Fudbalska Reprezentacija Srbije

Started by hulio_salinas, 03-10-2006, 20:20:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

darusaz

:luda
Ауууууууууууууууууу.

Мислим да овај догађај заслужује посебну тему.  :F

Казахстан је нови Азербејџан нашег фудбала. Србија и Црна Гора имале су симпатични народ са Кавказа, а сада Србија има лепо сећање на боравак у степама Централне Азије.

Шта уоште рећи? Одакле кренути? Кога позвати на одговорност?

Колегинице и колеге, тастарура је ваша.  .blah.

hulio_salinas

Mislim da ne.

LM, ovo je strasno. Da nije tuzno, bilo bi smesno.

Igraju kao Zvezda u prolecnom delu - nikako.  :wall:

Zao mi je samo Vidica i Zigica sto igraju sa debilima. Steta sto je Zigic prs'o i pocrveneo, ali mogu da ga razumem. Sigurno mu nije lako da igra sa ovim cimbalicima.

Phenomenon

Ja se samo plasim sta ce Kristijano Ronaldo raditi ovim nasim slepcima.
Ima da ih stavi na postere i spice za razne emisije

darusaz

@julio
OK senor padron.

Ма ни Србија нема квалитетне играче... Искрено речено. Никола Жигић никада и није био играч. Сем за звездине навијаче.

Селектор? И да је махер, не може од људи које скупи да прави боље од онога што јесу. Нажалост, али тако је. Пак, његова кривица је што је у ову утакмицу ушао олако, а као искусан човек, морао је да зна да су утакмице добијене унапред - најтеже утакмице.

Roben

hulio_salinas

Darusaz, imali smo pre situaciju da imamo 3-4 teme o derbiju, 2-3 o reprezentaciji... Uvek mi je to bolo oci, pa sam odlucio da malo promenim. Nema ljutis? Samo ne volim gomilanje tema (a u ovom konkretnom slucaju nema potrebe). Nista licno.

Samo se ne slazem sa tobom da Zigic nije bio nikada dobar igrac. Jesam navijac Crvene Zvezde, ali realno - Zigic je drzao celu Zvezdu. Oduvek mi se svidjao njegov pristup utakmici. Bori se maksimalno. Volim kada igrac u 75. minutu ne moze dise od umora. On jedan od takvih. Uopste se ne stedi, niti ga stede.

lycos

mi smo tako dobra reprezentacija-pa zasluzujemo prvo mesto na FIFA listi,stalno pomazemo drugima da ostvaruju istorijske pobede..ko to jos radi osim nas ...azerbejdzan..argentina..sada kazahstan..

Roben

колики је Жигић играч види се најбоље како Расинг игра од кад је он дошо
данас су једино Видић и он играли нешто ови остали да се покрију ушима

Roben

Ko su Nurbal ®umaskalijev i Kajrat A¹irbekov?

Fudbalska reprezentacija Srbije popila je na gostovanju u Kazahstanu "¹amarèinu" zbog koje æe nas jo¹ dugo biti sramota pred svima. Ceo svet je od poznatih Kazahstanaca do sada znao samo za filmskog junaka Borata, ali od subote svoje ime na globalnu mapu smestili su Kajrat A¹irbekov i Nurbal ®umaskalijev.

Dakle, sada æemo vam okriti ko su novi nacionalni heroji Kazahstana.

Dvadset¹estogodi¹nji napadaè Nurbal ®umaskalijev karijeru je poèeo u malom klubu Narin Uralsk, za koji je nastupao do 1998. Godinu dana kasnije sada¹nji kapiten Kazahstana pre¹ao je u redove D¾etisua Taldikorgana, odakle je 2000. godine pre¹ao u Tobol za koji nastupa i danas. Istina, za ®umaskalijeva u poslednjih mesec dana interesovanje je pokazalo nekoliko ruskih timova, ali je on izjavio da "jo¹ uvek nije spreman da igra u jakoj ligi kao ¹to je ruska".

Strelac drugog istorijskog gola za Kazahstan, dvadsetpetogodi¹nji vezista Kajrat A¹irbekov nastupa za Astanu, ekipu koja je 2000. i 2001. godine bila ¹ampion dr¾ave.

Trijumf nad Srbijom reprezentaciji Kazahstana predstavlja prvu pobedu nad nekim evropskim timom u kvalifikacijama za Mundijal i Evropsko prvenstvo. Ono ¹to mo¾e da zabrine srpske navijaèe je èinjenica da "orlovima" predstoji jo¹ jedan duel sa neugodnim Kazahstancima...

