EXIT07

Started by avgogh, 08-12-2006, 16:41:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Darker

Ama prekinite sa prizivanjem ðavola, i zovite neku muziku da doðe!!

AquArius

@dissolved

TheKillers
Libertines


(znam da bi Dare crk'o od miline)
  :K

___________________________________

Izvor : Mondo (http://www.mtsmondo.com/entertainment/music/story.php?vest=46226)

Hrvati hoæe da otkupe EXIT za 3 miliona evra!

Najveæi festival u jugoistoènoj Evropi - EXIT postao je veliki evropski brend o èemu svedoèi i poslednja vest da je jedna hrvatska kompanija ponudila osnivaèima novosadskog festivala èak tri miliona evra da za njega otkupi prava.

Hrvatska kompanija "Arian Zabava d.o.o", organizator velikih internacionalnih muzièko-kulturnih manifestacija kao ¹to je "Histria festival" u Puli i druge, uputila je zvaniènu ponudu autorima festivala Exit Du¹anu Kovaèeviæu, Bojanu Bo¹koviæu i Ivanu Milivojevu za trajno preuzimanje prava na organizaciju festivala.

U sluèaju prihvatanja ponude autori æe dobiti tri miliona evra i imaæe obavezu da aktivno programski uèestvuju u uredjivanju festivala prvih 10 godina. Ponudjeno je da ovaj iznos bude uplaæen autorima festivala u 10 jednakih godi¹njih rata.

Advokatski tim Du¹ana Kovaèeviæa, koji za sebe tvrdi da je jedini ovla¹æeni vlasnik prava za taj festival, potvrdio da je primio ponudu koju je uputila "Arian Zabava" i da ju je "uzeo u razmatranje".

Inaèe, za ponedeljak, 5. februar zakazano je prvo roèi¹te po tu¾bi Du¹ana Kovaèeviæa protiv nevladine organizacije "Udru¾enje Exit" za nelegalnu upotrebu autorskog dela i ¾iga EXIT.

Pro¹lo roèi¹te zakazano za 10. januar otkazano jer se predstavnik nevladine organizacije "Udru¾enje EXIT" Bojan Bo¹koviæ nije pojavio na sudjenju.


antena

..ili na primer vitalic, lcd sound sistem, beck, gorillaz...ili radiohead.
a od matoraca.. mozda david, o kom se nesto shushkalo prosle godine!

antena

ili mozda miss. pj harvey ili hot chip :)

dissolved girl

dobro nam dosla anteno sa svojim lepim zeljama:D
rispekt!:)

klaxons
the knife
kings of convinience - to bi bilo slatko:)

:V

@aquarius

pete doherty is still alive?! :shock :happy:

AquArius

khm khm
nemoj pete molim te
bolje peter (mislim - covek preferira  :roll: )
:K

And - to bi sad bili
Babyshambles

tako?
:happy:


Dukica

E,pa dobro..
Videh tamo da je neko spomenuo Planta.. :V :V :V
Nego,kako doci do karata i kad ce izaci definitivan plan?

dissolved girl

Quote from: AquArius on 05-02-2007, 11:33:56
And - to bi sad bili
Babyshambles

tako?
:happy:

i dirty pretty things  :happy:




AquArius

@ Dukica

Rezervacija ulaznica putem interneta biæe moguæa do 15. aprila 2007. godine kada poèinje redovna prodaja èetvorodnevnih ulaznica na prodajnim mestima.

Prodaja jednodnevnih ulaznica poèeæe 15. juna. Podseæamo vas da ni ove godine, kao ni pro¹le, neæe postojati dvodnevne ulaznice.

Exit (http://www.exitfest.org)


Da bi se karta rezervisala putem interneta, moras se registrovati Registracija (https://www.exitservices.co.yu/default.aspx).
Nemam pojma koliko su trenutno ulaznice.

:)

Dukica

Pa tamo nema Planta.... :(
Verovatno sam jedna od milion koja
se ponadala da ce stvarno doci za koje
se prica da ce doci....
Anyway..bar sam se registrovala..
thax ,Aqua  :cvet

AquArius

Ni Plant, a ni B. Boys jos uvek nisu potvrdjeni,
o njima se shushka.
Ostaja da cekamo, da "prizivamo" i da se nadamo.

:happy:

Natza

ja sam iz pouzdanih izvora cula da su u pregovorima za depeche mode ... yaaayyyy  :~ .. inache karte sam kupila po 3500 ;)

dissolved girl

i ja cuh za thievery corporation...
to bi bilo super kul:)

Natza

pa ne znam...oni obecavaju provod nikad jachi....i izvodjache...i zato su kao i pocheli sve ovo ranije...jer ce biti kao neshto spektakularno .... videcemo za samo 6 meseci :D  :lol2: .. mozda dovedu i kelis koju su obecali proshli put..
ah da... kad sam bila na docheku u posejdonu pitali su sonique da li bi doshla u funkciji dj-a i ona je kao naravno odgovorila 'da ukoliko budem pozvana, obozavam srpsku publiku'   we'll see :D

Roben

Razre¹enje afere Exit na pomolu
(http://nono9.us)
Generalni menad¾er Exit Bojan Bo¹koviæ izjavio je u èetvrtak da je to udru¾enje pravnom timu jednog od osnivaèa tog muzièkog festivala, Du¹ana Kovaèeviæa, poslalo svoju ponudu za re¹enje spora medju osnivaèima.

Bo¹koviæ je agenciji Beta rekao da je Kovaèeviæu, kao odgovor na njegov raniji predlog, ponudjen koautorski ugovor èije bi potpisivanje omoguæilo da se odmah nastave pripreme za realizaciju ovogodi¹njeg festivala.

U Kovaèeviæevoj ponudi se, pored ostalog, predla¾e da se organizacija festivala ubuduæe prepusti najboljem ponudjaèu, ali je Bo¹koviæ agenciji Beta rekao da novèana vrednost ponude ne mo¾e da bude jedino merilo njenog kvaliteta.

"U Srbiji sigurno ima puno ljudi koji mogu da ponude milione, ali æe svi koji to ponude morati i da poka¾u odakle im taj novac i kako su ga stekli", rekao je Bo¹koviæ.

On je naveo da se u predlogu Udru¾enja Exit insistira na tome da taj festival ne sme da bude iskori¹æen za lièno bogaæenje koautora festivala.

"Profit festivala æe morati da se distribuira kroz nezavisnu fondaciju, koja æe biti osnovana, i u kojoj ni jedan od koautora neæe imati nikakav upravljaèki uticaj", rekao je Bo¹koviæ.

Prema njegovim reèima, biæe potrebno i da zainteresovani ponudjaèi prika¾u reference o svojim dosada¹njim dru¹tvenim aktivnostima u zemlji i regionu.

"Nama, zapravo, izuzetno odgovara Kovaèeviæeva ponuda, u kojoj se predla¾e da samo najbolji i najprofesionalniji mogu dobiti pravo da organizuju festival. Ne znam nikoga ko to mo¾e da uradi bolje od nas", naveo je Bo¹koviæ.

Jedan od trojice osnivaèa Exit, Du¹an Kovaèeviæ, tu¾io je Udru¾enje Exit za nelegalnu upotrebu autorskog dela i ¾iga, i zatra¾io od suda da donese privremenu sudsku meru zabrane upotrebe ¾iga Exita.

Na roèi¹tu odr¾anom u ponedeljak u Okru¾nom sudu u Novom Sadu, strane u sporu prihvatile su predlog sudije da poku¹aju da postignu dogovor van suda.

Kovaèeviæev advokatski tim u utorak je u javnosti objavio ponudu Bo¹koviæu i treæem osnivaèu festivala, Ivanu Milivojevu, o mirnom razre¹enju spora.

MONDO