Nova verzija foruma

Started by Bred, 04-12-2006, 14:22:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Korisnicko Ime

Cini mi se da sam video da postoji mogucnost da svaki korisnik stavi jezik koji mu odgovara (u podesavanju profila). Medju ponudjenim jezicima video sam srpski, english, croatian.. Ukoliko nista nije menjano tako mozete da resite svoje probleme.

Ariel

Pa nije lo¹e, viðala sam i ru¾nije  :K :K :K
©alim se ok je ovaj novi izgled samo Bred nemoj molim te da se igra¹ sa bojama, da ne bude ko pro¹li put  :K :K :K

qwertz

Pa i nisam bas odusevljen!! Ne svidjaju mi se bela slovca i ovaj jezik koji ne razumem!! Mislim da je bolje da privremena verzija bude na engleskom! Ko se slaze sa mnom?

stef

Bred pohvaljujem trud.Ipak brate, ovo je hardcore za moje oci, imaj milosti za nas plavo-zelene...

hulio_salinas

***KI
u tome i jeste problem...   :K
Srpski ne prepoznaje mnoga latinicna slova...
Engleski takodje... kao da je pisano u siframa sve...
Problem hrvatskog je prosinac i ostalo...
cekacemo neku ispravku...

Bred

Coolgemini

Totalno je neobican i interesantan...dopada mi se...narocito zbog toga sto vishe nemam smetnji da saljem postove :> :>
Jedino mi para oci ovo Prosinac,Studeni jer je maksimalno izopaceno i uvrnuto>bez logike... :roll:

marijabgd88

mene nerviraju samo hrvatski izrazi a inace mi se jako svidja ovaj, boje su extra, mada mozda treba jos malo tamnije da bude, tako ce biti mirnije.... inace je bas dobar....

Darker

Pih, nacionalisti, kaj bo vam bilo ak malo æitate na Hrva¹kome?

Dukica

Dosta mi je Morisona i Bojda za citav zivot...spojeva,kisika i zeljza... :1
Ne znam da li ste i vi kao i ja,ucili odatle a da je na hrvatskom... :pst

Salim se,abitno je..vazno da se radi na ovome! :>

Bred

evo sad je mlo sredjeno ovo za privatne poruke i dodati su buttoni

Alnus Glutinosa

e sada je bas, bas fino...  :cvet

Bred

eto, sad necete ocoraviti od silnog belila mada je ovo suvise tamno za moj ukus.

stef

Pa kad imas trece oko :K

hulio_salinas

dizajn je vrhunski... ne treba ga menjati...