Poseta Bin Ladenovih Firenci uzbudila tajne slu¾be

Started by nasty girl, 14-01-2007, 14:50:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nasty girl



Knjiga gostiju jednog luksuznog firentinskog hotela u koju se upisalo dvoje turista s prezimenom Bin Laden uzbunila je italijansku tajnu policiju koja je uz najveæu diskreciju izvr¹ila provere gostiju sumnjivog prezimena.

Jo¹ uvek se utvrðuje jesu li firentinski Bin Ladenovi, mu¹karac i ¾ena koji su pre nekoliko nedelja na 2 dana posetili glavni grad regije Toskane, u srodstvu sa èelnikom al Kaide, ali za sad nije otkriven ni jedan razlog za zabrinutost.

Utvrðeno je da je par, poreklom iz Saudijske Arabije, stalno nastanjen u Parizu i da je doputovao sa 28-èlanom grupom imuænih turista, takoðe poreklom iz Saudijske Arabije i sa boravkom u raznim evropskim prestonicama i Sjedinjenim Dr¾avama.

Grupa koja je u Italiju doputovala na svadbu prvo je odsela u Rimu, a potom u Firenci, gde se smestila u 2 hotela u sredi¹tu grada i obavila ¹oping u najluksuznijim buticima.

Vecernji List

hulio_salinas


mikele

Ako je to upisano u knjigu gostiju,onda to moraju da budu podaci iz LK ili pasosa,tako da je moguce da su u srodstvu.A ako je knjiga utisaka,onda je zajebancija

Bred

hahahaha, zamislite da neko tako nesto napise to ovde kod nas, u Srbiji? :K

Wolf

Ovde su ljudi svasta proziveli, tako da mislim da se ne bi previse uzbudili.