Saobraæajni kolaps zbog magle i praznika

Started by Bred, 29-12-2006, 09:07:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

Saobraæajci nemaju dovoljno patrola zato ¹to je veliki broj policajaca oti¹ao u penziju

SAOBRAÆAJ - Gu¾va na ulicama postala je svojevrsna tradicija pred novogodi¹nje praznike, poslednjih nekoliko dana na ulicama vlada potpuni kolaps, a sinoæ se situacija dodatno komplikovala zbog guste magle i klizavih kolovoza.

Oko 18 èasova, saobraæaj je bio izrazito usporen, bilo je i nekoliko nezgoda, a automobili i vozila javnog prevoza su se u centru grada jedva micali.

Prema navodima taksista i predstavnika GSP najte¾a situacija je bila na mostovima i za prelazak preko reka trebalo je voziti bar 20 minuta.

Na du¾nosti je bilo 30 patrola saobraæajne policije, ali, kako je preneo B92, zbog talasa penzionisanja sada u gradu nedostaje bar jo¹ 100 saobraæajaca.

Gradonaèelnik Nenad Bogdanoviæ izjavio je, meðutim, da se veæ neko vreme saobraæajna situacija polako popravlja, mada æe trebati jo¹ cela decenija da se svi problemi re¹e.

Slobodan Vuèenoviæ, dispeèer u GSP - u ka¾e da su linije GSP ipak i¹le po svom re¾imu, mada æe takvo stanje biti te¹ko da se odr¾i narednih dana, a pogotovo u ¹picu.
nt ||||


24sata

nasty girl

ma ove guzve su nemoguce....ne mozes proci kroz grad....treba ti 100000000000000 godina da stignes negde ako si u gradskom prevozu a da ne pricam tek o guzvama u istom....

Bred

katastrofa! u utorak sa 30 min cekao 33ojku kod faxa, i onda jos 30-45 min kod 4. aprila i porpustio sam 4-5 9ki jer su bile prepune da je retko ko i uspeo da se ukrca. Jeza!  :box

Smrda

na sve to,ja zaista mislim da saobracajci samo pogorsaju stvar...pogotovu na slaviji i Brankovom,a da,i na sajmu.....grrrr

zabica