EXIT07

Started by avgogh, 08-12-2006, 16:41:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Korisnicko Ime

Aj da se i ja prikljucim mastanju,
da dovedu Pearl Jam pa mogu i da mrem :K

Smrda

hehehe...mri,ja sam i slusala pre par meseci.... :plez
ja bih volela da dodje U2...

AquArius

Ti si bar u Irskoj...
Imas sanse i po da ih cujes,
tu negde u blizini,
dok se mi ostali sushimo .
a005


Korisnicko Ime

Ja reko', mogu da mrem kada ih cujem :>
Ne racunaju se prepricavanja koncerata...


Maslacak

Quote from: Korisnicko Ime on 24-01-2007, 18:26:01
Aj da se i ja prikljucim mastanju,
da dovedu Pearl Jam pa mogu i da mrem :K

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Isto...
bukvalno...moze i da vise nikad nijedan dobar bend uzivo ne vidim, al njih...

Mada...pusti Exit...bolja bi varijanta bio samostalan kocert :K

P.S. Ja htela da se ubijem kad sam saznala da su u septembru bili u Zagrebu...tako blizu...a ja zivela u neznanju...  a005

Darker

Kako bre u neznanju, sam ostavljao bre po temama!!!
Kao ¹to rekoh, dva dana pre exita æe se znati ko taèno svira, zato nikad i nisam i¹ao... I niti æu...

vuksa

ko ce sve ici na exit sa sajta?

donald

ma mi cemo da cekamo tapkarose... :)

pop

#38
Uh, ja bih na RHCP!
pogledajte na http://farmaceuti.com/forum/index.php/topic,4678.0.html

AquArius

#39
„Komuni” treæina prava na „Exit”?
Du¹an Kovaèeviæ, jedan od trojice suosnivaèa „Exita”, u naèelu prihvatio kontroverznu ponudu Makse Æatoviæa, vlasnika „Komune”

Du¹an Kovaèeviæ, jedan od trojice suosnivaèa „Exita”, koji se trenutno sudski spori sa ostalom dvojicom oko autorskih prava na ovaj popularni festival, u naèelu je prihvatio kontroverznu ponudu ¹ou-biznis preduzeæa „Komuna”, koje ¾eli da preuzme tehnièku realizaciju „Exita” u narednih pet godina.

SVAÐA - Tako je prièa o najpopularnijem balkanskom muzièkom festivalu dobila, posle sudskog spora izmeðu njegovih osnivaèa, jo¹ jedan zaplet. Jer, ostala dvojica suosnivaèa „Exita", Bojan Bo¹koviæ i Ivan Milivojev, glatko su odbili „nepristojnu ponudu" Makse Æatoviæa, direktora „Komune", oceniv¹i je kao „neobiènu do zabavnosti". Zato, po svemu sudeæi, „exitovce" èeka jo¹ jedan susret u sudnici, ¹to za „24 sata" najavljuje Arpad Zavarko, advokat Kovaèeviæevog „Exit tima".

- Ponudu (Komune) smo u naèelu prihvatili. Konaènu odluku æemo doneti kada dobijemo predlog ugovora i preciziramo odredbe. Ako bismo prihvatili ponudu Æatoviæa, a buduæi da ugovor mo¾e da stupi na snagu samo ukoliko se svi autori slo¾e, pokrenuli bismo sudski spor radi dobijanja saglasnosti od ostalih autora - ka¾e advokat Zavarko.

Trojica osnivaèa „Exita" su podeljeni u „Exit tim" (Kovaèeviæ) i Udru¾enje „Exit" (Bo¹koviæ i Milivojev, koji uveliko organizuju i prodaju karte za predstojeæi „Exit 07"). Kovaèeviæ je pokrenuo sudski proces protiv Udru¾enja „Exit" zbog kraðe autorskog dela i projekta „Exit". Kako izgleda, u celoj ovoj prièi ima i podr¹ku „Komune".

- Kovaèeviæ je za „Komunu" nesporni osnivaè „Exita". Iz svih podataka videli smo da je on veæinski vlasnik, te bi ugovor o tehnièkoj realizaciji sklopljen s njim bio validan - ka¾e Æatoviæ.

Iz Udru¾enja „Exit" gotovo da ne uzimaju u obzir moguænost ukljuèenja „Komune" u ovaj projekat.

- Ono ¹to bi Kovaèeviæ mogao da potpi¹e jeste da prebaci svoja prava na Æatoviæa. Meðutim, taj ugovor nema nikakve vrednosti i nikako neæe uticati na predstojeæi festival, jer je Kovaèeviæ jedan od tri jednaka suvlasnika brenda. „Exit" nije na prodaju, a Kovaèeviæa koriste oni kojima „Exit" smeta - ka¾e Rajko Bo¾iæ iz Udru¾enja „Exit".

Udru¾enje „Exit" nastavlja sa organizovanjem „Exita 07" i veæ su najavili bend „Basement Jaxx". Cena èetvorodnevne ulaznice je i dalje 4.490 dinara, a redovna prodaja po ceni od 6.490 dinara poèeæe 15. aprila.

„Komuna" merka milione evra


„Komuna" je „exitovcima" ponudila da preuzme tehnièku organizaciju festivala, a da im zauzvrat plati 5 odsto od ukupnog prihoda po odbitku PDV-a. Garantovana isplata, to jest najmanji novèani iznos isplaæen autorima u roku od pet godina, iznosio bi milion evra neto (200.000 godi¹nje). To znaèi da „Komuna" raèuna na minimalne ukupne prihode od 20 miliona evra po odbitku PDV-a, na rok od pet godina.

A. Kalaba

24sata

AquArius

Beastie Boys i Robert Plant dolaze na EXIT!

Kao ¹to smo ranije nagovestili, amerièki HC/hiphop bend Beastie Boys pojaviæe se na ovogodi¹njem EXIT festivalu!

Kako prenosi "Blic", na uglednom muzièkom sajtu Pollstar objavljeno je da æe Beastie Boys nastupiti na novosadskom festivalu.

Trio koji je definisao "belaèki hiphop", pre nego ¹to je iko i znao ko je Eminem, proslavio se 1986. godine, miksom breakbeat ritma i ¾estokih, ali i ¹aljivih tekstova. Spotom za pesmu "Fight For Your Right" Kejt ©elenbah, Adam Horovic i Adam Joè zadali su kodeks pona¹anja svakog "parti momka" koji dr¾i do sebe. Pesma "Three MC's And One DJ" postala je svojevrsna himna brejkdensera ¹irom sveta.

Fanove dobrog rock zvuka obradovaæe jo¹ jedna vest koju prenosi "Blic" – na EXIT-u æe nastupiti i nekada¹nji pevaè Led Zeppelin, Robert Plant!

Nakon uspe¹ne karijere sa jednim od najveæih rock bendova svih vremena, Plant je zapoèeo solo karijeru nakon raspada Led Zeppelin 1980. godine, i otada izdao èak deset albuma.

Pored ova dva (jo¹ uvek nepotvrdjena od strane organizacije) acta, na EXIT-u æe nastupiti i Basement Jaxx, a ¹u¹ka se i o dolasku jednog mladoh britanskog rock benda koji je za kratko vreme postigao neverovatan uspeh!

EXIT 07 biæe odr¾an na petrovaradinskoj tvrdjavi od 12. do 15. jula, a karte su veæ u prodaji. Saznajte vi¹e na zvaniènom sajtu festivala.

MONDO


@dissolved
da nastavimo sa lepim zeljama?
:happy:

dissolved girl

pretpostavljam da su to arctic monkeys..
ali da nastavimo:)..
placebo volela bih volela bih mnooogoooooo:) ali ne odgovaraju opisu..al' nema veze:)
the strokes,yeap skroz.
muse,za malo da zaboravim.novi album..necu da psujem:)
interpol,my old big love..


...

AquArius

mogli bi A. M. da dodju...

dalje,
zaboravismo (kako smo mogli!)
Embrace
Snow Patrol
Damien Rice
(ono jes' da je Irac i da bi se svi smorili, al' ne zna to mnogo njih ;)

hell, mozda se ni za Kasabian ne bih bunila 
u stvari mozda i bi'    :K


Darker

Plant? To bi jedino vredelo videti...

dissolved girl

Quote from: AquArius on 03-02-2007, 23:25:31
mogli bi A. M. da dodju...

dalje,
zaboravismo (kako smo mogli!)
Embrace
Snow Patrol
Damien Rice
(ono jes' da je Irac i da bi se svi smorili, al' ne zna to mnogo njih ;)

hell, mozda se ni za Kasabian ne bih bunila 
u stvari mozda i bi'    :K

dje me nadje sa svima njima:)
irca na manji stejdz,cisto zbog intimnije atmosfere:)

bloc party
rapture
yeah yeah yeahs
i naravno mando diao