Prijava ispita za januarsko-februarski rok

Started by nasty girl, 06-12-2006, 18:05:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Kremenko

Izasao je raspored za januarski,aprilski i junski rok za trecu godinu na sajtu fakulteta.

Maslacak

i prosle godine je rok trajao tri nedelje... i to je pakao :ohwell:

Darker

Quote from: Kremenko on 08-12-2006, 15:43:10
Izasao je raspored za januarski,aprilski i junski rok za trecu godinu na sajtu fakulteta.
http://www.pharmacy.bg.ac.yu/studije/

SPRING

I do kad traje rok? Mada mi i ne znaci mnogo....

Kremenko

Valjda do 15.02.!

CicaBg

A prijava za januarski apsolventski rok?
Pretpostavljam da je do 25.12., ili mozda nije?

mare

Quote from: xxx on 07-12-2006, 18:47:55
danas je pisalo na faksu da je prijava ispita za januarsko-februarski rok od 1.1-20.1. i da rok pocinje od 26.1....i to me je bas zacudilo,jer nikada do sada tako nije bilo...ima obavestenje na salteru...
Kako sad to kada je kinetika, na primer,  12. januara?

jovana

ja sam proverila-prijava je od 1 - 20.1.2007. a rok pocinje 26.1.

zabica

pretpostavljam da ovo od 1 do 20 vazi za prvu godinu s obzirom da se nama semestar zavrsava 26.1.

CicaBg

Quote from: mare on 11-12-2006, 11:49:47
Quote from: xxx on 07-12-2006, 18:47:55
danas je pisalo na faksu da je prijava ispita za januarsko-februarski rok od 1.1-20.1. i da rok pocinje od 26.1....i to me je bas zacudilo,jer nikada do sada tako nije bilo...ima obavestenje na salteru...
Kako sad to kada je kinetika, na primer,  12. januara?

Mislim da se to o januarsko-februarskom roku ne odnosi na apsolvente... Naime, mi imamo 2 odvojena roka, januarski i februarski, i prijavljujemo ih odvojeno... Neka me neko ispravi, ako gresim...

mare

mullala

Znaci, za normalne studente (ne apsolvente i ne bolonjce) :>

prijava je od 1. do 20. januara?

To je krajnje cudno, s obzirom da je uvek bilo do 25. prethodnog meseca.
Ali verujem vam :)
Jesu li izasli rasporedi za poneke predmete iz 4. godine?

Darker

QuoteTo je krajnje cudno, s obzirom da je uvek bilo do 25. prethodnog meseca.
Je l' mene neko slu¹a uop¹te???? Da li je moguæe da se toliko ne seæate?? UVEK JE BILO ZA JANUARSKI ROK PRIJAVLJIVANJE OD 25 decembra pa do recimo 10. januara... Sada je pomeren rok, pa je pomerena i prijava ispita...

pereca

Dark, jel znas kad je obicno prijava za januar?  :K

mullala

Quote from: Darker on 12-12-2006, 12:41:22
QuoteTo je krajnje cudno, s obzirom da je uvek bilo do 25. prethodnog meseca.
Je l' mene neko sluša uopšte???? Da li je moguće da se toliko ne sećate?? UVEK JE BILO ZA JANUARSKI ROK PRIJAVLJIVANJE OD 25 decembra pa do recimo 10. januara... Sada je pomeren rok, pa je pomerena i prijava ispita...
Darker, sto padas u vatru?
Ja se lepo secam da je prijava ispita za sve rokove uvek bila do 25. prethodnog meseca (osim za septembarski gde se prijavljivanje zavrsavalo negde pocetkom jula ... valjda do 15.). Ali apsolutno nema razloga da se svadjamo sta je i kada bilo niti da povecavamo size slova na 15pt, bitno da sad znamo kada je prijava posto je napisano na faksu tako kako je napisano.