Goga reklamira ve¹

Started by Bred, 11-01-2007, 11:59:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Bred

Poznata makedonska kompanija za proizvodnju donjeg ve¹a „Sanda“ nedavno je ponudila popularnoj pevaèici Gogi Sekuliæ da im bude za¹titno lice.

Goga je prihvatila primamljivu ponudu, a njene provokativne slike naæi æe se na bilbordima, reklamama i u makedonskim èasopisima.

- Pro¹le godine u Velesu sam odr¾ala koncert na kojem je bilo preko 2.000 ljudi. Makedonci su bili odu¹evljeni mojim nastupom, a pogotovu hitom „Gaæice“. Tada su mi èelni ljudi firme „Sanda“, koja je inaèe jedna od najveæih fabrika za proizvodnju intimnog rublja, preko fotografa Dejana Miliæeviæa ponudili da budem njihovo za¹titno lice. Naravno, prihvatila sam. Nakon toga, ova firma je finansirala moj spot za pesmu „Gaæice“ - odu¹evljeno prièa Goga.

Osim fotografisanja za modnu kampanju Goga se fotografisala i za kalendar.

- „Sandin“ kalendar sa mojim fotografijama za 2007. veæ je u prodaji ¹irom Makedonije. Kampanja æe krenuti krajem januara. Moram da priznam da mi je drago. Odu¹evljena sam ¹to su ba¹ mene izabrali - ka¾e Goga koja je trenutno u Australiji gde se odmara.

M. Èule

    I Nata¹a Bekvalac promovi¹e makedonsku modu

    Èini se da su Makedonci slabi na na¹e pevaèice, jer je osim Goge Sekuliæ jo¹ jedna na¹a pevaèica bila model za makedonsku modnu kuæu.

    Nata¹a Bekvalac je pro¹le godine uradila reklamnu kampanju za „Orku“, za njihovu novu modnu liniju „Kara“. Ona se fotografisala za godi¹nji katalog „Orke“, a njene slike na¹le su se i na mnogim plakatima, u radnjama i reklamama.

blic