Potpisi za VII semestar

Started by TweeTy, 09-01-2007, 18:46:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

makica

Pokusajte korektorom-belilom...
Pa nek se potpisu preko toga... :cvet

cartman

Great minds think alike, i ja zamalo pogresih.
Bez brige, kao sto makica rece, korektor je cudo, ako ga kojim slucajem nemate, potrudicu se da jedan bude prisutan sutra na faksu.

Nego, da li i za nadoknadu stete pisemo sifru placanja 189?

tarantulica

U po¹ti primaju i bez te ¹ifre....
Va¾an je poziv na broj...  :cvet

cartman

mikele

Quote from: katarina on 23-01-2008, 22:30:11
Jao...jao...ja  sam potpisala profesore iz patofize i tehnologije tamo gde oni treba da se potpisu... mislila sam da ce oni samo da lupe pecat...sta da radim?
Ма можете то и да прецртате и напишите испод све поново.Хвала Богу,па има довољно редова,тако да само без бриге :wink:

katarina

Ma drugarica je predala onako, pa sta bude...kolko sam  :wall: :wall: :wall:

philoserbiana

hoce li neko da mi objasni zasto pisemo imena profesora i zasto bas za ova dva predmeta  :wall:

Darker

pi¹e se i za biohemiju i toxine, za mb.
Ne bih znao da ti odgovorim...

Anabel Lee

Samo da vas obavestim da je danasnje predavanje indeksa proslo odlicno. Mislim da su svi indeksi ili bar svi indeksi bili tu. Jako me je obradovao sto su i stariji studenti bili dobro obavesteni. Potpise iz patoloske fiziologije smo dobili za sat vremena. Mnogo su mi pomogli i jedan kolega i par koleginice sa godine. Mnogo im hvala.

Quote from: katarina on 23-01-2008, 22:30:11
Jao...jao...ja  sam potpisala profesore iz patofize i tehnologije tamo gde oni treba da se potpisu... mislila sam da ce oni samo da lupe pecat...sta da radim?

Katarina , profesorka nije pravila problem. Potpisala je indeks gde je nasla mesta.

Quote from: philoserbiana on 24-01-2008, 12:22:08
hoce li neko da mi objasni zasto pisemo imena profesora i zasto bas za ova dva predmeta  :wall:

Prof. patofize nam je rekla da se to nekada ranije radilo, ali nije pravila problem i ako neko nije napisao ime profesora, ali nije potpisala nijedan indeks u kome nije pisalo patoloska fiziologija , vec patofiziologija, kao i indekse u kojima nista nije pisalo. Ako se neki student prepozna treba da zna da ce tim ljudima prof. dati novi termin.

Jos cu vas obavestavati o svemu.

Veliki pozdrav za sve!

Jos nesto, molim da mi svi studenti koji nisu rekli u kojoj grupi vezbaju tehnologiju, jave privatnom porukom gde ce mi reci u kojoj grupi su vezbali tehnologiju. Hvala!

Darker

Podseæam biohemièare da se vidimo sutra u 9:30 sa popunjenim uplatnicama i indexima!

Anabel Lee

Molim sve studente koji nisu pravilno ili uopste nisu popunili indeks da u ponedeljak u vremenu od 11h do 12 h dodju u prostorije studentske organizacije kada se budu predavale uplatnice kako bi ispravili ono sto su pogresili. Jako je vazno, jer u suprotnom nece dobiti potpis kada i svi studenti, nego ce morati sami da se iscimaju. To se vec desilo na Patoloskoj fiziologiji. Ja sam vec dala uputstva kako se popunjava indeks, ali stavicu ih ponovo.

Jos jednom:

Farmaceutska tehnologija sa biofarmacijom i ime nekog od prof. koji su drzali predavanja tokom semestra( Z. Djuric, G. Vuleta, J. Milic, S. Ibric, M. Primorac) 4+8

Patoloska fiziologija i ime profesorke( G. Leposavic) 2+0

Analitika lekova 1+0

Farmakologija 4+2

Bromatologija 2+4

Takodje, napominjem da studenti koji su napisali u indeksu Patofiziologija umesto Patoloska fiziologija nisu dobili potpis i moci se da ga uzmu naknadno u terminu koji prof. odredi.

pig_am_am

to sa patoloskom...to traje godinama.
jedne godine, prof je vratila indekse bez njenog imena a onda je kao slag,dosla devojka sa 10 indeksa popunjenih sa -patofiza :116:

meni je krivo samo to sto sam bila upisala istoriju  :roll:

Anabel Lee

Ma nije problem sto si upisala etiku. Ima jos ljudi koji su to uradili. Samo ce ta rubrika ostati prazna.

Dobro je da prof. ove godine nije pravila problem sto neki studenti nisu napisali ime prof.

tuffy

a kad ce biti gotovi potpisi? i gde cemo moci index da uzmemo?:)

philoserbiana

mislim da ce biti krajem radne nedelje,verovatno u st.organizaciji,ali sacekacemo anabel lee da se javi  :wink: