Fudbalska Reprezentacija Srbije

Started by hulio_salinas, 03-10-2006, 20:20:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Zizapharm

apsolutno se slazemsa popom oko sase ilica znaci to je covek sl. inzagiju jednostavno zna da se nadje tamo gde treba i samo "gurne" loptu u gol...setite se utakmica sa italijom u bg 1-1,sa litvanijom,sa obalom sl.,sa egaleom (partizan-lk uefa)...extra je   moj tim bi trenutno ovako izgledao u formaciji 4-2(zadnja vezna)-2(krilna)-2 : stojkovic-vidic-ivanovic-rukavina-drago-duljaj-stankovic-krasic-jankovic-zigic-lazovic     mada i kuzma igra extra za rep. a ilicu sansu bih dao kao izmena jer on iskreno ne moze celu tekmu u dobrom tempu

Phenomenon

Кежман мора у нападу да игра у првих 11. Какви бре Јовановићи и Деспотовићи

mikele

Почело је весело,са препуцавањима на све стране.
Прво је Короман иронично захвалио Ђукићу што је поштедио звездине играче и није их позвао на окупљање репрезентације јер их чува за дерби.А онда је и Степановић,тренер Чукаричког изјавио да не може да верује да је нови селектор позвао Рнића у репрезентацију(и ја се слажем са њим,мислим на Степановића,а не са селектором).Рнић је одговорио нешто,тако да се препуцавање наставља.

Zizapharm

i to nije dobro za reprezentaciju...ali moramo gledati obe strane,jer i oni mogu svasta pricati samo da bi naskodili djukicu...nikad se ne zna...ja sam za da prvo on krene sa ekipom o nda da na osnovu rezultata dajemo svi mi oko njega kritike...kezman je super igrao predprosle ql,ali sad nije u formi...a to sto koroman povezuje sa navijanjem,nema veze,jer ako je neko tome okrenut onda je to zvezdin terzic-sve se plasim da je klemente sastavljao ekipu...ali necemo da se prepiremo oko toga kad je u pitanju srbija,samo slogom do juzne afrike

mikele

Време ће показати ко је био у праву,али почетак не обећава,на жалост. :ohwell:

pop

Ko je gledao intervju sa Djukicem u emisiji total soccer za vikend, mogao da vidi jasnu viziju reprezentacije koju nisam video jos od Ivice Osima. Svideo mi se nacin na koji je novi selektor odgovarao na pitanja (slicna koja smo mi ovde na forumu postavljali), a koliko sam primetio i gledaoci su bili zadovoljni.
Ipak kad se malo bolje razmisli, sadasnji spisak igraca je za prijateljsku utakmicu sa Makedonijom, a i naredne 3 utakmice nece biti takmicarske, tako da ima vremena da se iskristalise neki tim za pocetak kval.  Toliko prijateljskih utakmica nismo imali za prethodne tri godine (podseticu na cinjenicu da je nasa reprezentacija igrala najmanje utakmica od svih u Evropi).

Zizapharm

Quote from: mikele on 22-01-2008, 14:42:49
Време ће показати ко је био у праву,али почетак не обећава,на жалост. :ohwell:

na osnovu cega ... ajde da bar sacekamo makedonce pa onda  :wink:

mikele

Quote from: Zizapharm on 23-01-2008, 10:18:46
На основу атмосфере која се створила у јавности јер тај притисак не треба нашој репрезентацији.
Искрено,ни ја нисам баш задовољан избором новог селектора,али као што смо сви овде закључили ово је тек прва утакмица и можда човек хоће да испроба неке играче и да види да ли на њих може у будућности да рачуна.А касније ћемо видети какви ће бити наредни спискови играча које ће позивати.
Зато сам и рекао време ће показати ко је био у праву,да ли Ђукућ или критичари. :wink:

Zizapharm

Quote from: mikele on 23-01-2008, 11:33:51
Quote from: Zizapharm on 23-01-2008, 10:18:46

Зато сам и рекао време ће показати ко је био у праву,да ли Ђукућ или критичари. :wink:

upravo to sam i rekao... :wink:

Zizapharm

i sta cemo sad....pocetak od nule sa nulom....eksperiment ne bas uspesan...ali za remi nisu bili krivi samo "dosljaci" vec i "starosedeoci" (vidic(k),dragutinovic,zigic..) ,pa gospodo izvolite sa kritikama....  :wink: 
i jedno pitanje sta mislite da se pozove "ludi" darko kovacevic u ovim prijateljskim tekmama,covek je u extra,extra formi?

mikele

Искрено,ја не бих звао Дарка јер ипак је он већ дубоко зашао у 4.деценију живота,тако да треба ''гурати'' ове млађе.
Нама је најмањи проблем напад.Везни ред је рак рана наше репрезентације јер нема ко да повеже игру и да упути правовремени пас ка нападачима.
А текму са Македонцима нисам ни гледао,тако да не би било у реду да је коментаришем,али ћу само рећи да је Данков гол  :Bog

avgogh

samo kad ne igra onaj pantelic! mozda on u herti daje golove, ali u reprezentaciji nije pokazao nista...

pop

Ja se slazem sa velikim brojem ljudi koji su gledali utakmicu, da su Kuzmanovic i Sulejmani bili fenomenalni, ali zato Kahriman - auuuuuu  puc   Rnic je takodje bio odlican, iako to od njega stvarno nisam ocekivao. Ostatak - tesko sivilo... (mada tandem Zigic-Lazovic obecava)

mikele

Кузмановић и Сулејмани су будућност нашег фудбала и само да стекну још мало искуства и мислим да ћемо решити проблем везног реда.
А што се тиче тандема Жигић-Лазовић,ја сам још пре годину дана тврдио да је то најбоља комбинација за нашу репрезентацију.И мислим да и Ђукић то зна,тако да ће они из меча у меч да бити све бољи и опаснији по противничке голмане.
Што се тиче Кахримана,треба га још мало тестирати и онда донети дефинитивну одлуку,али за сада не обећава баш...

Zizapharm

extra je sto se svi slazemo oko sulejmanija i kuzmana,a i oko zigic-lazovic tandema...mad ne bih se slozio sa mikeleom oko toga da nam je napad najmanja briga jer osim ovog tandema izbor je katastrofa...najmanji problem je odbrana koja je nikad jaca,a za vezni red ima igraca samo reba odabrati naj kombinaciju....a ja i dalje smatram da u njemu ima mesta za duljaja...