Meridijan SuperLiga 2006/2007

Started by hulio_salinas, 19-09-2006, 11:27:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Pedja

Добро то је твоје мишљење.
То што си написао је зато што нема квалитетнијих екипа од њих и логично да треба да се брину,а пошто је ове сезоне наша лига изједначена по квалитету то ове сезоне није дошло до изражаја.

Roben

Па у томе је и проблем што Звезда и Партизан не напредују него назадују
Лига нам је изједначена не зато што су мањи напредовали него су велики назадовали

Roben

#302
Plej-of: Puroviæ prekratio muèenje

Bledom igrom Crvena zvezda je savladala u subotu Mladost iz Apatina 2:1, pre svega zahvaljujuæi raspolo¾enom Milanu Puroviæu, strelcu oba gola.

Pred oko 4.000 gledalaca, crveno-beli nisu pru¾ili igru koja bi zadovoljila njene navijaèe, ali su i pored toga upisana tri nova boda.

Puroviæ je naèeo Apatince u 39. minutu, a pet minuta kasnije je postigao i svoj drugi gol. Ute¹ni gol za goste postigao je Kopunoviæ u poslednjem minutu meèa.

U prvom meèu 4. kola plej-of lige Be¾anija je pobedila Hajduk iz Kule 1:0, golom Predraga Laziæa i tako je Be¾anija prikupila 42 boda, koliko i treæeplasirana Vojvodina.

Plej-of 4. kolo:

Be¾anija - Hajduk Kula 1:0
Crvena zvezda - Mladost Apatin 2:1

Nedelja, 22. april:
17h TV: Partizan - Vojvodina

Plej aut: U Smederevu se igralo "ceo dan"

Maraton iz Beograda, preselio se u subotu popodne u Smederevo, gde je fudbalski meè izmedju domaæina i OFK Beograda trajao èak 102 minuta, a na kraju su Smederevci slavili 3:2 u 3. kolu plej-auta Meridijan Superlige.

Kuriozitet meèa je da je sudija Milorad Ma¾iæ iz Vrbasa pokazao èak èetiri crvena kartona domaæim fudbalerima, koji su poslednji zvi¾duk doèekali sa osam igraèa na terenu!

Posle vodjstva Smederevaca od 2:0 na poluvremenu (golovima Mladenoviæa u 4. i Mudriniæa u 34. minutu), malo ko je od 2.500 gledalaca na stadionu u Smederevu oèekivao dramatièan fini¹.

Stefan Baboviæ je u 59. minutu smanjio na 2:1, a potom je u 86. minutu sudija iz Vrbasa svirao penal za OFK ¹to je izazvalo buène proteste domaæih fudbalera i navijaèa. Aleksandar Kolarov precizno je izveo najstro¾u kaznu za 2:2.

Domaæini su tada ostali sa 10 igraèa, jer je iskljuèen Soèanac.

Do treæeg gola i tri boda Smederevci su do¹li u 97. minutu, strelac je bio Zeèeviæ, ali je i njemu sudija pokazao crveni karton, a u svlaèionicu je morao i njegov saigraè Petroviæ. Smederevci su ostali sa tri igraèa manje u polju, a pred kraj sudijske nadoknade i rezervni golman domaæih je morao u svlaèionicu zbog protesta.

Banat je imao visoku prednost nad Zemunom od 3:0, ali je na kraju umalo od gotovog napravio veresiju, jer su Zemunci uspeli da postignu dva gola, uz igraèa vi¹e, jer je iskljuèen iskusni Branko Saviæ.

Èaèanski Borac je golom Nedeljkoviæa u 84. minutu pobedio Vo¾dovac i tako ga pretekao na tabeli plej-aut lige.

Plej-aut:

Banat - Zemun 3:2
Smederevo - OFK Beograd 3:2
Borac Èaèak - Vo¾dovac 1:0

Tabela plej-aut lige:

1. OFK Beograd 25 10 8 7 34:20 (+14) 38 bodova
2. Banat 25 9 5 11 24:32 (-8) 32
3. Smederevo 25 9 7 9 22:27 (-5) 31
4. Borac Èaèak 25 6 7 12 12:21 (-9) 25
5. Vo¾dovac 25 6 6 13 21:33 (-11) 24
6. Zemun 25 1 3 21 13:45 (-32) 6

(MONDO)

mikele

Роби обрати пажњу на меч Смедрево-ОФК.Шта сам ти данас рекао.Еееее то се зове мафија,а квота је као била 2,40.Који смо ми слепци :wall:
@Пеђа Роби ти је све рекао
Quote from: Roben on 21-04-2007, 20:29:49
Па у томе је и проблем што Звезда и Партизан не напредују него назадују
Лига нам је изједначена не зато што су мањи напредовали него су велики назадовали
Ееее ту је проблем.Јер када би вечити видели да има екипа које би их угрозиле,аутоматски би морали много више да раде и да улажу како би одржали позиције које имају сада.И из овога следи да би подигли квалитет своје екипе на виши ниво и не бе нас више бламирали у Европи као последњих година.Значи само уз јаку Војводину,ОФК,Смедрево... имаћемо и јаку Звезду и јак Партизан.
А ово сада је чисто мучење.

Roben

е микеле касно си реко  :wall: :wall: :wall:
а Смедерево добило с 8 играча

mikele

Ма класична намештаљка.Играли би и до 115 минута,само да ови дају гол.Ја сам још у петак знао да их ови добијају
Јој убиће ме Хулио што му пљујем ФК Смедрево :K

Phenomenon

I u plej ofu i u plej outu, juce su usli svi kecevi. Po nekom zakonu verovatnoce, danas bi vredelo pokusati Partizan X2, kvota 2,5...

Pedja

Дали сте гол у 85-ом минуту

Све је то у реду Микеле и Робен али колико сам ја схватио сти навијаш за Звезду?   :hmm

mikele

Навијам ја за Звезду,али сам само реалан. :shock
Сваке године је Звезда све гора и гора.Читао сам у некој штампи пре неки дан да постоји могућност да Звезда не буде носилац ни у другом колу квалификација за ЛШ,што би по мени била катастрофа јер онда бисмо могли да останемо и без купа УЕФА јер ако испаднемо у другом колу,онда нема више,ћао. :wall:
Морамо мало да се тргнемо,губимо од Зенита,Либереца и које каквих пацера.То не би смело да нам се дешава јер ипак то нису екипе на Звездином нивоу(мислим по угледу и навијачима,инфраструктури и трофејима)

Pedja

То је све зато што се нема кинте али иде боље време јер смо измирили све дугове и још смо у плусу тако да ако овако наставимо биће пара а вероватно и играча.

Roben

Quote from: Pedja on 23-04-2007, 12:27:02
То је све зато што се нема кинте али иде боље време јер смо измирили све дугове и још смо у плусу тако да ако овако наставимо биће пара а вероватно и играча.
Пеђа продали смо све што је вредело
на том принципу би и ја успешно водио Звезду

Dirk

sto se derbija tice bilo nam je zao pa smo odlucili da vas pustimo
Nekako ste jadni samo ime kaze cigani
Nije to marakana nego parking za ligu sampiona secate se Real,Olimpik,Porto

Roben

o Дирк се појавио
честитам ти на два пораза
вероватно сте и та два пута били бољи али сте ипак попу*или :>

Vampire 666

Quote from: Dirk on 23-04-2007, 16:09:48
sto se derbija tice bilo nam je zao pa smo odlucili da vas pustimo
Nekako ste jadni samo ime kaze cigani
Nije to marakana nego parking za ligu sampiona secate se Real,Olimpik,Porto

Kolko su ovi grobari dobri...Pustali nas 5 godina, pa pobedili, pa se od toga postideli i odlucili da nas pustaju jos 10 godina...da zaplaces kolko su osecajni...  :djavo

hulio_salinas

Jeco, u redu je. :pljes:  :cvet  Ne zelim da ti odgovorim. Vidim da te "pogadjam" u... Kiss.  :ljubav:
     
Phenomenon
     Bosko Djurovski je jednu mrtvu, neiskusnu, moralno posrnulu i fizicki nespremnu ekipu osposobio da pobedi Partizan. Bosko Djurovski je pravom taktikom prkosio agresivnoj igri Partizana punoj tacnih paseva. Realno. Svi znamo kakvog se posla prihvatio i u kakvom trenutku je preuzeo ekipu. Nemojte da zaboravite katastrofu u ekipi koja je pogodila Zvezdu. Ajde molim te reci da je Djurovski suster!
     Fudbalska zrelost... Da... Fudbalska zrelost. Napadati jacu, fizicki spremniju, napaljeniju ekipu je totalno fudbalski nezrelo. Partizan je i sa igracem manje ekipa koja ima vise snage, zelje i (mrsko mi je sto kazem) znanja od Crvene Zvezde. Partizan je bio ranjen crvenim kartonom, ali ne i pobedjen. Da je Zvezda napala svom snagom, primila bi 3 komada iz kontre. Napadac(i) Partizana su nekoliko puta brzi od odbrane Crvene Zvezde.
     To sto mnoge "Delije" kazu da je Djurovski debil sto nije napao Partizan iz sve snage - nista ne govori. Pa da l' je masa uvek u pravu? I mene je bolelo sto se Zvezda branila. I ja sam u prvom trenutku zeleo da se Partizan pritisne i da se napuni, ali... Da li je to moglo? Da li je Zvezda mogla da napuni Partizan? Ne. Naravno da NE.
     Fudbaleri Crvene Zvezde nemaju snage za 45 minuta prave borbe. To je rezultat onoga sto im se desavalo. Oni jednostavno nisu u poziciji da napadaju do daske.

Mikele
     Pickice? Hm.. Zasto? Zato sto je Partizan napadao sa igracem manje? Ne mislim tako. Zar se nisu borili? Kad si poslednji put video da tri Zvezdina igraca napadaju jednog protivnickog? Da li si nekad video Milijasa da uklizava? Da li si nekad video Milovanovica pozrtvovanijeg?
     Pa zasto su pickice? Zato sto ne znaju da igraju, a znaju da se bore. Mislim da nisi u pravu. Oni ne znaju da igraju - neznalice. Oni nemaju snage. Oni su mladi i neiskusni. Ali ne mozemo im osporiti da se nisu borili. Izgarali su do poslednjeg atoma snage. E sad... Nije njihova krivica sto je poslednji atom snage potrosen u 32. minutu.