smer medicinski biohemicari

Started by zoca, 09-06-2006, 21:28:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zoca

zasto niko ne pise nista o ovom smeru...

yeca

Pa eto, ti si pocela...
Nastavi!

lijepa bosanka

Sta treba?
Eto stavila sam imunohemiju,jer to mi je za sad najinteresantnije(ucim trenutno!) :`

Pitajte....odgovoricu.....a nadam se da ce nam se pridruziti i neko od starijih kolega sa ovog smjera da nas uputi sta? kako? dalje.... :wink:

Alnus Glutinosa

Imam ja jedno glupo pitanje!
Sta ucite na toj imunohemiji?  :embarrased:

Darker

Ja sam probao na starom forumu da pokrenem to pitanje, ali ne¹to je slabo i¹lo... Kao i u svemu, treba da se prilagodimo farmaceutima, pa da turamo na¹e predmete sa njihovim u odgovarajuæu godinu, tako sam nekao skapirao, ¹to i niej tako lo¹e-za¹to da se odvajamo? :wink: :wink:
A ova tema mo¾e da postoji ako ima kakvih nedoumica ili whatever, na¹ mali kutak :> :> :>

Masha

Pa verovatno je od ovih 337 clanova, koliko ja sada vidim, mnogo vise farmaceuta nego biohemicara pa je zato i manji broj informacija koje se vas ticu. Ali eto, koliko sam ja primetila, i nasa lepa bosanka kao i Darker, ako ne gresim, su biohemicari, pa se pomazite ljudi!  :V

lijepa bosanka

Na prve dvije godine i nema toliko razlicitih predmeta,pa nije bilo potrebe....ali sada vec ima....mada ne vidim problem!!!
Samo u tu godinu stavimo nas predmet i gotovo! Sta sad da komplikujemo!! :confused:
Imunohemija i imunologija su mnogo slicne,gotovo iste(samo sto imunohemija vise prati hemijski aspekt imunoloskih reakcija!)....posto mi nismo ucili neke testove iz imunologije  ucimo ih sada na imunohemiji,dodate su jos neke oblasti iz genetickog inzenjeringa...bla,bla....Uglavnom -imunologija II

Jasmo,Darker i ja smo ponosni biohemicari!! :~

vladimir

Narode, pokrenite podforum MEDICINSKI BIOHEMIÈAR i uredjujte ga po godinama ili kako veæ hoæete... :)

Bred

vladimire to pitanje predlozi u mod zoni pa cemo da raspravimo.
masa je opet u pravu. hvala

pereca

Quote from: masha on 10-06-2006, 00:22:47
Pa verovatno je od ovih 337 clanova, koliko ja sada vidim, mnogo vise farmaceuta nego biohemicara pa je zato i manji broj informacija koje se vas ticu. Ali eto, koliko sam ja primetila, i nasa lepa bosanka kao i Darker, ako ne gresim, su biohemicari, pa se pomazite ljudi!  :V

I student prodekan je sa MB smera. Eto, imate funkciju. :]

lijepa bosanka

Ma mislim da ne treba komplikovati.....
Mozemo staviti neko obavestenje u vec postojece godine...ali da naglasimo da je za MB,mada mislim da je dovoljan samo naziv predmeta....
Ne znam zasto tolika frka oko toga?!

yeca

I ja isto mislim da je to OK!!
Ima i za vas dovoljno mesta medju nama
To nikad neæe biti problem!!  :wink:
Uvek ste dobrodosli!!!

zoca

ma ja nisam htela nista sad tu da se odvajamo...jednostavno medju predmete treca, cetvrta i peta godina...posto se jedino tu malo razlikujemo da se ubace i ovi predmeti....jedino to...

i ja spremam imunohemiju :) !!!

lijepa bosanka

Ubacicemo....nije frka...i ti nesto ako saznas mozes isto uciniti...
Lijepo uci...

Darker

A gde da stavimo fiziologiju, anatomiju itd? :lol: :lol: :lol: :lol:
Mislio sam na to da se prilagoðavamo farmaceutima, ¹to i nije tako lo¹e...  :K :K