Nova verzija foruma

Started by Bred, 04-12-2006, 14:22:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Bred

Danas prepodne, mogli ste primetiti sam upgradeovao forum na novu verziju 1.1. Kao sto vidite, novi izgled je tu. A novi izgled sa sobom nosi i brojne nove opcije koje jos nisam isprobao. Nemojte da kukate da:
-se vrati predjasnja verzija/izgled foruma posto je nova verzija izbacena od strane ljudi koji se mnogo, mnogo, mnogo, mnogo vise razumeju u forume i programiranje i kadoni kazu da mora da se predje na novu verziju i zbog bezbednosti, onda mora
-se vrati srpski jezik. Morao sam da inslairam sve hrvatske fajlove rucno i moracu ponovo rucno da ih menjam a to je sizifovski posao tako da kad ugrabim vremena, i to cu srediti.
-da vam se slova ne vide i da su vam sitna. I to se moze menjati ali iziskuje mnogo vremena. Kad stignem-i to cu pokusati da modifikujem.

Ubuduce nece biti linka ka privatnim porukama tamo gde ste navikli (uz avatar) vec je sad premesten link ISPOD boxa sa korisnickim informacija (slova su bele boje pa i nisu lako uocljiva). Trebace nam svima vremena da se naviknemo na novi izgled i raspored.

Bred

Evo ovde gledate privatne poruke
(http://img145.nono9.us/my.php?image=pmiq6.jpg)

zabica

nasty girl

e pa zabice u pravu si......

meni se ne svidja ovaj novi forum...

i nema smisla da bela slova idu na sivu podlogu....jedino brede ako hoces da se oslepi dok se nadje neka opcija....

Bred

obratite se development timu smfa www.simplemachines.org :K

Korisnicko Ime

ili osmislite resenje koje cete sprovesti u delo, svojerucno naravno :>

Dukica

Hehehe,jesu malko ova bela slova opterecujuca....a i hrvatski je opcenito prihvatljiv za nase sveuciliste,ne?! :K
salim se Bred,i malko te z.... :K :K

lijepa bosanka

samo makni ove hrvatske rijeci....nesnosljivo me iritiraju!!!
Nije lose,ali treba nekako uskladiti boje....malo ubija u oci....ili je meni zato sto sam cijeli dan ucila!

hulio_salinas

ubija oci? MALO?
ja ne vidim vise ni sta kucam ni gde kucam   8)

sdaopjnakljfn ;alsngv'a;smb';-wj3q20PCSjl PsOUS089sg709UB0x9ub0CBA98vy9*Yv08y08yvb98YCVOyBOI

Maslacak

Yuck!
mislim i da meni Opera ne preview-juje ovo bas najbolje...
al sta da se radi, ne vredi se zaliti :)

zivanshe

navika i odvika
pohvaljujem svaki napredak ili pokushaj napretka. :wink:
inache volim kad se neshto novo uradi, kad se neshto promeni... :K

josh kad bi nam dali vishe smajlija... :)

privremeno reshenje za nevidljiva bela slova bi bilo da se prevuche mishem preko njih (sa levim klikom); crno na sivom je mnogo chitljivije. :smile:

:] za Bredov trud  :~

Daca

Novi forum je bas superiska! :loptica
Bravo,Brede!!!! :Bog  :Bog  :Bog  :Bog  :Bog  :Bog  :Bog  :Bog  :Bog  :Bog  :Bog  :Bog
P.S.ja nemam nista protiv hrvatskog

Alnus Glutinosa

jedino ova bela slova...ali sada sam vec naucila...napamet klikam... :]

dyki

Samo skidajte hrvatski molim vas, zaista iritira Prosinac itd.!!! :)

SPRING

Meni smeta sto uvek namesti novosti na pocetak strane, bez obzira sta radim... Nije neki problem, ali bi bolje bilo bez toga... :wink: