Meridijan SuperLiga 2006/2007

Started by hulio_salinas, 19-09-2006, 11:27:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Roben

нисам ја крив што само на СОС-у дају извештај :plez
слажем се нек освоји Војводина

Phenomenon

Bravo, zvezdo!
Bravo, zvezdo!
Bravo, zvezdo!

johny cage

komentar pre derbija: bice iz keca u dva! :lol2:

mikele

Quote from: johny cage on 11-04-2007, 00:13:48
komentar pre derbija: bice iz keca u dva! :lol2:
Ма јок,биће из 7 у 1. :wink:
Позз за великог навијача Роме.Ни ја не волим Манчестер,али оно синоћ је било  :Bog
Мало је  :OFF,али нема везе

johny cage

pa ja sam prognozirao samo prvu utakmicu, koju je Roma dobila. Evo , ovo je nesto drugo, zao mi je sto necu ici na derbi. Neznam sta ce biti, ali ocekujem bas dobru utakmicu. Ma bice kako Smiljanjic kaze :shock!

Vampire 666

bas me zanima komentar tog pederka posle utakmice...

Wolf

Ma moze da prica sta hoce. Sad mu je dzaba :K

Roben

замолио би Дирка да објави резултат дербија
жељно се очекује његов коментар :luda

Phenomenon

Navijam za Partizan, ali iskreno penal je postojao. Start s' ledja, zadnji igrac odbrane. Koroman je jos jednom dokazao moje tvrdnje o njemu, tj. da je dzigni, pa stigni igrac, da je totalan prosek...
I on je doveden u zvezdu kao vodja ekipe. E, moj reprezentativac...

Ne zelim da sad mislite da kukam na sudije, ali ruku na srce, ono nad Lazeticem je bio cist penal k'o suza.

hulio_salinas

Sto se tice derbija - nemam sta da kazem. Tuga. Kako igraju dve najbolje nase ekipe... Sramota. Naravno da sam srecan zbog pobede, ali... Kad je los fudbal, nema smisla bilo sta.

Samo cu reci da su me "Delije" odusevile! Navijanje - fenomenalno. Ali pogotovo one fore!  :trfr:



"Ti si samo losa kopija naseg severa, pic*o grobarska!"



"Zeko, odlazi, nja, nja, nja, Bjeko, odlazi, nja, nja, nja.
Hocete mi da ih oteramo kad vi ne mozete?"




"Pune tribine ludih navijaca
i baklje svetle, ceo sever gori,
bubnjevi tutnje i pesma se ori,
jedite gov*a, mi smo sampioni!"

Roben

хулио немој молим те да депримираш Дирка својим постовима :wink:
него овај Дирк никако да сврати да прокоментарише дерби :>

hulio_salinas

evo jednog NEDEPRIMIRAJUCEG:   :>

13. april 2007. | Izvor: B92, Beta | Milo¹ Todoroviæ
Vojvodina napadaèki na Zvezdu



Trener Vojvodine Milovan Rajevac najavio je da æe njegova ekipa igrati napadaèki i poku¹ati da savlada Crvenu Zvezdu u utakmici 3. kola plej-ofa Meridijan Superlige, koja se igra u subotu.

Rajevac je novinarima u Novom Sadu rekao da njegova ekipa ¾eli da nastavi seriju od deset meèeva bez poraza (osam pobeda i dva remija), meðu kojima je i nedavni trijumf nad Crvenom Zvezdom na "Marakani" od 3:0.

"Mnogo toga zavisiæe od igre veznog reda i od toga koliko æe ekipe jedna drugoj dozvoliti da razviju igru. Dosta smo se iscrpeli na prethodnom meèu u Kuli, ali verujem da igraèi imaju snage i motiva, jer im u goste dolazi Crvena Zvezda", rekao je Rajevac.

On je najavio da æe napad novosadskih "crveno-belih" predvoditi najbolji strelac Ranko Despotoviæ, dok je neizvestan nastup mladog reprezentativca Gojka Kaèara.

Utakmica poèinje u 16 èasova, na stadionu Vojvodine, koji se odnedavno zove "Karaðorðe". Cene ulaznica su 150 dinara za severnu, 400 dinara za istoènu i 600 dinara za zapadnu tribinu.

