Premijera CRNOG GRUJE

Started by MiKy, 18-01-2007, 11:25:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MiKy

01.02 u sava centru CRNI GRUJA i kamen mudrosti  :loptica

Bred

Eh voleo bih da vidim na sta ce ti liciti :hm

Wolf

Mozda i ne bude lose...Oni inserti sa tv-a mi deluju ok.

Korisnicko Ime

Ja sam pomalo skeptican... Za mene je bio i ostao Crni Gruja - Sergej Trifunovic

Milos82nbg

Quote from: Korisnicko Ime on 18-01-2007, 14:54:30
Za mene je bio i ostao Crni Gruja - Sergej Trifunovic

Takodje. ovo ce da lici na 'crni gruja i kamen spoticanja'.

mikele

Meni je bolji Nenad Jezdic(valjda se tako zove),nekako mu vise lezi uloga.Sergej je odlican glumac,ali nije mi za tu ulogu,suvise je fancy,a Nenad je bas ona prava srpska sirovina,sto se i trazi u ovoj seriji,tj filmu.Prava srbenda  :luda :luda.
A i naglasak je nabacio,vr`  :Bog :Bog

Roben

Ja Sergeja ne podnosim kao coveka, mislim da je mnogo ufuran, ali sto se njegovih glumackih kvaliteta tice za mene je on mnogo bolje odglumio od Jezdica :K :K :K

Darker

Obo¾avam Sergeja, ¾ao mi je ¹to nije on Gruja, ali ni Jezdiæ nije lo¹, a i tu je ostala ekipa, savr¹eno...

Bred

Quote from: Roben on 18-01-2007, 19:18:15
Ja Sergeja ne podnosim kao coveka, mislim da je mnogo ufuran...
takodje :bljak

AquArius

Boris Milivojeviæ igra u filmu „Crni Gruja i kamen mudrosti“
Bole je lik iz radnièke klase

Glumca Borisa Milivojeviæa ljubitelji filma ponovo æe videti u ulozi Boleta u ostvarenju „Crni Gruja i kamen mudrosti“, koji je uraðen po istoimenoj seriji. Osim uloge Boleta, ovaj glumac se odnedavno na¹ao u ulozi voditelja kulinarske emisije „Ruèak na lepe oèi“. Milivojeviæ je zavr¹io i snimanje filma „Èetvrti èovek“, sprema i novu autorsku emisiju i okuplja bend „Sport i reinkarnacija“. O svemu ovome Boris Milivojeviæ prièa za „Blic“.

- Uloga Boleta mi je do¹la kao kec na jedanaest. Moji baka i deka, tatini roditelji, ¾ive u jednom malom mestu pored Topole i ja sam se jo¹ kao mali igrao s tim dijalektom. Voleo sam taj govor i sada ga volim. Tako da sam bez problema savladao tekst. Ali i Boleta. On je u su¹tini jedan lik koji prezentuje radnièku klasu u Srbiji. Zbog toga mi je prirastao srcu jo¹ vi¹e - prièa Boris.

Koja scena u filmu vam je najsme¹nija?

- Ne znam, jer nisam jo¹ pogledao film. Ne znam kako je sve to izmontirano. Ali, tokom snimanja najvi¹e me je zasmejavao Nikola Kojo (smeh). On se tokom snimanja konstantno ¹alio i sa tekstom i sa scenama. Ne znam da li æe to uæi u film, ne verujem. Ali, bilo bi dobro. Pa, pola filma je nastalo na¹om imrpovizacijom. Recimo... mi smo ti koji smo uneli toki-voki, miks pult za di-d¾eja...

Koji deo snimanja vam je bio najte¾i?

- Ma, najte¾a su mi ona èekanja i sedenja izmeðu scena. To mi je mnogo smorilo. Zbog nestruène ekipe, koja ne zna organizaciju, neke scene koje mogu veoma brzo da se snime snimane su i po èitav jedan dan. ©to se tièe moje uloge, zadovoljan sam i ni¹ta mi nije bilo te¹ko na snimanju, ali ¹to se tièe organizacije... E, to mi je te¹ko palo. Neprofesionalnost je ne¹to ¹to ne volim.

Serija je bila veoma gledana. ©ta mislite kako æe proæi film?

- U najgorem sluèaju, film æe proæi isto kao i serija. Ne znam. Ja sam zadovoljan onim delovima u kojima sam ja.

©ta mislite da bi se desilo da stvarno imamo taj kamen mudrosti?

- Ooo, pa sve bi bilo onako kako treba da bude. Mudrost nosi dve strane. Kao i u filmu. Ako udari¹ mnogo, ne valja, ako udari¹ malo, opet ne valja. Eh, kada bismo imali kamen... mo¾da bi nam bilo dobro, ali opet mo¾da i ne bi. Ne znam.

Osim uloge Boleta, nedavno ste se na¹li i u ulozi kuvara u emisiji „Ruèak na lepe oèi“.

- Jeste. Imao sam jednog profi kuvara koji mi je obja¹njavao kako se ¹ta pravi. Recimo, objasnio mi je kako se pravi be¹amel sos i ostale ðakonije, tako da sam se uz njegovu pomoæ brzo sna¹ao.

Koliko vremena inaèe provodite pored ¹poreta?

- Mo¾da dva puta nedeljno. Kuvam svojim roditeljima i devojci. Najbolje spremam èorbe i satara¹, mada sada znam da skuvam sve i sva¹ta. Ka¾u mi da sam postao fenomenalan u kuvanju! Inaèe, najvi¹e volim sireve i sva moguæa jela u koja idu sirevi.

Da li æete raditi u jo¹ nekoj emisiji?

- Spremam svoju autorsku emisiju. U njoj se radi o jednoj TV stanici koju je Neboj¹i Glogovcu, Nikoli Ðurièku, Marinku Mad¾galju i meni deda ostavio u amanet, a mi je vodimo kako mi hoæemo.
Zavr¹ili ste i snimanje filma „Èetvrti èovek“.

- To jedan izvrstan film koji deluje kao krimi prièa, ali u stvari je drama. Nikola Kojo glumi majora koji se budi u bolnici i ima amneziju. Polako se budi i u seæanje mu dolaze stra¹ne slike koje pro¾iveo u ratu. Ja igram jednog mafija¹a biznismena koji gaji svinje. Ima preko 500 svinja i takmièi se za najbolju ¹unku. Ovih dana æe film biti gotov.

Recite nam za kraj razgovora ¹ta mislite o poziciji glumaca u Srbiji?

- Nezavidna pozicija. Od sto glumaca koji zavr¹e akademiju, samo dva æe imati posla. Ostalih devet i osam mo¾e da se slika. Konkurencija je velika, ¹to je i dobro i lo¹e. Mislim da je za glumce najgore to ¹to nema dobrih uslova za rad.

Milica Èule

Premijera 1. februara

Novo filmsko ostvarenje Marka Marinkoviæa „Crni Gruja i kamen mudrosti“ premijerno æe biti prikazano, 1. februara, u Centru „Sava“ u Beogradu. Glavne uloge tumaèe Nikola Kojo, Nenad Jezdiæ, Marinko Mad¾galj, Boris Milivojeviæ... Radnja ovog filma, proiza¹la iz istoimene TV serije, vrti se oko kamena mudrosti - ko u taj kamen udari glavom, postaje mudar! I dok turska imperija sprema odgovor na srpski ustanak, od najveæe va¾nosti je povuæi pravi potez. Mudar potez. Uz pomoæ vraèare Karaðorðe (Nikola Kojo) saznaje za kamen mudrosti i unajmljuje svog roðaka Crnog Gruju (Nenada Jezdiæa) da mu pronaðe kamen. I tako Gruja, sa svojim pomoænicima Èeda Veljom i Boletom (Marinko Mad¾galj i Boris Milivojeviæ) kreæe u potragu...

Meni ovo zvuci smesno.  :)
Samo ih zamisljam kako redom lupaju glavom o kamen u zelji da se "opamete"...

pereca

Ja jedva cekam da pogledam film  :~

Roben

"Crni Gruja" dva puta odu¹evio Centar "Sava"
(http://img244.nono9.us/my.php?image=v45957p0ka2.jpg)
Novi domaæi film "Crni Gruja i kamen mudrosti", u re¾iji Marka Marinkoviæa, prikazan je na sveèanoj premijeri u Centru "Sava".

Zbog velikog interesovanja publike, distributer "Tak" organizovao je kasno uveèe jo¹ jednu projekciju, mada je film jo¹ tokom popodneva poèeo da se prikazuje u bioskopu "Jadran" i u Domu sindikata, "Takvudu" i "Rodi".

Tako je popularnost ove komedije, nastale na osnovu televizijske serije "Crni Gruja", dovela i do prekida ¹trajka "Beograd filma".

Gledaocima u Centru "Sava" poklonila se mnogobrojna ekipa, s glumcem Nenadom Jezdiæem u naslovnoj ulozi.

Ljubitelji tog specifiènog stila humora aplaudirali su glavnim junacima filma i TV serije koje igraju Nikola Kojo, Marinko Mad¾galj i Boris Milivojeviæ.

U epizodnim ulogama uèestvuju Zoran Cvijanoviæ, Bogoljub Mitiæ Djo¹a, Ognjen Amid¾iæ, Dragan Jovanoviæ, Petar Bo¾oviæ, Dragan Nikoliæ, Dragan Bjelogrliæ, Voja Brajoviæ, Tanja Bokan, Nela Mihajloviæ i Du¹anka Stojanoviæ.

Prema scenariju Aleksandra Laziæa, Radeta Markoviæa i Jovana Popoviæa, zaplet kostimirane komedije iz 19. veka poèinje kada Karadjordje sazna od vraèare da negde u brdima postoji kamen mudrosti.

Prema legendi, ko udari glavom u njega, postane pametan, ¹to likovi u filmu poku¹avaju da iskoriste svako za svoj raèun.

Direktor fotografije je Neboj¹a Ba¹iæ, scenografi Vladan Carièiæ i Kiril Spaseski, kostimograf Boris Èak¹iran, monta¾er Branislav Godiæ.

Producenti filma su BS group, Intermedia Network i Media net.

(Tanjug)

mikele

Да ли је неко гледао филм?
Ја сам чуо да има екстра фора и да су се људи ваљали од смеха.Ја га нећу гледати скоро јер особа са којом идем у биоскоп је тренутно у немогућности да обавља ту радњу  :ball2: :ball2: :ball2:

Darker

Pa obavi je ti za nju, hahahah
JA sam èuo da je malo preteran, ali da ako ako volim tresh humor, onda je strava...

mandm