pripreme na faksu

Started by maya, 27-09-2006, 19:22:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Natza

test je boza...3 zadatka...jedan radnik i dva izraza....nishta strashno josh ne mora da se radi ukoliko neces..... ali ono svi se kao prave fini pa rade  :~ taok da vi sto imate sutra mat .. slobodno veceras  :ziveli jer se nishta ne boduje naravno ... :)

maya

Konsultacije iz mate su petkom u pola 4, u institutu za matematiku i fiziku...

a iz hemije cetvrtkom 10-12,u institutu za organsku hemiju...

maya

Kosultacije iz neorganske i opste hemije:
cetvrtkom 10-12,institut za neorgansku hemiju...

vlada89

Sta mislite kakve su sanse da me bar puste na jedan cas priprema? Posto planiram da odem za bg sad za raspust i da svratim na predavanja,upoznam se sa buducim kolegama i koleginicama i sl...hm? Ja bih bas voleo,ali ne znam koliko je izvodljivo,sta vi mislite?

Bojana 153

Prosle godine, kada sam ja isla na pripreme, mislim da su nas prozivali, tako da u principu mozes da udjes tamo a da te ne provale, ako se nista nije promenilo sada... Nisam sigurna da li bi ti dozvolili da udjes...  :hmm

Ljudi, kako vam inace ide? Jel imate neke probleme?

vlada89

Znam,ali ono provale me,izbace i zapamte kao loseg a ja sam pravi andjeo :) Zamolicu neku prof pa sta bude nek bude..uostalom nemam sta da izgubim

maya

Quote from: vlada89 on 06-04-2007, 18:39:04
Znam,ali ono provale me,izbace i zapamte kao loseg a ja sam pravi andjeo :) Zamolicu neku prof pa sta bude nek bude..uostalom nemam sta da izgubim

ne bi trebalo da prave problem oko toga...dodji,probaj,pa ces videti...

anaj

ma samo si nam ti falio... :>
:cvet

vlada89

Jao ne moras da brines,ipak necu doci.. :roll: Uostalom videcemo se na polaganju prijemnog a tad me se cuvaj!  :box

anaj

ja se salila
a on se uvredio :(

vlada89

puc znao sam da su par reci bile dovoljne  :loptica Ne ljutim se bre..samo ocekivao sam crveni tepih..pa i jos po nesto  :PI

AquArius

drage buduce kolege,
nadjite se sto pre,
na pripremama najbolje,
divno vreme, sedi se napolju,
pa prica ide sama od sebe ...  :happy:

:cvet

vlada89

Pa lako je vama iz bg-a..a mi iz provincije?

Darker

Vama jo¹ lep¹e-priroda, vetriæ, sunce-milina:-)
Aqua htede reæi da ne offtopièarite:-)

_sanja_

do kada vam traju pripreme?? i jel cete na kraju imati kao neki probni test i iz hemije i matisa??   da li ce mozda ti testovi izaci ovde na forumu pa da proradimo i mi sto ne idemo na pripreme???  :happy: