U “Vodovodu” piju alkohol

Started by Korisnicko Ime, 26-12-2006, 19:10:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Korisnicko Ime

Za samo 5 dana, novosadsko javno komunalno preduzeæe "Vodovod i kanalizacija" potro¹ilo je ne¹to vi¹e od 270.000 dinara za nabavku alkoholnih piæa, piva, vina i sliènih artikala, javio je danas Radio 021. Taj iznos je ukupna suma sa ¹est raèuna evidentiranih izmedju 17. i 22. novembra koji glase na firmu "Bob" iz Novog Sada, vlasnika Milana Vukovljaka, biv¹eg poslanika u pokrajinskom parlamentu.

U tom periodu "Vodovod" je u proseku dnevno tro¹io 54.000 dinara za alkohol i druge tekuæine, odnosno za reprezentaciju, kako se to zvanièno vodi, a kuriozitet je raèun iz kojeg se vidi da je preduzeæe kupilo 240 limenki i isto toliko boca piva.

Sudeæi po kolièinama alkoholnih i drugih tekuæina, u preduzeæu koje je zadu¾eno za vodosnabdevanje vi¹e niko ne pije vodu iz vodovoda, konstatuje Radio 021, pitajuæi da li æe mo¾da tolike kolièine alkohola biti upotrebljene "u borbi protiv bakterije pseudomonas koja se pojavljuje na sve veæem broju punktova u gradu". Radio podseæa da su na èelu "Vodovoda i kanalizacije" kadrovi Demokratske stranke Srbije

B92

hulio_salinas

ahahahhaa... koji carevi... heheh..   :K :K :K

Malo pije, malo Vodovodu daje!  :>

mikele

Dosadili im voda  :K :K :K
Sada su resili da predju na nesto drugo.Bas me zanima koje je pivo bilo u pitanju???
A ovi sa B92 ne bi bili zivi,a da ne spomenu iz koje je stranke direktor.A u kojoj li je stranci njihov Veran  .grins. .grins. .grins.? Mozda HDZ?

Bred


mikele

Ma znam ja da on nije clan nijedne stranke,mozda je samo simpatizer,ali je veliki nesrbin ili ti anti srbin,kako god zelite.  .grins. .grins. .grins. Da covek toliko ne voli svoj narod pa to nema nigde na svetu. Mada postavlja se pitanje kom narodu uopste pripada?  :hm :hm

Bred

Da li to ometa popularnost b92. ne. cak naprotiv. :wink:

Korisnicko Ime

Ljudi, tema je "u vodovodu piju alkohol", a ne "Veran Matic nesrbin"

Pa kad mogu profani da cirkaju u skolama zasto ne bi koju nategli i radnici vodovoda!? Pa i oni imaju dusu :>

Jack-Jack

Quote from: Korisnicko Ime on 27-12-2006, 10:41:44

Pa kad mogu profani da cirkaju u skolama zasto ne bi koju nategli i radnici vodovoda!? Pa i oni imaju dusu :>

  :>, jes vala.
A i... ko ne bi ozedneo pored onolike vode za pice  :K . Mada, mozda je u tome fora. Verovatno oni znaju da voda nije za pice pa se okrenuli pivu  :wink:

hulio_salinas

KI, Jack   :Bog  :Bog
:>  :>

U pravu ste... Mozda ONI ZNAJU TAJNU!!!   :K :K :K

mikele

©to æe reæi i mi bismo trebali da batalimo vodu i da se okrenemo pivu  :PI :PI :PI. Pa to i ne bi bilo tako lo¹e,samo bismo nabacili po koji kilogram.