Rokovi vazenja prakticnih i pismenih ispita

Started by Bred, 09-05-2006, 17:42:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Bred

Organska hemija I- 3 roka

Organska hemija II-3 roka

Botanika- 5rokova

Fizicka hemija- 1godina

Mikrobiologija- 1 godina

Imunologija- 1 godina

Biologija-
Anatomija - trajno
Fiziologija-

Farmaceutska hemija- trajno

Farmakognozija- trajno

Medicinska biohemija- trajno

Statistika- u roku u kojem je polozen

Bromatologija- 1 god

Toksikoloska hemija- trajno

Farmaceutska tehnologija- 6 rokova

Engleski/francuski- 1god

mullala

Sto se Farmaceutske tehnologije tice, da li se zna koliko vaze kolokvijumi ako nisi sa svim zavrsio?
Tacnije: da li cu morati da ih polazem ponovo, i sta podrazumeva ponovo (obnovu nekih vezbi ili sta vec) ako je proslo vise od godinu dana od kad sam polozila te neke kolokvijume?
Hvala na odgovoru...     

vladimir

Ne, kolokvijumi i vezbe vaze dozivotno, a prakticni 6 rokova.

mullala

Mirjana

Ja sam polozila prakticni iz mikroba u oktobru prosle godine. Da li moram da ga plazem ponovo u oktobru ako ne polozim usmeni u septembru? Ako prakticni vazi godinu dana da li se misli kalendarski ili... Osim toga ja sam cula da prakticni iz mikroba vazi godinu dana plus jedan rok... :roll:

Bred

Obicno kad se kaze god dana podrazumeva se do roka kada ste doticni ispit polagali prosle godine. Za mikrobe ne znam

H5N1

Prakticni ispit vazi jednu kalendarsku godinu, od oktobra 2005. do oktobra 2006. (i u oktobru 2006.)

ivilija

Mirjana LEPO se raspitaj na fakultetuo vazenju prakticnog iz mikroba!!!
Znam da nije isto ali ja sam prosle godine u junu zavrsila sa kolokvijumima iz medicinske biohemije i oslobodila se prakticnog(dobila 10)! Kada sam pitala nase ljubljene asistentkinje da li mi prakticni vazi u sledecem junskom roku one su bez razmisljanja odgovorile:"DA!" Tako da moja koleginica i ja vodjene njihovim DA smo odlucile da MB spremamo za juni da bi nam thnicarke rekle da nam je PRAKTICNI PONISTEN!!! Sve jovo nanovo!!! A od nasih asistentkinja smo samo cule:"Zaista nam je zao koleginice ali nismo znale!!"
Tako da ti savetujem da se dobro raspitas i to kod profana!!!

Bred

H5N1

Vazi jednu kalendarsku godinu i jedan rok, provereno.

yeca

Quote from: Bred on 04-09-2006, 20:34:05
H5N1 je profesor(ka) :wink:
Nije nego asistent(kinja)  :wink:  :wink:  :wink: ili je mo¾da postala docent??

Bred

Nebitno. Uglavnom je merodavna osoba koja moze da iznosi podatke kao sto su rokovi vazenja ispita. End of offtopic.

nasty girl

koliko rokova vazi pismeni ispit iz matematike?

Vampire 666

do kraja zivota...naseg ili njihovog...

Al-Jasmina

WAU, nisam znala da organska vazi 3 roka  :shock
dobro sam videla..just in case :confused: