Za¹to je bolje biti ¾ena, a za¹to mu¹karac?

Started by Ksenija, 23-07-2006, 20:54:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

SPRING

Quote from: cvjetic on 26-12-2006, 00:01:05
u tome i jeste sva car zena.... :C

Ili nije bas sva.... Cvjetic, nemoj da odajes male zenske tajne.... :cvet

Al-Jasmina

Quote from: Darker on 26-12-2006, 00:04:35
A ¹ta je èar mu¹karaca?

Pa ja bih,  :stid: na sramotu pretkinja i svog pola, rekla:
upravo to ¹to nisu ¾ene!  :wink:

:roll: de æe¹ 6 milijardi ¾ena na jednoj planetici...
pola njih bi istant preslo u lezbo vode
a druga polovina bi ih zdu¹no ogovarala i spletkarila protiv njih na radnom mestu, u samoposluzi..i tako  :>

Dukica

Prednost muskaraca?! :hm
Prostata i testisi! :>

Darker

Dukica

Hmmm..to je vec komplikovano... :hm
Ono sto se meni svidja kod muskaraca je posledica njihovog Edipovog komplexa i vaspitavanja od malih nogu da ne smeju da pokazuju emocije. Tako da se lozim na tu dozu hladnoce koju ima skoro svaki muskarac.
Kad malo bolje razmislim,zao mi je sto je tako,jer je to sve posledica ne prihvatanja u drustvu. Ono kao,ne smem da placem ,smejace mi se.  U stvari zar je moguce da ste tako rodjeni? Ne verujem.Mislim da je to posledica drustva i okruzenja.
Tako da ta snaga koja je ulozena u ne pokazivanje emocija,je ono sto ni jedna zena ne bi zrtvovala i svaka vam cast za to!A i sarmantno je na neki nacin..neki bolestan nacin.... :]

Al-Jasmina

Quote from: Dukica on 27-12-2006, 15:29:13
Hmmm..to je vec komplikovano... :hm
Ono sto se meni svidja kod muskaraca je posledica njihovog Edipovog komplexa i vaspitavanja od malih nogu da ne smeju da pokazuju emocije. Tako da se lozim na tu dozu hladnoce koju ima skoro svaki muskarac.
Kad malo bolje razmislim,zao mi je sto je tako,jer je to sve posledica ne prihvatanja u drustvu. Ono kao,ne smem da placem ,smejace mi se.  U stvari zar je moguce da ste tako rodjeni? Ne verujem.Mislim da je to posledica drustva i okruzenja.
Tako da ta snaga koja je ulozena u ne pokazivanje emocija,je ono sto ni jedna zena ne bi zrtvovala i svaka vam cast za to!A i sarmantno je na neki nacin..neki bolestan nacin.... :]

e jeste, a iskreno mislim da bi poludeli kad bi svi bili emocionalni do koske,
zamisli muskarca koji place dok mu pisu kaznu za prekrsaj....etc.
To bi bilo bolesnije :)

Darker

Aha, znaèi duh maèo balkanca je jo¹ ¾iv na ovim prostorima ("ja sam balkan-boy i smrdim na znoj"), metrosexualac se tra¾i fizièki, a balkanac psihièki?
®ene, obo¾avam va¹u zahtevnost, vrlo me zabavlja, hehehhehe

Dukica

Pa nije to bas tako,batistutice!
Mislim da ono sto sam rekla je vasa prednost, a ne mana. Ja licno ne mogu da se obuzdam a da ne zaplacem ili vristim ili skicim ili udaram...Trudim se , cisto iz pristojnosti.. :]
A vama je to tako nekako prirodno..Da li je vaspitanje, da li je Edip,da li je priroda, nemam pojma al svaka cast!
Naravno,nisu svi takvi,niti su sve zene kao ja. Ponavljam,iz licnog iskustva.Poznavajuci svoje drugarice i drugove. :wink:

Darker

Hoæe¹ da ka¾e¹ da je na¹a prednost-sposobnost da sakrijemo emocije?
A ja te pitam za¹to voli¹ mu¹karce? Ba¹ zbog toga?
Zbun...

Coolgemini

QuoteKad malo bolje razmislim,zao mi je sto je tako,jer je to sve posledica ne prihvatanja u drustvu. Ono kao,ne smem da placem ,smejace mi se.  U stvari zar je moguce da ste tako rodjeni? Ne verujem.Mislim da je to posledica drustva i okruzenja.
Tako da ta snaga koja je ulozena u ne pokazivanje emocija,je ono sto ni jedna zena ne bi zrtvovala i svaka vam cast za to!A i sarmantno je na neki nacin..neki bolestan nacin...

Mislim da nije posledica drustvenih okolnosti,niti okruzenja...Muskarci su prirodno tj fizioloski skloni odsustvu emocija,a to je zbog manjka hormona estrogena koji naravno preovladjuju kod zena...Nasuprot tome,kod muskaraca je izrazen testosteron koji podstice sexualni nagon,te stoga muskarci uvek imaju sexualni nagon,a zene ne...Zena i kad dobije sexualni nagon,to je zbog tog malog testosterona koji ima i koji se stvara veoma retko po periodima...
Jedno istrazivanje koje je sprovedeno je izvedeno na zeni koja je operativno presla u muskarca..Posle mesecne hormonalne terapije testosteronom imala je veoma cudna zapazanja i konstatacije..Divila se cudu i moci kako muskarci mogu da izdrze enormnu zelju za sexom kad je ona gotovo uvek konstantna?? :shock :shock...Cak je i nagovestila da je postala ostrija i umerenija u odnosima sa prijateljima(u smislu da je bukvalno zaboravila na neke emocije)...
Muskarci pokazuju emocije kad zadovolje svoje primarne nagone...Nezni smo kad obavimo to sto treba,a ako ne ostvarimo,devojko, bolje ne prilazi :>
Kod zena i devojaka je enormno izrazen nagon za majcinstvo i radjanje koji je po meri jednak sexualnom nagonu kod muskaraca... :wink:

Smrda

gde odoste ljudi!! :shock
Za mene je car muskarca -njegova mogucnost da pruzi,da bude i pripada njoj.i samo njoj....nema nista lepse od vernog muskarca
a da li ce da place kad je tuzan ili ne...i da pokazuje emocije,njoj hoce,a ostalima...well,who cares!! :)

Darker

QuoteMuskarci pokazuju emocije kad zadovolje svoje primarne nagone...Nezni smo kad obavimo to sto treba,a ako ne ostvarimo,devojko, bolje ne prilazi
:Bog :Bog :Bog
Amin.
Mada, to nije bio odgovor na moje pitanje :K :K

Al-Jasmina

Meni car izmedju ostalog lezi u razlicitim dimenzijama izmedju muskaraca i zena,
u razlicitoj gradji..
Onako, bas je ludo kad je neko od tebe visi za glavu i imas utisak da ce sve nevolje da se razbeze kad je on uz tebe :happy:

zatim volim vise da nanjusim lep muski parfem nego zenski...

znam znam , prosentimentalisem kad je mraz i vedra zimska noc

AquArius

Lepo je biti zena, musko moze da te ponese u rukama u svim onim prilikama kada je to potrebano (a mozda i nije, ali  :1 )
Musko ipak mora ili da nadje jaceg ortaka... ili da prespava tu gde se nas'o.  :happy:

Dukica

Coolg,lepo si objasnio ono sto sam ja mislila da je posledica edipa i vaspitanja. Znaci ipak ima objasnjenja zasto su muskarci tezi na emocijama od zena.
Dark,da to mi se svidja kod muskaraca. :K Upravo to sto po pitanju pokazivanja emocija nisu kao vecina zena(gde spadam i ja). Nije to sakrivanje.Eto Coolg je lepo objasnio,zasto je to tako. Sad mi se jos vise svidja jer znam da nije uzrok Edip ili mama u bilo kom smislu. :wink: