Fudbalska Reprezentacija Srbije

Started by hulio_salinas, 03-10-2006, 20:20:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

hulio_salinas

Quote from: lycos on 29-03-2007, 19:05:44
a komentator je non-stop xvalio jankovica i govorio kako je kandidat za igraca utakmice..

Hehehhe.  :>

Ne znam koju je utakmicu gledao komentator. BTW, ko je bio komentator?

Ja ti pricam kako sam ja video, odnosno kako ga nisam video. Posle postignutog gola je imao samo 2 bezopasna prodora po desnoj strani. U gradjenju igre nije ucestvovao i bezao od odgovornosti. Nekoliko puta su pokusali da ga pronadju loptom, ali on se covek jednostavno sakrio. I jos nesto - zbog njegove lose igre, Duljaj je bio izuzetno zapazen. Jankovic je trebalo da pomaze Duljaju, ali to nije ucinio. Duljaj je bio osudjen na samog sebe i zato se nije stedeo. Nekoliko puta su Duljaj i Vidic ispucali loptu van desne aut-linije, jer su trazili sakrivenog Jankovica. Kazem vam, Jankovic igra rezervisano, taman koliko on hoce (i moze) i uglavnom bezi od odgovornosti.

Roben

Srbija bez ®igiæa tri meèa

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznila je napadaèa srpske reprezentacije Nikolu ®igiæa sa tri utakmice neigranja zbog crvenog kartona dobijenog na utakmici sa Kazahstanom.

Portparol Fudbalskog saveza Srbije Aleksandar Bo¹koviæ izjavio je za MONDO da je kazna "previsoka" i da æe Savez iskoristiti pravo ¾albe i svu dokumentaciju poslati na adresu UEFA u nadi da æe kazna visokom napadaèu biti ubla¾ena.

®igiæ je na prilièno glup naèin dobio crveni karton, jer je u sudijskoj nadoknadi utakmice sa Kazahstanom u Almatiju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2008. godine, udario laktom u lice kazahstanskog igraèa Sergeja Skoriha i to u situaciji kada je Srbija gubila 2:1 a on bio na sredini terena.

Centarfor Rasinga iz Santandera nije igrao u meèu protiv Portugala pre dve veèeri u Beogradu. Ako mu ostane kazna od tri meèa ®igiæ neæe igrati ni protiv Finske, ni Belgije.

(MONDO)

:wall: :wall: :wall: пропали смо скроз

mikele

Па када нема мозга,тако му и треба. :wall:
Ма снаћићемо се и без њега,а ови наши ће се жалити,па ће му УЕФА смањити казну на два меча,тако да неће играти само против Финске.А они имају Хипију,тако да се Жигуља и онако не би наиграо поред њега. :wink:

Roben

Bez Vidiæa protiv Finske

Reprezentativac Srbije i èlan Manèester junajteda Nemanja Vidiæ najverovatnije neæe biti spreman za utakmicu protiv Finske, koja se u okviru A grupe kvalifikacija za prvenstvo Evrope igra 2. juna u Helsinkiju, saop¹teno je u Fudbalskom savezu Srbije.

Portparol nacionalnog saveza Aleksandar Bo¹koviæ je posle razgovora sa Vidiæem rekao da Manèester smatra da je zbog ozbiljne povrede sezona za na¹eg igraèa zavr¹ena.

Vidiæu je u subotu na utakmici protiv Blekburna slomljena kljuèna kost i predstoji mu oporavak koji æe trajati izmedju èetiri i ¹est sedmica.

U poslednjih deset meseci Vidiæ je imao tri te¾e povrede. Zbog problema sa kolenom nije igrao na Mundijalu u Nemaèkoj pro¹le godine, a pro¹le jeseni je imao i ozbiljnu povredu ruke.

(Tanjug)

Wolf

Steta, steta...Ipak je on stub odbrane.

mikele

Час кажу да је сломио,час да је само исчашио кључну кост. :wall: :wall: :wall:

Phenomenon

Mislim da je pravo vreme da se Kezman vrati u reprezentaciju. Nalozen je i vise nego ista bi zeleo da igra. Zigic je kaznjen, Pantelic je totalno van forme, a Lazovic sam u napadu ne moze. A sto se tice Vidiceve povrede, tu mozemo da se uzdamo samo u Boziju pomoc, jer ne vidim ko bi mogao da ga zameni.

hulio_salinas

Skroz si u pravu, Phenomenon!

Samo se ne bih slozio za Pantelica da nije u formi! On NE ZNA DA IGRA FUDBAL!!! 'Oce on, al' ne ide!  :>

Roben

Ke¾man: Nema ®igiæa, tu sam ja

Napadaè Fenerbahèea Mateja Ke¾man izjavio je u razgovoru za list "Press" da ima ogromnu ¾elju da se vrati u tabor reprezentacije. On misli da se suspenzijom Nikole ®igiæa za meè protiv Finske, a verovatno i protiv Belgije, otvorilo mesto koje bi po svim kriterijumima trebalo da pripadne njemu.

"Zbog prièa da me 'neko iz FSS' ne ¾eli u reprezentaciji, lièno sam pozvao selektora Klementea da ga pitam kakvi su mu planovi po pitanju mog statusa. Objasnio mi je da se opredelio za ®igiæa i Panteliæa, da ima Lazoviæa i da se trenutno ne uklapam u koncepciju. Slo¾io sam se sa njim, jer su sve to sjajni igraèi, ali sada kada ne mo¾e da raèuna na ®igiæa, imam pravo da se nadam pozivu", rekao je Ke¾man.

Nekada¹nji as Partizana, PSV-a i Èelsija uverava da je turska liga kvalitetnija nego ¹to se ovde misli.

"Znam da se kod nas ne prate mnogo de¹avanja u ¹ampionatu Turske, ali ta liga je prilièno jaka, a tim za koji standardno igram i dajem golove zauzima prvo mesto na tabeli".

Ke¾man istièe da ne ¾eli da se nameæe Havijeru Klementeu preko novina, veæ da ¾eli da igra jer najiskrenije misli da mo¾e da pomogne "orlovima" da se plasiraju na Evropsko prvenstvo u Austriji i ©vajcarskoj.

"Sedeo sam na klupi i kod Dejana Saviæeviæa i kod Ilije Petkoviæa. Zbog lo¹e forme nisam pozivan za neke meèeve, pa se nisam ljutio. Svi saigraèi iz reprezentacije mogu da potvrde da nikada nisam lièni interes stavljao iznad timskog. Debakl na Mundijalu svima nam je te¹ko pao, javnost me je oznaèila kao glavnog krivca, ali vidim po komentarima ljudi na sajtovima da se klima promenila. Svestan sam gde sam gre¹io i mislim da bi svi zajedno trebalo da stavimo taèku na tu prièu", smatra golgeter Fenerbahèea.

(MONDO)

mikele

Ма нека зову овог Јовановић из Стандарда.Човек је проглашен за најбољег играча белгијске лиге.Мислим да би нам био од користи.
А Кежмана бих звао само ако обећа да неће да квари атмосферу јер он је много напаљен,па зна да претера у свему томе.

Phenomenon

Kezman je iskusan igrac. Da zna da igra dokazao je dok je igrao u PSV-u, ni sad u Feneru ne igra lose. Ne vidim kako bi nam skodilo samo ako ga selektor pozove da bude na spisku.

Pedja

More mars kezmane, letos si napustio reprezentaciju a sada bi da igras.

E pa majstore pravi si igrac ako igras i kada je tesko...

mikele

Terziæ: Samo Klemente odluèuje o Ke¾manu
(http://nono9.us)

Predsednik FSS Zvezdan Terziæ je povodom izjave selektora Klementea da u reprezentaciju ne poziva Mateju Ke¾mana zato ¹to, navodno, nije omiljen u nacionalnom timu, potvrdio da "sve odluke u izboru igraèa donosi iskljuèivo selektor".

"Sa svoje strane mogu da ka¾em sledeæe: nema nijednog na¹eg igraèa kojem je zabranjeno da igra za reprezentaciju Srbije. Sami onda izvucite zakljuèak iz te reèenice", rekao je Terziæ na konferenciji za novinare.

Napadaè Fenerbahèea Mateja Ke¾man izjavio je da ima ogromnu ¾elju da se vrati u tabor reprezentacije. On misli da se suspenzijom Nikole ®igiæa za meè protiv Finske, a verovatno i protiv Belgije, otvorilo mesto koje bi po svim kriterijumima trebalo da pripadne njemu.

"Zbog prièa da me 'neko iz FSS' ne ¾eli u reprezentaciji, lièno sam pozvao selektora Klementea da ga pitam kakvi su mu planovi po pitanju mog statusa. Objasnio mi je da se opredelio za ®igiæa i Panteliæa, da ima Lazoviæa i da se trenutno ne uklapam u koncepciju. Slo¾io sam se sa njim, jer su sve to sjajni igraèi, ali sada kada ne mo¾e da raèuna na ®igiæa, imam pravo da se nadam pozivu", rekao je Ke¾man, a preneo je „Press“ u izdanju od srede.

Ke¾man je istakao da ne ¾eli da se nameæe Havijeru Klementeu preko novina, veæ da ¾eli da igra jer najiskrenije misli da mo¾e da pomogne "orlovima" da se plasiraju na Evropsko prvenstvo u Austriji i ©vajcarskoj.

"Sedeo sam na klupi i kod Dejana Saviæeviæa i kod Ilije Petkoviæa. Zbog lo¹e forme nisam pozivan za neke meèeve, pa se nisam ljutio. Svi saigraèi iz reprezentacije mogu da potvrde da nikada nisam lièni interes stavljao iznad timskog. Debakl na Mundijalu svima nam je te¹ko pao, javnost me je oznaèila kao glavnog krivca, ali vidim po komentarima ljudi na sajtovima da se klima promenila. Svestan sam gde sam gre¹io i mislim da bi svi zajedno trebalo da stavimo taèku na tu prièu", smatra golgeter Fenerbahèea.

(MONDO/Tanjug)

Ја лично мислим да би требао да буде позван.Ипак тренутно немамо бољег од њега,као замену за Жигића.Па ако искористи ову прилику,треба га звати и у будуће.

hulio_salinas

Citam danas u raspalom "Press-u" da ce mozda pozvati MILOSEVICA?!  :shock

Mis'im, znam da je to NEREALNO, ali jbm mu mater...  :wall:

mikele

Quote from: hulio_salinas on 07-04-2007, 11:31:53
Citam danas u raspalom "Press-u" da ce mozda pozvati MILOSEVICA?!  :shock

Mis'im, znam da je to NEREALNO, ali jbm mu mater...  :wall:
Е то је стварно за  :shock
Ако њега позову...Не знам. :shock