Zanimljivi slucajevi iz apotekarske prakse :)

Started by Bred, 26-12-2006, 09:23:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

mirror-girl

frckica-j

Mo¾da se ona ne bi bunila Boom, ali ¹ta bi joj rekao mu¾ ili deèko... Sorry, opet vi mu¹ki gubite...

Bred

KaBoom

Quote from: frckica-j on 13-11-2008, 13:46:24
Mo¾da se ona ne bi bunila Boom, ali ¹ta bi joj rekao mu¾ ili deèko... Sorry, opet vi mu¹ki gubite...

To se brzo istopi i ni¹ta, a ono od mu¾a ili deèka je veèno. :wink: A dobro, ¹ta sad... Ja sam samo pomislio da bi onda mogla da istopi masu u limenci, lepo meti u fri¾ider, pa onda otvaraèem za konzerve skine i vrh i dobije mega vagitoriju, majku svih vagitorija! :K2:

Sada zamislite takvu supozituriju i da morate da je instalirate! :>:

Bolje da ja otvorim temu "Boomove dogodov¹tine na Tehnologiji", da ovde ne kvarim temu... :wink:

frckica-j

Quote from: KaBoom on 13-11-2008, 20:55:31

To se brzo istopi i ni¹ta, a ono od mu¾a ili deèka je veèno.

Pa ne znam koliko je vjeèno... Poslije odreðenog vremena postaje nefunkcionalno... :trfr:

KaBoom

Quote from: frckica-j on 13-11-2008, 20:57:41

Pa ne znam koliko je vjeèno... Poslije odreðenog vremena postaje nefunkcionalno... :trfr:

Ma nemoj... Iskusno, iskusno, nema ¹ta... :wink: Ma dok predahne¹, ispu¹i¹ cigaru i "ready to go again"! :K2:

mirror-girl

Quote from: frckica-j on 13-11-2008, 20:57:41

Hahahhahahahahahhaha........umrecu.....Samo ti KaBoom slusaj Frkili,ja mislim da je ovo pravi pogodak!!

frckica-j

©ta æe¹ kad doðe¹ veæ u 40-te (u prosjeku)? Èesto i ranije...  :source:

Bred

mirror-girl

Auuu,ovo je Breda pogodila...evo ja prekidam! :>:

frckica-j

Ok, ok, neæu vi¹e... Ali kad me vuèe za jezik!!!  :palica:  :F  :batina

Bred

[off]Ne vuci sad ti mene za jezik, nece da bude dobro ... [/off] :kul:

Farmaceut: "Pijete li neke vitamine?"
-Pacijent:"Pa naravno da pijem! Pijem kalcijum!!"

frckica-j

Hahahahaha!

Ali dobro, ¹ta jadan èovjek zna! Toliko ima tih suplemenata tako da jadni ljudi stvarno ne mogu da znaju ¹ta je vi¹e od toga vitamin (po definiciji) a ¹ta nije...

Bred

Pacijent: "Imate li Slobodu?"(Olynth kapi,  .blah.)

bozana

hahahahahaha.pa dobro covjek gledao reklamu.a mi farmaceuti smo cudo.moramo izmedju redova da citamo.