Bend Farmaceuta

Started by Darker, 07-12-2006, 14:23:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Darker

Quote(Е да, што се тиче учења популарних нота...веруј ми да све што знам да певушим, знам и да свирам...)
Upravo zato ti i ka¾em - trk na uèenje popularnih nota :K :K :K :K
Lenny?Hmmmmm, videæemo :K :K

zoe

Опет си предвидив Даре! :T А ја лепо написала да знам да свирам ако знам да певам, а не ако знам текстове :>

Dukica

Ja mogu da ponudim svoj glas,klavir i nesto jadno gitaru( ako bude moralo bas to,onda cu da sednem i vezbam)

willie the scot

Quote from: zoe on 08-12-2006, 09:49:23
Quote from: willie the scot on 07-12-2006, 20:14:45
bend za sada cine darker(vocals),moja malenkost(rhythm/solo guitar),aquarius(drums)...
kao sto vidite imamo znacajnu supljinu u ritam sekciji,pa je dobrodosao svako ko ima bas gitaru.
bend se formira u cilju promocije atipicnih farmaceuta,kao takav mora biti strogo neprofesionalan zbog cega ce clanstvo biti naplacivano u naturi- :PI

Непрофесионалан? Добро...онда прихватам само и искључиво саветодавну улогу, а наплаћујем у... :twisted:

khm....ovo neprofesionalan se odnosilo na odnos prema zenskim clanovima.
savetodavna uloga,...naplacivanje u  >:D,...zoe,ne bih da drzim stranu darkeru,ali ovo zvuci veoma groupie... :K

zoe

Само не знам коју страну му држиш :twisted: :K :lol2:

willie the scot

stef

Alfie dobro svira gitaru. A ja mogu da stojim na bini zbog svog magnetizma, posto nemam sluha za mjuzu.

Darker

Ti æe¹ da nam bidne¹ rozla maskota:-)

mullala

Quote from: AquArius on 08-12-2006, 00:07:24
Bubanj,
bakrach,
tam-tam,
modifikovana kanta...
...
hm, zar to ne bese mullala?
:confused:

mullala = modifikovana kanta? :lol:
salim se...
evo nek mi neko da bas, to je bar najlakse svirati...
ja probala vise puta :K
Mislim, treba da ostane neprofesionalno? jel tako? :K
mogu ja malo da drndam i ritam gitaricu - onoliko koliko vecina plažnih gitarista zna posao :D
samo moram se malo podsecati, davno je to bilo
a i imam samo neku akusticnu, nemam onu na struju  :a

vladimir

Ja æu za sada ipak samo da navijam... O0

Alnus Glutinosa

Evo ja cu da osnujem fan klub!  :smile:   :V

HoochieMan

Citam ovu temu, i sve sto je receno je fino... ali nigde nisam naisao na to koji bi pravac ova farmaceutska banda svirala?
Ipak treba krenuti od osnove, jel...

mullala

Ma prvo mi da smislimo ime :>
Za pravac cemo lako... Valjda je punk najlakse svirati? :lol:

Darker

Punk-rock-metal-jazz-blues-swing-powerpop-etno-house-dub-indie-alternative varijanta. Za sada imamo 2 gitare (priuèene), violinu(profesionalnu) i par vokala... Tu i daire mogu da upadnu... Elem, fali nam jedan dobar lupetator po bubnjevima, kad ima¹ ritam-sve ostalo je lak¹e... I basista, klavijaturista, saksofonista, usno-harmonika¹, harmonika¹, flautista, javljajte se bre, ni¹ta neæe da se baci, samo æe da bude interesantnije... Za poèetak æemo krenuti sa obradama dok se malo usviramo, a onda pravac kod Marine Tucakoviæ(Al-D¾azire ili nekog samoprozvanog kreativca-stihosklepca) i pravac vrhovi top-lista... Ako mogu Flamingosi, ¹to ne bismo mogli mi??

Ariel

Ok ja æu da vam sklapam pesmice... i da pevam ako treba... i da nabacim neke cice da ðuskaju jer drugaèije niko neæe doæi da nas slu¹a  :K :K :K :K :K :K