Novosadska policija je u saop¹tenju za javnost upozorila navijaèe oba kluba da æe preduzeti sve neophodne mere za za¹titu bezbednosti i imovinske sigurnosti graðana.

"U skladu sa Zakonom o policiji, biæe preduzete mere i video snimanja na prilaznim pravcima mestu odigravanja utakmice, kao i na stadionu", najavila je policija.

Pedja

Могу да пробају само  8)

Vampire 666

Pa kad vidim ovog Dirka jasno mi je zasto ne severu pevamo misevi,misevi,misevi!!!

Roben

Ево како гробари коментаришу резултат утакмице: :K


FK Partizan: Sudija nas o¹tetio u derbiju!


Fudbalski klub Partizan u petak je zauzeo zvanièan stav o sudjenju Dejana Filipoviæa na "veèitom derbiju" protiv Crvene zvezde, ocenjujuæi da je arbitar naèinio nekoliko gre¹aka koje su direktno uticale na pobedu crveno-belih od 1:0.

U pismu Zajednici klubova Meridijan Superlige Srbije, koje je potpisao potpredsednik Partizana Dejan Vignjeviæ, nabrojane su, kako smatraju crno-beli, "gre¹ke sudije Filipoviæa" koje su "bile odluèujuæe i direktno uticale na tok i krajnji ishod utakmice".

Uprava Partizana smatra da je sudija propustio da u nekoliko situacija sankcioni¹e kartonima igraèe Crvene zvezde, da je svirao nepostojeæi penal za rivala, da je neopravdano dao crveni karton Branimiru Bajiæu zbog prekr¹aja nad Milanom Puroviæem, kao i da u poslednjem minutu utakmice nije dosudio, prema crno-belima, oèigledan penal za Partizan, kada je Milo¹ Bajalica sa obe ruke dr¾ao ®arka Lazetiæa u ¹esnaestercu Crvene zvezde.

Takodje, Partizan navodi i da je posle utakmice Koroman udario u lice rezervnog igraèa Partizana Stevana Jovetiæa.

Direktor Partizana Nenad Bjekoviæ u izjavi koje je prenela beogradska sportska ¹tampa o¹tro je kritikovao sudjenje na derbiju, i ocenio da su "sudije uz Crvenu zvezdu".

"Partizan je u ovoj utakmici vi¹e nego o¹teæen. To nije prvi put da se na¹ klub gura u ambis kako bi se progurala Crvena zvezda. E, pa ne mo¾e vi¹e tako. Mora da se zna Crvena zvezda nije jedini klub u Srbiji, veæ da u na¹oj ligi ima jo¹ klubova koji igraju fudbal", rekao je Bjekoviæ.
:wall: :wall: :wall: он нашо нешто да прича
Prenosimo sve primedbe Partizana na sudjenje Dejana Filipoviæa:

1. U 3. minutu utakmice igraè FK Crvena zvezda broj 8 (Koroman) je na sredini igrali¹ta, nakon dosudjenog prekr¹aja, pri¹ao sa ledja igraèu FK Partizan broj 31 (Smiljaniæ) desnom rukom ga uhvatio za vrat, levom rukom za ruku i grubo ga oborio na zemlju. Iako se nalazio u neposrednoj blizini i imao jasan uvid u situaciju glavni sudija nije igraèa FK Crvena zvezda kaznio ni opomenom (¾utim kartonom), iako se za takav fizièki napad na protivnièkog igraèa u prekidu igre po pravilima igre izrièe sankcija iskljuèenja (crveni karton).

2. U 45. minutu utakmice igraè FK Partizan broj 14 (Laziæ) je, kada je bio u posedu lopte, pored zapadne aut linije na sredini igrali¹ta odgurnut od igraèa FK Crvena zvezda broj 32 (Milovanoviæ). Nije dosudjen prekr¹aj, igraèi FK Crvena zvezda su do¹li u posed lopte koja je u neposrednom nastavku igre upuæena igraèu FK Crvena zvezda broj 20 (Puroviæ). Igraè Puroviæ je krenuo prema golu FK Partizan praæen od igraèa FK Partizan broj 5 (Bajiæ). Na oko 12-13 metara od gola igraè Puroviæ je poku¹ao da uputi udarac desnom nogom, proma¹io loptu i pao. Glavni sudija je dosudio kazneni udarac za FK Crvena zvezda i igraèu Bajiæu izrekao kaznu iskljuèenja (crveni karton) usled èega je FK Partizan narednih 42 minuta utakmice igrao sa igraèem manje. Analizom snimaka RTS-a i SOS kanala, kao i snimljenih fotografija mo¾e se jasno i nedvosmisleno utvrditi da nikakav kontakt izmedju igraèa Bajiæa i Puroviæa nije postojao, da Bajiæ nije ni startovao na loptu ili protivnièkog igraèa, veæ je samo trèao iza njega i da je igraè Puroviæ pao usled siline zamaha kada je proma¹io loptu u poku¹aju da uputi udarac. Glavni sudija se nalazio u neposrednoj blizini, a situacija je bila jasno vidljiva i za pomoænika pored zapadne tribine. Napominjemo da je glavni sudija igraèu Bajiæu dodelio tzv. direktan crveni karton, ¹to se èini samo kada postoji namera da se naèini prekr¹aj nad protivnièkim igraèem kada je ovaj u izglednoj prilici za postizanje pogotka. U opisanoj situaciji ne samo da ne postoji namera, veæ evidentno ne postoji ni poku¹aj starta niti prekr¹aja nad protivnièkim igraèem.

3. U 79. minutu utakmice igraè FK Partizan broj 10 (Lazetiæ) je na dvadeset metara od gola FK Crvena zvezda primio loptu, okrenuo se i nastavio kretanje prema protivnièkom golu. Igraè FK Crvena zvezda broj 19 (Bajalica) je podmetnuo desnu nogu i sapleo igraèa Lazetiæa istovremeno ga zadr¾avajuæi u prodoru desnom rukom. Umesto da dosudi kazneni udarac za FK Partizan glavni sudija je igraèu Lazetiæu dodelio opomenu (¾uti karton) zbog navodnog nesportskog pona¹anja, odnosno simuliranja prekr¹aja!

4. U 87. minutu utakmice igraè FK Crvena zvezda broj 20 (Puroviæ) je u skoku laktom udario u lice igraèa FK Partizan broj 12 (Mihajlov). Glavni sudija mu je izrekao javnu opomenu (¾uti karton), ¹to je za posledicu imalo iskljuèenje obzirom da mu je to bila druga javna opomena. Medjutim, prema pravilima igre, za takav udarac i prekr¹aj predvidjena je kazna iskljuèenja, odnosno direktnog crvenog kartona (primer iskljuèenja igraèa ®igiæa na reprezentativnoj utakmici Kazahstan – Srbija). Napominjemo da je od opisanog udarca igraè Mihajlov do¾iveo te¾u povredu, prelom nosne kosti.

5. U 90. minutu utakmice u toku napada FK Partizan koji je tekao pored istoène aut linije u kaznenom prostoru FK Crvena Zvezda igraè tog kluba broj 19 (Bajalica) je sa obe ruke dr¾ao igraèa FK Partizan broj 10 (Lazetiæ) koji mu je bio okrenut ledjima. U trenutku upuæivanja centar¹uta na oko 5-6 metara od gola FK Crvena zvezda igraè Bajalica je levom rukom povukao unazad igraèa Lazetiæa i spreèio ga da zahvati loptu. I pored oèiglednog prekr¹aja glavni sudija nije dosudio kazneni udarac za FK Partizan“.

6. Nakon zavr¹etka utakmice igraè FK Crvena zvezda broj 8 (Koroman) je na sredi¹tu igrali¹ta pesnicom u glavu udario rezervnog igraèa FK Partizan broj 35 (Jovetiæ). Glavni sudija je taj prekr¹aj naveo u zapisniku utakmice.

Partizan je od Zajednice superliga¹a zatra¾io da analizira ove primedbe i izadje u javnost "saop¹tenjem na naèin koji æe biti u funkciji za¹tite fudbalske igre i vite¹tva u celini".

"Takodje oèekujemo da svi relevantni organi koji rukovode takmièenjem u njegovom nastavku obezbede regularnost, tako da sportski duh i znanje neposrednih aktera fudbalske igre odrede i konaèan ishod prvenstva", navodi se u zakljuècima Partizana.

(MONDO)

у рупе мишеви и покрите се ушима нисте научили ни пораз да поднесете