Bolje vas na¹li

Started by Darker, 08-05-2006, 11:17:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 37 Guests are viewing this topic.

Darker

Samo da se zna da trenutno imam najvi¹e poruka na forumu, te time na crnoj berzi vredim vi¹e i od admina :) :) :)

Bred

Samo se ti nadaj  :P

Bred

Ljudi, molim vas sve za strpljenje, ovo je za mene mnogo veca nepoznaninca nego za vas, da ne pricam da sa ovom vrstom foruma nikad nisam baratao kao administrator, ima zilion opcija tako ce da mi trebati vremena da se uhodam. No, to vas ne ometa da pisete poruke  :D

pereca

Quote from: Bred on 08-05-2006, 12:19:23
Ljudi, molim vas sve za strpljenje, ovo je za mene mnogo veca nepoznaninca nego za vas, da ne pricam da sa ovom vrstom foruma nikad nisam baratao kao administrator, ima zilion opcija tako ce da mi trebati vremena da se uhodam. No, to vas ne ometa da pisete poruke  :D

Evo i mene. Pa srecan vam novi pocetak

vladimir

Pozdrav svima!Posebno Bredu/hahaha!!!
8)
Nadam se da cemo lepo saradjivati i na novom forumu!

Bred

Moderatori, ko od vas ugrabi vremena nek ispremesta neke teme sa starog foruma da ne zvrji prazno. Nisam jos napravio moderatorsku sobu, to cu sutra, ali svi koji su dosad bili moderatori bice to i UBUDUCE!!!

Darker

a da smo mi živi izdravi i na ovom forumu!!!!

Ksenija

eee stvarno bolje vas nasli...
a kad sam videla da je skripta sajta na hrvatskom setih se knjige iz neorganske Lipanovic...
zar mora taj krvatski?!?

nemam nista protiv...al malo glupo...

kao sto rekoh bolje vas nasla...
a ADMIN sa novim ruhom BRAD hehhee zamalo da pitam koji je taj?! ;)
hocemo li nesto copy paste sa starog foruma?mozda bi bilo ok da bi se diskusije samo nastavile...jer ovako ima supljine za prvi semestar i veliki deo drugog? ::)Daj bred pravi mod zonu...i oboji me u neku zanimljivu boju da pocnem da raduckam na novom forumu...inspirishe atmosfera...sve je novo...
poz  ;D

Bred

Samo ti navali sto se tice rada dok imas elana. :P MOzes ostaviti link ka temi na starom forumu i onda da se diskusije ovde nastave. A sad moram da palim do grada pa se vrcam :P

marer_86

darker darker pa ti stvarno resio admi.. ups hocu reci breda da prestignes!!!  :> :> :> nego ljudi stvarno treba vremena da se covek malo uhoda sa svim ovim!! :> e a sta ce biti sa starim sajtom??? hoces li ga povuci sa mreze tj. hoce li ga ukinuti!! ???
pozdrav svima!!!

i da kao sto ksenija rece pazi ovo Svibanj 10, 2006, 08:43:07 am mislim svibanj?? svice svrbi banja svi u banji ...... he he desifrovanje :>

Bred

Pa jeste, mozgalica :>
Stari forum ostaje tamo gde jeste i ostace dokle god bude funkcionisao netfreehost...

KaBoom

Evo, dobro vam i ja doso! :)

Darker

E vala, bolje nas na¹ao!! :> :>

Jeca

JEeeeeeeejjjjjj............stigoh i jaaaaaaaaa......... :)

vladimir

Јецоооооо, легендо!!! Па где си ти?Нема те... :> Добродошла! :)