(MONDO)

:wall: :wall: :wall:  :namcor :namcor :namcor

qwertz

Ljudi gledajte to malo sa vedrije strane, pa sa nasim orlovima stalno prisustvujemo nekim istorijskim utakmicama!  :pljes:

darusaz

Добро де људи, знамо и каква је "Звезда" од 1992. на овамо. ;) Није тешко у њој бити главни. Нажалост!
Узгред Португалци су смрвили Белгију.....

Roben

Poraz od Kazahstana na¹a realnost

Bolni poraz od Kazahstana (1:2) u kvalifikacionoj utakmici za prvenstvo Evrope, realnost je srpskog fudbala, saglasni su domaæi treneri intervjuisani u anketi dnevnog lista "Sport".

"Igrali smo isto kao na veæini prethodnih utakmica, igru bez igre. Bilo je samo pitanje dana kada æe sreæa da nas napusti i kada æemo da napravimo glupost. Mi samo slu¹amo prièe o nekakvoj igri, ali je ne pravimo. Do sada smo se pokrivali ostvarenim rezultatima, medjutim, Kazahstan je pokazao na¹u stvarnost. Polako se udaljavamo od cilja", smatra nekada¹nji trener Vojvodine i Crvene zvezde Milorad Kosanoviæ.

Strateg Be¾anije Dragoljub Bekvalac smatra da se "orlovima" obila o glavu èinjenica da su pre utakmice pribele¾ili sebi tri boda.

"Selektor Klemente oèito ne poznaje na¹ mentalitet. Kompozicija tima bila je lo¹a. Jo¹ nije sve izgubljeno u kvalifikacijama za EP, tako da nam je ovaj poraz velika opomena. Nismo smeli da izgubimo tamo, pitanje je da li pobeda nad Portugalom mo¾e da nadoknadi ovaj kiks", rekao je Bekvalac.

Trener Zemuna Miloljub Ostojiæ konstatovao je da "krèag ide na vodu dok se ne razbije".

"Ovo je realnost srpskog fudbala, cirkus i sramota. ©ta su pojedinci uradili za na¹ fudbal? Zamazali zgradu koja se sada ru¹i, onda su krenuli u neke projekte, samo da zama¾u oèi narodu. Pa, koga oni la¾u? Za¹to javnost ni¹ta ne preduzima, za¹to svi æute? Za¹to se dovode strani treneri za basnoslovne svote, a na¹i struènjaci primaju najvi¹e 1.500 evra", ljutito je upitao Ostojiæ.

Nekada¹nji selektor Slobodan Santraè rekao je da su ga od gledanja utakmice u Almatiju "zaboleli i glava i stomak".

"Jo¹ jednom se potvrdilo da treba znati igrati protiv slabijih rivala. Meni je u selektorskim danima bilo najte¾e protiv Farskih Ostrva i Malte. Kazahstanci su prevazi¹li svoj objektivni maksimum, na¹i nisu izdr¾ali psiholo¹ki pritisak. Za sredu i Portugal nam treba potpuno drugaèija psihièka priprema, a ®igiæ æe nam mnogo nedostajati", konstatovao je popularni Sani.

(MONDO)

Chef

biwi

Dzabe nama i ferguson i murinho i capelo za selektora kada mi nemamo igrace...
Svaka cast zigicu i vidicu, ostali su pravi qrtoni.... Koji bre tosic, njemu je u glavi kako ce da po*ebe karleusu, sta ce da joj kupi i tako to, boli njega uvo za reprezentaciju, a o ergicu necu ni da pricam, covek je za 70min na terenu primio 2 lopte, o cemu mi tu pricamo.... Kovacevic, jankovic, lazovic, stojkovic, stepanov grupa debila... A o pozivima za rukavinu, babovica, kuzmanovica necu ni da komentarisem!!!!!!!!! Zao mi je stankovica, vidica, zigica i krstajica, sve ostale mi terao u qrac!!!!!!!!!!!!
A u sredu.... C.ronaldo, ricardo quaresma, migule, postiga, nuno gomes i ostali pa bice noc je vedra nad srbijom. Gledao sam ih protiv belgije, quaresma i roanldo su ludaci, ja se plasim za dragutinovica ( ali ne bi me cudilo ni tosica ) po levom i markovica po desnom boku da li ce ostati celi posle srede, da im ova dvojica malo ne promesaju rebra i prsljenove...
Molim samo boga da ne odigramo jos jednu istorijsku utakmicu, iskerno ne bi me cudilo da i portugalci naprave rekord protiv nas, npr. Posed lopte (99%) jer je nasa sredina vrlo kvalitetna, a u napadu bez zigica...
Bice samo sudija sviraj kraj..........

willie the scot

haj...maj nejm iz borat...dis iz neshnal tim of serbija...nambr van prostitjut in hol ov sentral ejzha...hol ov sentral ejzha skord vit her :>