Zanimljivi slucajevi iz apotekarske prakse :)

Started by Bred, 26-12-2006, 09:23:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jecaperec

deluje kao da ima slovo vise ali svakako  :Bog

Bred

salexandar16

Bio nekad registrovan. Danas mu je paralela HEXORAL.

Bred

frckica-j

Evo jedna situacija sa ekskurzije, nije ba¹ skorz vezana za apotekarsku praksu ali mo¾e da proðe.

Prièa nam vodiè (ili kako se ka¾e vodiè u ¾enskom rodu  :hmm ) kako joj u Rim redovno dolaze ¾ene, obièno starije dame, koje tra¾e da ih ona odvede do PANTENOLA.

(Naravno u pitanju je Panteon).

pierre

U nekoj apoteci na Novom Beogradu je èikica trazio praznu bocu za urin, kao i kutijicu za govance  :lol:

Bred

Bred

Dolazi neka curka juce i trazi hidrogen 0%.

Mi kazemo tako nesto ne postoji, da li je sigurna?

Rece da je ne pravimo ludom i da dobro zna da je 0%.

Mi'sim, sta reci ...

:siza: :siza: :siza:

MoonHelen

O boze!!! Kakvih ljudi kod nas postoje  :siza: :siza: :siza:

majce

a cujte ovo :) dolazi covek i kaze:jel imate tablete za komarce koje se piju? mi kazemo nemamo tako nesto, ne postoji to, vec samo tablete za aparat. kaze on ne,ne, ne to...znate njih popijete i oznojite se i onda komarci  beze :))) nigde bre toga u beogradu nema, a kod nas u mitrovici ima :) nemate vi ni komarce :)

Bred

iwanna 87

E,imam i ja nesto svasta.. puna apoteka ljudi,ulazi mi deda sa cegerom i kaze: ,, mala,daj mi jedne seksice".. ja ga gledam, i ne razumem..mislim se,verovatno trazi covek lekice,otkuda znam mozda nisam dobro cula.. Pitam ga opet,a on  meni:,, Sta se tu pravis luda,ko da nikad nisi koristila seksice,nego si nasla mene da zezas! " Gazda apoteke me gleda,pojma nema covek o cemu ovaj govori.. I meni sine, odem po Vijagru,pokazem je dedi,a on sav ozaren!!  :)):   ,, E,tako ,mala,vidis da znas,nego necu te plave,nego one zute".. majko mila Bozja,sta sad zuto!! Ima infarkt da ga strefi.. Odem ja po Clialis,,, je l' ovo"? ,, to je ,mala,vids kako znas kad 'oces. Joj,moram demone iz sebe da isterujem,joj,teska vremena dete dosla,tesko se zivi sa tim demonima!" Trazi deda 4 kutije!!!!
Jbg,morala sam da mu prodam privatna apoteka,ko te pita,gazda samo gleda pazar... Dam ja to njemu,objasnim mu kako da koristi,mislilm koliko moze u njegovim godinama,s on ti meni:,, Oces da ti demonstriram,kako to radi,sta mi pricas tu te gluposti!" Ja u soku! A secam se da je tad bila cena oko 1500 din dal 1 tableta il kutija,ne znam tacno, i ode deda srecan,jedva vuce onaj stap i ceger,a ljudi se pokidase od smeha u redu...
Eee,a ovo je jos gore.. covek ima polnu  bolest,i donosi mi recept i   kaze da mu ta mast ne deluje da mu dam drugu.. ja mu kazem da ne znam sta je uzrok bolesti i da ne mogu tek tako.. a on meni ,mogu da ti pokzem i sljus gace dole!!! I covek,mrtav ozbiljan,dodjite da vidte,stavite rukavice,ja vise ne mogu poludecu od svraba i peckanja!!! A ja se toliko uplasila kad sam videla da je skinuo gace,da sam pobegla u vc i zakljucala se i ostavila apoteku da zvrnda prazna!!
Otada sam rekla ,nikad vise necu da radim u apoteci,bilo sta ,samo ne to.. Eto, to je i smesna stvar i trauma!  :run

pozitiva

pa ova tema je prosto divna,odavno se nisam ovako na sav glas ismejala u pola noci :pljes:

Bred

Ivance, to je sigurno neka prigradska apoteka?
:lol3:

iwanna 87

DAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!  :)): :)): :)):Svasta tu ima!  :pst