Va¹a tajna seksi fantazija

Started by Bred, 26-07-2006, 02:04:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Al-Jasmina

Zapravo, Seve nije luda...
ko jednom proba na talasima, tesko ce se zemljici tvrdoj vratiti- so i've heard :)

a moja veza s doticnim video klipom je u tome sto moj brat vragolasto tvrdi da je on treci covek sa jahte :>

Smrda

uuuu...kakva tema...
ali malo je zeznuto,...mislim u neku ruku je javno...
no ajde....
stranac...ples...muzika...diskoteka...ostalo se vec samo razvija...
i nije neka...ali dovoljna za javnost...

Darker

Ne¹to kao iz Niskih Strasti, a? Opako, opako, heheheh

Smrda

elem...nema komentara...ovde se iznosi intima...a ti nesto muljas....mislim,margarin?!?.....i ti hodnici,mrak...daj nesto slasnije...

Al-Jasmina

pa jedino ako je slast na stolu punom slasne hrane :>

Darker

Ja rekoh, krov, ¹ta je tu nejasno?? Ko iz onog filma, na krovu, a on je pusti... heheheh

Smrda

uuuu....sado...brrrr
bolje reci mrnjauuuu!!

AquArius

kako ono D kaze, od sad svaki post koji ne sadrzi fantaziju, vec aluziju (cesto na tudju) cu da brisem  :twisted:

no chat

stef

A koja je tvoja Aqua?
@D: Jos bolje u avionu na 8000m! Padobranci vole to da praktikuju
@Jas: Romanticnije mi u barci na nekom jezeru, glamurozna jahta mi je vec neprirodna, ipak sam  jos uvek student.

Dukica

Stef,sta je kapela na faxu?! :shock

Voda je konza! :Bog

hulio_salinas

fantazija?
pa... plicak na nekom moru... zalazak sunca... sitan pesak... mmm...

Smrda

sta vamje sa tim morem,aman?!?!
meni tu nista nije zanimljivo....a gde je pesak,a gde je sunce,vrucina,znojenje,sitan pesak?!?...pa se svuda zavuce...nista tu meni nije jasno...a ne dao bog da neki jezic zaluta u fantaziju....

Al-Jasmina

Quote from: stef on 04-12-2006, 11:09:19
@Jas: Romanticnije mi u barci na nekom jezeru, glamurozna jahta mi je vec neprirodna, ipak sam  jos uvek student.

Uf...a komarci...brrrrrrr
ne volem ja preterano te barske momente
sem ako jezero nije neko planinsko..gorsko pa tirkizno :)
A sto se tice jahte, meni odgovara i kad nije moja :>

Smrdice,
jedinamojaljubavinajdrazanasvetu
je*o te jez..
pa nije jez plankton pa da se zavuche..negde :)
Sem toga,
lepo rece ona cura iz Cosmo chasopisa:
"sazaljevam sve one kojima je SEX ON THE BEACH samo naziv koktela"

ima i kamenitih plaza,
zalazaka sunca,
mekih prostirki...
intimnih uvalica...
(plachem od smeha)

Smrda

eee.....
Draga moja Jas....te kamene plaze......to je vec druga stvar.....mmmm...u tom scenariju masta radi svasta..
slazem se sa curom iz cosmo-a...ali me taj sitan pesak sto ga hulio prizeljkuje podseti na par stvari.....a jez je cudna zivuljka....vidis da je plicak u pitanju....mozda se par malo zanese,pa bude jao,kuku meni!!
elem...za sve su krive ove teme....jer da ih nije toliko ne bih ja toliko ni razmisljala...

Alnus Glutinosa

fantaziram o jednoj personi...kada bi mi ona uskocila u narucje...onda ni obala te reke i ono zamisljeno mesto na istoj i ukus na nepcima, onaj zalazak, ona temperatura vazduha, onaj osecaj...- ne bi bili toliki problem...  :ohwell: