Azerbejd¾ana... hahahaaa

darusaz

Mladi su napravili ba¹ veliko èudo. Iskreno reèeno, nisam oèekivao.... Mislio sam biæe mlaka utakmica (rezultatski gledano) sa malo golova ali dosta prekr¹aja, da æe ©veðani od poèetka stati na loptu, ali.......... prevario sam se!  :loptica:

Pre svega milo mi je ¹to je na¹ Stefan Baboviæ dao 2 gola i progla¹en igraèem utakmice. Ima Boga, daæe on koji gol i protiv "Partizana" na "Omladinskom" stadionu koliko veæ  2. decembra.  :box

Mislim da ponovo imamo sjajnu generaciju mladih igraèa i da uz pravilan razvoj istih mo¾emo da stvorimo solidan seniorski A tim. Sada je definitivno jasno da nismo sluèajno treæi put za redom na UEFA U21.  :a

Vampire 666

Klemente: "Norve¹ka ¹ansa za mlade"
Fudbaleri reprezentacije Srbije danas su u Kovilovu poèeli pripreme za prijateljsku utakmicu sa Norve¹kom, koju æe selektor Havijer Klemente, izmedju ostalog, iskoristiti i za probu doskora¹njih èlanova mlade selekcije.

Priliku da nastupe u dresu seniorske reprezentacija na utakmici sa Norve¹kom mogli bi da dobiju Milo¹ Krasiæ, Bo¹ko Jankoviæ, Branislav Ivanoviæ i Du¹ko To¹iæ.

"Oèekujem da oni poka¾u da su s pravom tu gde jesu. Prilagodjavanje timu je mnogo bolje na prijateljskim, nego na zvaniènim utakmicama i zato æe akcenat biti upravo na tome. ®elim da vidim koliko mogu da nam pomognu", rekao je Klemente na konferenciji za novinare.

Klemente je veæi deo konferencije govorio o dosada¹njem radu na funkciji selektora reprezentacije, sa kojom do sada jo¹ nije do¾iveo poraz.

Srpska reprezentacija je u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2008. godine ostvarila tri pobede i jedan nere¹en rezultat i sa 10 osvojenih bodova nalazi se na prvom mestu na tabeli Grupe A.

"Na¹a pozicija je odlièna. Èinjenica da imamo 10 bodova nam garantuje miran rad, bez pritiska", rekao je ¹panski trener.

Klemente je istakao da ga najvi¹e raduje igra reprezentacije u odbrani, a da je napad i dalje najveæi problem.

"Dopada mi se ¹to ceo tim igra defanzivu, ¹to ne znaèi da nema gre¹aka. Najveæi problem je napad. Èini mi se da nam nedostaje sigurnost, koja za posledicu ima lo¹u realizaciju", dodao je on.

Srpski selektor je rekao i da njegov tim, kao i veæina ostalih reprezentacija, dosta oscilira u igri.

"Igramo iz krajnosti u krajnost. Nekada potpuno dominiramo na terenu, a nekada se uop¹te ne vidimo. Verujem, ipak, da sve to mo¾e da se popravi i da ova ekipa mo¾e da postane prilièno ozbiljna", rekao je Klemente.

Klemente je ocenio i da bi srpski fudbaleri morali da promene neke navike.

"Prvenstveno se to odnosi na op¹te uverenje da su Srbi dobri tehnièari. Potpuno se sla¾em sa tom ocenom, ali zato i ¾elim da to vidim na terenu. Ne smemo da kao do sada lako gubimo lopte. To je veliki problem", rekao je on.

©panski trener se osvrnuo i na reprezezentativce koji ne igraju konstantno u svojim klubovima ili nisu u zadovoljavajuæoj formi.

Golman Vladimir Stojkoviæ ne brani u Nantu, "vezista" Ognjen Koroman je retko u sastavu Portsmuta, dok Aleksandar Tri¹oviæ, prema reèima Klementea, u Crvenoj zvezdi igra lo¹e i to na drugaèijoj poziciji od one koju ima u reprezentaciji.

"Ipak, kada moram da biram izmedju dobrog igraèa koji ne igra i slabijeg koji igra, uvek izaberem ovog dobrog", rekao je Klemente.

Klemente je dodao i da i dalje raèuna na napadaèa Hamburgera Danijela Ljuboju, koga nije uvrstio u tim za duel sa Norve¹kom, kako ne bi rizikovao da mu pogor¹a povredu prepona.

Srbija æe Norve¹ku ugostiti u sredu u Beogradu, a utakmica na stadionu Crvene zvezde poèeæe u 20.15.

hulio_salinas

bejah na utakmici...

Srbija - Norveska 1:1
(Vidic - Carew) minute ne znam

mnogo je bilo zanimljivije na tribinama nego na terenu... slaba i dosadna utakmica... organizovana igra naseg tima samo na mahove... vezni red ispod svakog ocekivanja... spoljni igraci = nula... lose, lose... znate ono: sreca sto oni ne znaju, inace bi nas napunili... e to vam je stanje stvari...

naravno, dobra stvar je pevanje himne... ipak je to jos uvek novost za sve nas... ja koji sam toliko utakmica posetio, tek poslednjih nekoliko dozivljavam potpuno...
:Bog