Meridijan SuperLiga 2006/2007

Started by hulio_salinas, 19-09-2006, 11:27:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

mikele

Quote from: hulio_salinas on 06-03-2007, 08:05:12
Jeste li videli onu goleadu na Karaburmi? Gledao sam prenos i nisam mogao da verujem. Nikad losiji fudbal, nikad vise golova!   :K
У 11 мунуту 3-0 за романтичаре,у 14 мин. 4-0,у 24 мин. 4-2.А онда цело друго полувреме још један гол :hmm :hmm :hmm
Не знам шта да мислим

salexandar16

Zemljotres od 3 Rihtera,epicentar Marakana...

johny cage

 :loptica bez koske!!  :neee

mikele

Vojvodina vest dana, Bajeviæ odlazi?
(http://www.putfile.com/pic.php?img=4947929)

Fudbaleri Vojvodine glavna su sportska vest dana i danima æe puniti novinske stupce! Vojvodina je deklasirala Crvenu zvezdu u Beogradu èak sa 3:0 u 20. kolu Meridijan Superlige Srbije, a neverovatan potez napravio je trener crveno-belih Du¹an Bajeviæ koji je napustio teren dvedesetak minuta pre kraja meèa!!!

Poraz Crvene zvezde obradovao je navijaèe i fudbalere Partizana koji su pobedili u Zemunu 2:1 i sada je razlika na tabeli izmedju "veèitih rivala" samo ¹est bodova, a na poèetku proleænog dela sezone bila je velikih 14 bodova!

Vojvodina je apsolutno zaslu¾eno pobedila lidera ¹ampionata. Novosadska ekipa je poptuno neutralisala napade Crvene zvezde, koja je pru¾ila jo¹ jednu bledu partiju i u èetiri kola osvojila je samo jedan bod!

Vojvodina je povela u 7. minutu. Lopta je i¹la sa kraja na kraj kaznenog prostora pored statiène odbrane Crvene zvezde, do¹la je do Davidova koji lob-udarcem vara Ivana Randjeloviæa.

Zvezda je poku¹avala da probije sjajno postavljenu odbranu Novosadjana, ali bez ikakvih pr5avih ¹ansi. U prvom delu, crveni karton dobio je napadaè Crvene zvezde Milanko Ra¹koviæ, koji je sedeo na klupi za rezervne igraèe zbog prigovora.

Vojvodina je uveæala vodjstvo u 70. minutu preko sjajnog napadaè Ranka despotoviæèa, a potom se sa tribina èulo skandiranje: "Du¹ane, odlazi".

Na op¹te iznenadjenje svih 5.000 navijaèa i svojih fudbalera, trener fudbalera Crvene zvezde Du¹an Bajeviæ napustio je teren i uputio se ka svlaèionici.

Peèat na sjajnu pobedu Vojvodine stavio je Tadiæ u 86. minutu, na asistenciju Davidova.

Na kraju meèa, navijaèi Crvene zvezde vredjali su fudbalere i zatra¾ili promene, a istakli su i transperent: "Na¹e strpljenje ima granice".

Partizan je osvojio tri boda protiv poslednjeplasirane ekipe na tabeli, ali mnogo te¾e nego ¹to se oèekivalo.

Posle stopostotne ¹anse za Zemun preko Slavena Stankoviæa, Partizan uzvraæa sa iste takve dve prilike. Najpre je Stevan Jovetiæ ¹utirao, ali pored gola, a u 20. minutu i ®arko Lazetiæ propu¹ta veliku priliku.

Dva minuta kasnije Partizan je poveo, autogolom Bogunoviæa, koji je lo¹e reagovao posle centar¹uta Gulana i umesto da otkloni opasnost ubacio je loptu u svoju mre¾u.

Vodjstvo Partizana poveæao je Neboij¹a Marinkoviæ u 70. minutu ¹uiom sa 20 metara, a poraz Zemuna ubla¾io je Stankoviæ u 81. minutu.

Poslednjih desetak minuta, golman Partizana, Kipranin Asprogenis bio je na pravim mukama, a u dva navrata spasao je svoj tim i mo¾da je najzaslu¾niji za novu pobedu crno-belih.

Banat je osvojio va¾ne bodove protiv Smedereva, golom Srdjana Baljka, a povratnik na klupu Borca, Miodrag Bo¾oviæ osvojio je bod u Beogradu protiv Vo¾dovca.

Derbi kola izmedju apatinske Mladosti i OFK Beograda zav¹ren je miroljubivo 0:0.

20. kolo:

Vo¾dovac – Borac 0:0
Zemun – Partizan 1:2 (0:1)
Smederevo – Banat 0:1 (0:0).
Crvena zvezda – Vojvodina 0:3 (0:1)
Mladost – OFK Beograd 0:0

nedelja
Hajduk – Be¾anija

Tabela:

1. Crvena zvezda 20 14 3 3 34:16 45
2. Partizan 20 12 3 5 31:19 39
3. OFK Beograd 20 8 8 4 27:13 32
4. Mladost 20 8 8 4 18:11 32
5. Vojvodina 20 9 4 7 18:15 31
6. Be¾anija 19 6 10 3 22:16 28
7. Hajduk 19 9 1 9 17:19 28
8. Banat 20 7 5 8 17:24 26
9. Smederevo 20 5 7 8 15:19 22
10. Borac 20 5 6 9 10:16 21
11. Vo¾dovac 20 4 6 10 16:29 18
12. Zemun 20 0 3 17 6:34 3

(MONDO)

Био сам на утакмици Звезда-Војводина,а боље би ми било да нисам био :wall: :wall: :wall:
Оно је и смешно и јако,јако тужно.Бајевићу је и било време да оде јер Звезда нема никакву игру,а он као тренер је најодговорнији за то.Путуј игумане :add10: :add10:

nasty girl

u bre....sta se to desava sa zvezdom!!! :hmm

mikele

Quote from: nasty girl on 10-03-2007, 17:05:52
u bre....sta se to desava sa zvezdom!!! :hmm
Распад,ето то се дешава.Оно је данас стварно било жалосно за гледати.Изгледали су као
Јел их има 11? :hmm :hmm :hmm

Dirk


Roben

Quote from: mikele on 10-03-2007, 17:28:01
Quote from: nasty girl on 10-03-2007, 17:05:52
u bre....sta se to desava sa zvezdom!!! :hmm
Распад,ето то се дешава.Оно је данас стварно било жалосно за гледати.Изгледали су као
Јел их има 11? :hmm :hmm :hmm
најгоре од свега је што сам и ја ишао с тобом  :wall: :wall: :wall:

mikele

Piksi: Bajeviæ vi¹e nije trener Zvezde!
(http://www.putfile.com/pic.php?img=4953926)

Predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Stojkoviæ-Piksi potvrdio je da Du¹an Bajeviæ vi¹e nije trener crveno-belih, nakon ¹to je on non¹alantno i¹etao sa terena tokom debakla Crvene zvezde protiv Vojvodine u 20. kolu Meridijan Superlige Srbije.

"Oti¹ao je na naèin koji nije dostojan njegovog i renomea Crvene zvezde. U fudbalu se pobedjuje i gubi. Crvena zvezda je iznad svakog pojedinca i mora da bude jasno da su emocije jedno, a odgovornost i obaveze ne¹to sasvim drugo", rekao je Stojkoviæ na konferenciji za novinare posle debakla Crvene zvezde u meèu protiv Vojvodine (0:3).

Pre obraæanja prvog èoveka Zvezde, novinarima su se obratile vodje navijaèa crveno-belih koje su izrazile veliki gnev rezultatima kluba i poruèile upravi da ima rok do kraja sezone da odbrani titulu, a u sluèaju da se to ne desi, rastanak æe biti neminovan.

Reagujuæi na zahteve navijaèa, Stojkoviæ je novinarima rekao da veruje da æe Zvezda da odbrani titulu, a ako se to ne desi, smatraæe to liènim porazom.

"I dalje smatram da imamo kvalitet za osvajanje ¹ampionske titule. Veæ du¾e vreme ne igramo dobro i zato ovaj poraz i ne èudi toliko. Ako Crvena zvezda ne bude bila prvak, u ¹ta lièno sumnjam, jer smatram da imamo kvalitetne igraèe, spreman sam da snosim odgovornost i posledice jer bih to smatrao i liènim neuspehom. Ovaj poraz je mo¾da do¹ao u pravo vreme, da se igraèi otrezne, trgnu iz sna i da poènu da se pona¹aju onako kako dolikuje igraèima Zvezde", istakao je Stojkoviæ.

Bajeviæ je oti¹ao sa terena u svlaèionicu odmah posle drugog gola Vojvodine u 70. minutu, posle skandiranja navijaèa "Du¹ane, odlazi".

Na op¹te iznenadjenje, Bajeviæ je ustao sa klupe i krenuo ka svlaèionici.

Ekipu æe do daljnjeg voditi njegov dosada¹nji pomoænik Bo¹ko Djurovski.

Poznati trener je 25. maja pro¹le godine preuzeo Crvenu zvezdu, koja trenutno zauzima prvo mesto na tabeli Meridijan Superlige, sa ¹est bodova vi¹e od drugoplasiranog Partizana.

U drugom delu prvenstva, Crvena zvezda je, od 17. februara, na èetiri meèa do¾ivela dva poraza, jednom je igrala nere¹eno i zabele¾ila je jednu pobedu.

U bogatoj karijeri trofejni struènjak je trenirao mostarski Vele¾ i grèke klubove AEK, Olimpijakos i PAOK.

