informacije oko zbirki i dodatne literature za pripreme?utisci...

Started by anaj, 18-12-2006, 14:27:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

hulio_salinas

Ovo je najposecenija tema i pravo je mesto za jednu veoma bitnu informaciju.  :wink:

Natza

anaj

moja tema glasi

informacije oko zbirki i dodatne literature za pripreme
utisci sa priprema

sto znaci da svako mo¾e da pise svoje utiske kako mu sta ide gde ima probleme tj koje oblasti i da kuka slobodna
¾ao mi je sto su se umesali moderatori i naslov teme redukovali na onaj prvi deo

Bred

anaj, uz svo postovanje, ipak ce moderatori da odrede sta gde moze i treba a vi to morate postovati. dakle necemo se vise raspravljati oko toga.

maya

Quote from: anaj on 22-02-2007, 09:37:08
moja tema glasi

informacije oko zbirki i dodatne literature za pripreme
utisci sa priprema

sto znaci da svako mo¾e da pise svoje utiske kako mu sta ide gde ima probleme tj koje oblasti i da kuka slobodna
¾ao mi je sto su se umesali moderatori i naslov teme redukovali na onaj prvi deo
Quote from: Bred on 22-02-2007, 10:07:04
anaj, uz svo postovanje, ipak ce moderatori da odrede sta gde moze i treba a vi to morate postovati. dakle necemo se vise raspravljati oko toga.

ana,da se moderatori ne bi ljutili napravila sam posebnu temu za utiske i tok spremanja prijemnog...

_sanja_

cula sam da je na medicinskom fakultetu izasla nova zbirka iz hemije koja se dosta razlikuje od ove iz koje mi vezbamo (za medicinu),bar tako pricaju...pa me zanima da li neko mozda ima tu zbirku??zivo me interesuje koje su razlike??   :hm

mariii

i mene zanima ta famozna zbirka...i da li je ona nama bash neophodna za pripremu prijemnog? :hmm

nasty girl

ti mozes da se spremas odakle ti hoces, ali ja ti prporucujem svakako ove zbirke...

mariii

hvala u svakom sluchaju,pitala sam jer su nama na pripremama rekli da je ove godine izmenjeno neshto u zbirci s farmacije .blah. .blah...sad mi preostaje da pronadjem tu zbirku.. :run

_sanja_

ne razumem?sta su vam rekli koja zbirka je izmenjena?ja koliko znam do sada nije ni postojala zbirka sa farmaceutskog fakulteta.ovo je prvo izdanje... :hm

nasty girl

da ovo je prvo izdanje zbirke iz hemije...ali mozda je mtematika izmejena... :hmm

vlada89

Ma matematika..sta mogu da izmene? Nove oblasti ne mogu da ubace a ako radis sa razumevanjem ni novi tipovi zadataka ne  bi trebalo da budu novi problem..bar ja tako mislim :D

_sanja_

pa dobro,ali opet je bolje da se provezba i to novo ako uopste postoji,tako da bi bilo lepo da ovi koji idu na pripreme i koji imaju te nove zbirke kazu u cemu se razlikuju,da bi mi znali da li da trazimo te zbirke ili ne... :help2:

marijabgd88

koja nova zbirka...? Ja koliko znam postoji jedna po kojoj mi radimo i iz koje ce biti zadaci.. nema nista sa strane...

_sanja_

da,ali mariii kaze da postoje razlike u zbirkama najnovijeg izdanja i onih od pre dve tri godine...a posto ja npr nemam najnovije izdanje zanima me da li stvarno postoje razlike?  :)):