Bolji zivot!

Started by darusaz, 30-11-2006, 14:13:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

darusaz

Од синоћ на РТС-1 поново једна од најпопуларнијих домаћих ТВ серија, а засигурно последња која је ишла у чувеном недељном термину тадашње ЈРТ (југословенске радио-телевизије) почев од 1987. године, па све до 1991.

Да ли волите "Бољи живот"? Који вам је омиљени лик?

Лично серију сматрам за једну од 2-3 најбоље икада снимљене серије на подручју бивше Југославије.  8)

Darker

Brate... Neeeeeeeeeeee opet :shock :shock :shock :run :run :run :run

stef

#2
 Bolji zivot, srecni ljudi....Zato idi srecan budi.Ali ko to tamo peva, LEVA,LEVA, do haosa i rasula, sve nas vodi nas baba Jula.

Smrda

stef...pocinjem da gotivim tvoje offove  :K :cvet
a serija...pa sad....bas i nisam nesto presrecna....jedino sto je prva u nizu,pa zbog toga vredi...i za sad je najbola od svih tih porodicnih...
omiljeni lik....uf...koliko se secam...a malo je to..
gotivim onu lujku,sto je kao zatrudnela ...ne znam...mislim da se i ona svtlana zove...Koka?!?1...je li tako bese?

darusaz

Јесте другарица  :police:  Ковиљка Станковић, познатија као  "Кока".  :lol: Радила на бироу за запошљавање прво. ;) На крају завршила код Јездимира Ускоковића као подстанарка.  8)

Узгред Јелица Сретеновић (глумила Коку) је тада била на врхунцу славе.  :lol2:

Smrda

ma ona je meni i danas super...prava je opicenjakinja(kakva rec!!!!)....e bas ta...
mada ni jezda nije bio los...
a majke ti,sta ti se toliko svidja u toj seriji?

Ariel

Prevelika kolièina smora na jednom mestu, moja psiha to ne mo¾e da podnese,
mo¾da je tamo negde '87 bila interesantna ali sad neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

avgogh

Quote from: Ariel on 01-12-2006, 09:39:52
Prevelika kolièina smora na jednom mestu, moja psiha to ne mo¾e da podnese,
mo¾da je tamo negde '87 bila interesantna ali sad neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!


.... posebno kad se tome pridoda, da je repriziraju 10000000000 put

hulio_salinas

ma sta vam je ljudi? bolji je Bolji Zivot od izvesnog "Velikog Brata"...
mnogi se slazu da je to jedna od najboljih nasih serija...

Darker

Brate, Hulio, pa samo ¹to je bila na RTS-u... Pa æe posle ovoga Sreæni ljudi, pa Porodièno blago, pa ova "nova"... Dokle bre, aman?!

sandric

ok je serija,ne smeta mi sto je repriziraju xy puta

Korisnicko Ime

JEZIVO
Nemam reci... Posle ovoga ide Vruc Vetar pa Srecni Ljudi... Dokle ce vise da nam ispiraju mozgove ovim pateticnim glupostima!!!!???????

Darker

Aman, ok je serija. I ako je ne¹to kvalitetno, ok je da ga reprizira¹. Ali brate... ©to je puno, mnogo je... I èemu slu¾i taj javni servis?? Repriza, reprize...

Darker

Нема бољег живота
Ни бољег ТВ програма, осим захтева да се плаћа претплата

Није их срамота. Док стално репризирају исте серије, гледаоцима прете да ће их тужити што не плаћају ТВ претплату. Кад би све требало да пршти од премијера и нових емисија РТС – јавни медијски сервис, ваљда, по трећи пут ставља у ударно време, на Првом програму „Бољи живот” Синише Павића у режији Александра Ђорђевића, Михајла Вукобратовића и Андрије Ђукића, стару двадесет година. Па то је превршило сваку меру уљудности према аудиторијуму.

Између програмских блокова на екрану се појављује лоше срочено и претеће подсећање да треба испунити законску обавезу о ТВ претплати, заједно са електричном енергијом. А где су законске обавезе јавног медијског сервиса према претплатницима? Ако се мисли да ће са пет-шест новогодишњих емисија моћи да подмири све оно што се очекује и што би морао да пружи РТС, онда је то велика заблуда и неспоразум са публиком која заиста нема разлога да толерише такво потцењивање, упркос перјаници „о најгледанијој телевизији”.

О самој серији „Бољи живот” нема шта да се каже осим да је некрофилска, јер пола глумаца, који се у њој појављују, одавно нема на овом свету. Из ње се, затим, види како је Синиша Павић правио селекцију глумаца са којима ће сарађивати, које је касније „вукао” кроз своје серије, а који су пуштани низ воду...

Понављање „Бољег живота”, тек што је завршено репризирање „Долара”, лоша је услуга и самом аутору. Он би, заправо, морао да замоли надлежне уреднике на РТС-у да му не поклањају толику пажњу. Јер, ако нема шта да се емитује, ако морају да се репризирају старе серије, што се онда иста наклоност не исказује и према другим ауторима и редитељима. Ствара се привид (да ли само привид?) о монополу. Дајте мало предаха. Одморите мало Павића. И нас. Све у свему, нема бољег живота, бар на ТВ...
Бранислава Џунов
[објављено: 01.12.2006.] Politika

Smrda

Quote from: Korisnicko Ime on 01-12-2006, 13:07:55
JEZIVO
Nemam reci... Posle ovoga ide Vruc Vetar pa Srecni Ljudi... Dokle ce vise da nam ispiraju mozgove ovim pateticnim glupostima!!!!???????

ne diraj Vruc Vetar!!!!
sta njoj fali....hm!...meni je bas gotivna ta serija...