Bajeviæ je sa Vele¾om osvojio Kup Jugoslavije, a u Grèkoj je sa tri kluba osvojio sedam titula dr¾avnog prvaka i tri nacionalna Kupa.
=======================================================================================================
Treneri be¾ali i pre Bajeviæa
(http://www.putfile.com/pic.php?img=4953927)

Du¹an Bajeviæ je izneverio i iznenadio rukovodeæe ljude Crvene zvezde, navijaèe, ali i èitavu fudbalsku javnost kada je u 70. minutu utakmice protiv Vojvodine napustio klupu i iza¹ao sa stadiona prilikom vodjstva Vojvodine od 2:0. Ceh je skupo platio gubitkom mesta ¹efa struènog ¹taba ekipe iz Ljutice Bogdana.

Ipak Bajeviæ nije prvi trener u novijoj istoriji jugoslovenskog fudbala koji je i¹etao van stadiona pre isteka 90. minuta.

Prvi put se na takav korak odluèio selektor nacionalnog tima Ivica Osim na Mundijalu 1990. godine, kada nije doèekao zavr¹etak izvodjenja jedenaesteraca u èetvrtfinalu protiv selekcije Argentine.

Isto je uradio i Dejan Saviæeviæ 2003. godine na meèu kvalifikacija za EP, koji je oti¹ao u svlaèionicu pre zavr¹etka meèa, u kojem se tada¹nja selekcija SCG propisno obrukala protiv reprezentacije Azerbejd¾ana.

====================================================================================================
Petkoviæ menja Bajeviæa?
(http://www.putfile.com/pic.php?img=4953928)

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Stojkoviæ ¾eli da na funkciju trenera umesto Du¹ana Bajeviæa, koji je smenjen nakon subotnjeg poraza od Vojvodine (3:0), dovede biv¹eg selektora SCG Iliju Petkoviæa, saznaje "Politika".

Crvena zvezda je nakon subotnjeg poraza dozvolila Partizanu da zimski deficit od 14 bodova, za samo èetiri kola smanji na ¹est bodova i Stojkoviæ smatra da bi dovodjenje Petkoviæa zaostavilo rezultatski sunovrat crveno-belih.

Bajeviæ je na meèu sa Vojvodinom oti¹ao sa terena u svlaèionicu odmah posle drugog gola Vojvodine u 70. minutu, posle skandiranja navijaèa "Du¹ane, odlazi".

Nakon utakmice Stojkoviæ je poruèio da Bajeviæ vi¹e nije trener Zvezde jer je takvim potezom pokazao da "nije dostojan kluba kao ¹to je Crvena zvezda".

Ukoliko Petkoviæ u narednim danima zaista sedna na klupu jesenjeg ¹ampiona, debi na novoj funkciji imaæe u subotu protiv OFK Beograda u kojem je stekao igraèku afirmaciju.

(MONDO/Tanjug, foto: Beta)

Roben

и са Петком има да се усрећимо до бола

Pedja

Neki misle da je ispao smeker a neki misle da je ispao pi*cka.

Po meni je ispao ovo drugo jer nije izdrzao celu utakmicu i stojecki podneo poraz...

Ma kakav Petkovic,to je debilcina samo takva,nadam se da je ovo onakva vest koja se prvo prosledi a na kraju ispadne tacna neka skroz leva.

Vampire 666

pa ako Piksi dovede Petka, onda ce i on vrlo brzo da napusti fotelju...

mikele

Ако дође Петко биће весело,играћемо у систему 4-2-2-1-1 :K :K :K
И неће нико моћи да нам да гол,а богами ни ми нећемо њима :wall: :wall: :wall:

johny cage

Petkovic je dobar trener! Ne zaboravite kvalifikacije za svetsko prvenstvo, to treba postovati. Ko slusa masu prodje kao bajevic, petko je tako vec prosao i nece se dva put opeci. Ruzno je sto se bavimo tim problemima, umesto da uzivamo u igri Partizana koja obecava. Sada je sve otvoreno.

hulio_salinas

Podrzavam Bajevica 100%. Ne moze niko da mu prigovori. Niko nema pravo da mu kaze da je Zvezda iznad svega. Ono sto je Bajevic uradio, samo je kopija onoga sto igraci rade na terenu. Mislim da on nije pobegao, kako se prica. Mislim da je covek malo pametniji od mase. Onako kako je on otisao, tako se ponasaju umisljene zvezdice u drugom delu sampionata. I treba da ode da svi vide kakva je situacija u klubu. Covek im objasnio sve u svlacionici, a bednici ne zele jednostavno da igraju kako treba.

Osudjujem Delije, jer se ponasaju kao najobicnija masa! Nije im kriv Bajevic, nego oni sto su obuceni u crveno-belo.

Svaka cast Bajevicu. Ne plasi se on poraza, nego je na simbolicki nacin rekao da u Zvezdi nema 'leba.

:wall: :wall: :wall: