Fudbalske vesti

Started by hulio_salinas, 25-10-2006, 17:42:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mikele

Quote from: hulio_salinas on 12-02-2007, 21:38:06
Hm. Kombinacija Sveto Trojstvo - Pivara Celarevo je totalni promasaj. Ali ajd da ne cepidlacim.

Smatram samo da Sveto Trojstvo ne SME da se koristi u komercijalne svrhe, kakva je ova! Nije ovo mesto gde mogu da pricam o religiji, ali danas sam se bas zgrozio kada sam video na TVu cime se dici "izvesni" Mihailo Mlinar.  :wall:
Видиш ја нисам ни размишљао о томе,али има логике.
Мени се свидео чисто визуално,а и време је било да макну онај стари.Не знам да ли су променили катастрофу од пехара за првака државе.Тај је тек ужасан.
Ево и осталих награђених радова
(http://www.putfile.com/pic.php?img=4756630)

hulio_salinas

Totalno se slazem sa tobom da je onaj prethodni KRS i da je bilo vreme promeniti ga. Takodje je nevidjeno sra*e onaj za osvajaca titule prvaka (lige)!  :wall:

Ali ponavljam - ovo je neukusno... za moje shvatanje stvari.  :roll:

mikele

Predstavnici FSS zadovoljni ¾rebom
(http://nono9.us)

Predstavnici Fudbalskog saveza Srbije ocenili su da je mlada reprezentacija Srbije imala sreæe u ¾rebu kvalifikacionih grupa za plasman na Evropsko prvenstvo mladih reprezentacija 2009. godine.

"Na¹i protiivnici u osmoj kvalifikacionoj grupi, Madjarska, Belorusija, Letonija i San Marino, nisu selekcije kojih bi smeli da se pla¹imo, ali u svaku utakmicu moramo uæi maksimalno ozbiljno i problema neæe biti", smata Santraè.

On je podsetio da pravo igranja u sledeæem ciklusu kvalifikacija imaju fudbaleri rodjeni posle 1. januara 1986. godine, naglasiv¹i da je siguran da æemo i u novoj generaciji imati "zavidan kvalitet i nekoliko buduæih asova".

Generalni sekretar FSS Miroljub Rajiæ tvrdi da smo "imali mnogo sreæe" i da smo dobili rivale "koje smo samo mogli da po¾elimo".

"Veoma je va¾no ¹to smo izbegli prvu grupu, jedinu u kojoj su ¹est reprezentacija, kao i treæu koja je daleko najkvalitetnija jer su u njoj Portugalija, Engleska, Bugarska, Irska i Crna Gora. Objektivno, imamo velike izglede da se po èetvrti put uzastopno nadjemo u zavr¹nici prvenstva Evrope", poruèio je Rajiæ.

Kvalifikacija poèinju 2. juna ove godine, a utakmice poslednjeg kola na programu su 10. septembra 2008. Pobednici grupa i èetiri najbolja drugoplasirana tima igraæe u bara¾u, a ti dueli su na programu 11. i 12, odnosno 14. i 15. oktobra naredne godine.

(MONDO/agencije)
Црногорци баш нису имали среће :K :K :K :K
=====================================================================
Eto osuo paljbu po Rajkardu

Napadaè Barselone Samjuel Eto kritikovao je trenera Katalonaca Franka Rajkarda, jer je ovaj izjavio da Kamerunac nije ¾eleo da uðe u igru u poslednjih pet minuta meèa sa Rasingom.

"Samo lo¹a osoba mogla je da ka¾e tako ne¹to. Mogu da prièaju ¹ta hoæe, ali svi u klubu znaju da sam uvek ispunjavao svoje obaveze. Ako ¾elite da saznate istinu o celom dogadjaju, morate da pitate Rajkarda", rekao je Eto.

Eto je pauzirao protekla èetiri meseca zbog povrede kolena i na poslednje dve utakmice igrao je samo pet minuta.

"Eto se zagrevao pored aut linije, ali je kasnije mom pomoæniku Euzebiju rekao da ne ¾eli da udje u igru. ®ao mi je zbog toga, jer svaki minut mo¾e da bude veoma bitan. Nisam razgovarao sa njim, ali sam uvek spreman za to", rekao je Rajkard nakon pobede nad Rasingom (2:0).

Eto, koji je i ranije imao problema sa Rajkardaom, izjavio je da je incident preuvelièan u medijima od protivnika predsednika Barselone ®oana Laporte.

"Na¹ao sam se u sredi¹tu rata koji nije moj. Postoje dve grupe u Barseloni i ja sam im samo povod. Nisam nikome ni¹ta obja¹njavao. Jedino æu klubu da objasnim ukoliko me budu pitali", rekao je Eto.

(MONDO)

hulio_salinas

Ne verujem u ovo!!!   :nene:   :nonono:

Stalno se "sere" nesto o Kataloncima u nameri da se poremeti atmosfera u ekipi. Medjutim, stalno predstavnici izlaze u javnost i DEMANTUJU sve glasine.

Ovo je 100% pogresno protumaceno. U ekipi Barselone vlada fenomenalna atmosfera, koja je kljuc uspeha.  :wink:

mikele

Quote from: hulio_salinas on 14-02-2007, 07:23:27
Ne verujem u ovo!!!   :nene:   :nonono:

Stalno se "sere" nesto o Kataloncima u nameri da se poremeti atmosfera u ekipi. Medjutim, stalno predstavnici izlaze u javnost i DEMANTUJU sve glasine.

Ovo je 100% pogresno protumaceno. U ekipi Barselone vlada fenomenalna atmosfera, koja je kljuc uspeha.  :wink:
Пази Хулио ја сам чуо и на пар страних ТВ станица да су синоћ јавили ову вест и да је Ето испрозивао и Рајкарда и Роналдиња јер је њима засметало његово наводно одбијање да уђе у игру.Роналдиња је чак напао да мисли само на лову,а не на екипу :hmm :hmm :hmm
Све  у свему,где има дима,има и ватре.Тако да ја стварно верујем да се тамо нешто дешава и жао ми је због тога. :wall: :wall:
Али шта да се ради
=================================================================================
FIFA:Italija smenila Brazil, Srbiji 29. mesto

Fudbalska reprezentacija Italije uspela je po¹le vi¹e od èetiri i po godine da svrgne Brazil sa liderske pozicije FIFA rang liste najboljih fudbalskih selekcija sveta.

Brazilci su morali da ustupe mesto svetskom ¹ampionu posle 55 meseci boravka na èelnoj poziciji, nakon ¹to su pro¹le nedelje pora¾eni u prijateljskom duelu od Portugala (2:0).

Italijani su tako prvi put posle novembra 1993. godine preuzeli prvo mesto na FIFA rang listi.
Italijani imaju 1562 boda, Brazil 22 manje, a slede Argentina, Francuska, Nemaèka, Engleska, Holandija, Portugal, Èe¹ka i ©panija medju 10 najboljih reprezentacija sveta.

Selekcija Srbije zauzima 29. mesto na listi sa 775 poena, ¹to je za èetiri mesta bolji plasman u odnosu na prethodni mesec.

(MONDO)

hulio_salinas

Mikele, druze - HERE YOU ARE

"The squad is united"
Izvor: fcbarcelona.com

After the storm, calm has now descended at Camp Nou. Carles Puyol attended the press conference on Wednesday and revealed that the squad is united once again.

The expectancy in the press room was high as the Barça captain came out and was asked to reflect on the comments made by Samuel Eto'o earlier in the week. The central defender was quick to dismiss that the events had had any affect on the players and the morale within the dressing room. "It has been said in the media that there are two groups within the squad," Puyol stated. "Samuel has never said that there are two groups though. He was referring to a belief that on the outside there are people that defend one player and other people who defend someone else. But in the squad I can assure that we are all together and we all want what is best for Barça. Away from that, everyone's opinion should be respected."

Key witness

Puyol then explained that the players had held a meeting to discuss what has happened. "We talked in the dressing room because it was important enough for that. There was a big misunderstanding over Ronaldinho's words and now everything has happened as a consequence. They have talked things over and it has all become clear, I am a witness to that. Ronaldinho never wanted to accuse Samuel, in fact the complete opposite. We also held a captains meeting (Puyol, Xavi and Ronaldinho) with Eto'o and that has made us all stronger. We have to be even more together now as there are so many hard games coming up. The two of them have a good relationship and it was a one-off thing."

A break from the norm

What is clear is that this morning was not like any other as Puyol explained how events panned out. "I arrived 8.45 am and Samuel was already in the dressing room,"he said. "We held the meeting and tehn Rijkaard came in and we spoke to the rest of the players after that. In the meeting the captains all talked about the two of them (Eto'o and Ronaldinho) and everything was sorted out and this made us more united. We have to be together with the games that lie ahead.

"If training on Wednesday is anything to go by, it was plain to see that this has made us even more focussed. It was one of the best training sessions I can remember during my time at the club." No problem The origin of the saga began when it appeared that Eto'o did not want to come on as a substitute against Racing on Sunday. "An explanation had to be given. If he was able to give a reason why that all happened then the subject would be closed. I asked him myself and he told us and I understood. He has just recovered from a long injury and he needs to prepare himself properly and that is why he did not want to play. He has always wanted to play and to rediscover the strength that he had before the injury. Eto'o also has no problems with Rijkaard."

A series of misunderstandings

The current situation at the club has come about due to a series of misunderstandings and has seen Eto'o being spoken about more than the crucial encounter with Valencia on Sunday. "During the meeting, what the two of them said was sincere and the case has been closed. Things have been said and that is where mistakes were made. Eto'o took what he read in the newspapers the wrong way. If people had talked on Monday, because there was a game on Tuesday, then the subject would have been resolved before now. The meeting did not last more than ten minutes. But, if we had talked on Monday, then I would not be saying this now."

The Barça skipper then revealed that he spoke to Joan Laporta and the pair of them agreed that it was necessary to find a solution to the incident before it blew out of control. "I talk to the president and we though that should be soughted out and that is what has happened," Puyol explained. "It was very easy because when people speak they understand better."

Group force

The squad is now totally united, despite what the media have been trying to imply. "Rijkaard has control of the squad," the Barça number five said. "Everyone is fine. People believe that there is something bad within the squad, but that is just not true. If explanations had been given sooner than everybody would have understood. Eto'o has a good relationship with the squad and is with us all the way, just like the last few years. We all want to win trophies together." 

mikele

Све је то супер и лепо,али ја и даље верујем да се ту нешто десило.Вероватно је све то напумпано од стране медија,али било је нечега. :hmm :hmm :hmm To показује и текст испод ''Помирење Етоа и Роналдиња''.Значи да је било нечега.
Најбитније је да све то превазиђу,а судећи по сликама они су у томе и успели. :wink: :wink: :wink:
================================================================================
Pomirenje Etoa i Ronaldinja

Fudbaleri Barselone Samjuel Eto i Ronaldinjo javno su se pomirili, zagrliv¹i se na poèetku treninga, sa ¾eljom da poka¾u da u tom timu vi¹e nema problema u meðuljudskim odnosima.

Problemi u Barseloni do¹li su do javnosti po¹to je Eto javno kritikovao Ronaldinja kao i trenera Franka Rajkarda.

Kamerunski reprezentativac se prvo obru¹io na Rajkarda zato ¹to je na konferenciji za novinare rekao da je on odbio da uðe kao zamena u fini¹u utakmice u nedelju sa Rasing Santaderom. Posle toga je kritikovao i Ronaldinja zato ¹to je rekao da bi svaki igraè klupske interese trebalo da stavi ispred liènih.

Medjutim, kapiten Barselone Karles Pujol izjavio je da je sve to bio veliki nesporazum i da je problem re¹en.

"Imali smo sastanak kapitena tima (Pujol i Æavi), i onda smo razgovarali sa Ronaldinjom i Etoom, jer je to bila dovoljno va¾na stvar da o njoj prodiskutujemo zajedno", rekao je Pujol na konferenciji za novinare.

"Ronijevi komentari su bili pogre¹no interpretirani. Kada su se danas sreli bilo je jasno da Roni nije ¾eleo da kritikuje Etoa. Eto nema problem ni sa Rajkardom", dodao je Pujol.

On je demantovao navode da u Barseloni postoji podela.

"Ljudi misle da je u svlaèionici tempirana bomba, ali to nije istina. Rajkard dr¾i tim pod kontrolom, Eto je u dobrim odnosima sa svima i atmosfera je dobra", rekao je Pujol.

"Van svlaèionice mo¾da i ima podela, ali unutra ih nema. Mi moramo da budemo 100 odsto ujedinjeni, s obzirom da je pred nama niz te¹kih utakmica", naveo je kapiten Barselone.

Rajkard i sportski direktor Èiki Beguristajn slo¾ili su se s Pujolovim komentarima, navodeæi da neæe biti pokrenut nikakav disciplinski postupak protiv Etoa.

"Rajkard je rekao da kazna nije potrebna, jer je siguran da tim ovakve stvari mo¾e sam da re¹i", rekao je Begiristajn.

"Ovo neæe uticati na moj odnos sa Etoom. Moramo da gledamo u buduænost", dodao je Rajkard.
Komentari koje je Eto izneo doveli su do spekulacija u ¹panskim medijima o rivalitetu s Ronaldinjom, pa i o tome da bi zbog toga jedan od njih mogao da napusti klub.

Takodje, mediji su javljali da bi borba oko naèina vodjenja kluba mogla da dovede do toga da Rajkard na kraju sezone ode, a kao moguæa destinacija navodi se Milan, njegov biv¹i klub.

Eto, koji se posle vi¹e od tri meseca odustva zbog povrede kolena, vraæa u tim, odbio je u nedelju da udje u fini¹u utakmice, jer mu je, kako je obrazlo¾io, trebalo vi¹e vremena za zagrevanje.

On je naveo i da nije siguran da li æe moæi da igra sledeæe nedelje u Ligi ¹ampiona protiv Liverpula.

(Beta)

hulio_salinas

Ma bre, to sto pisu mediji nema veze. Pogotovo ovi nasi. Nasi preuzimaju vesti od stranih medija, koji jedva cekaju ovakve situacije da bi lansirali vesti.

Ovo je ocekivan naslov posle svega. Ako neko od medija napise da je tu bilo svega i svacega i nalupeta jos svasta nesto, sigurno posle razresenja situacije nece da napise - "Izvinjavamo se citaocima zbog pogresne informacije". Dakle, morace da nastave da pricaju istu pricu, jer ne zele da ostanu nedosledni.

Dakle, prvo su svi nalupetali sve i svasta, jer su zeleli tiraz. Zatim je Pujol izasao u javnost i objasnio da je sve to pogresno protumaceno. Naposletku, novine izvestavaju da su se svi pomirili, jer ne zele da demantuju sopstvene reci.

Nadam se da nisam mnogo konfuzno ispisao ovo. Shvatas sustinu - ovo je medijska igra!

Procitaj ono sto sam preuzeo sa zvanicnog sajta Barselone. Oni su jedini merodavni. Pre cu njima verovati, nego sto cu verovati firmama "Marca", "Eurosport", "B92"... koji samo jure novac u trci sa konkurencijom.

================

P.S. Sada sam procitao ovo sto pise na devedeset dvojci. Oni su preveli ono sa zvanicnog sajta Barselone. Znaci text nema veze sa naslovom! U textu pise da nicega nije ni bilo, a u naslovu pise da su se pomirili.  :shock  Ko je ovde lud?

Jos nesto, ona slika sto je postavljena je montirana, odnosno - to je slika Ronija i Etoa kada se Eto vratio na trening posle povrede, a ne posle nekog pomirenja. Znaci, sve je to lepo namontirano, a B92 je samo lagano oprao ruke.   :>

mikele

Све је јасно,нема фрке :wink: :wink: :wink:
Јасно је мени све то да медији воле да напумпавају све то али...
Ма то је сада већ стара вест.
Поздрав Хулио :wave: :wave: :wave: :wave:

hulio_salinas

Ma daaa. Sve u svemu - ZACIN C!!   :K

:wave:

mikele

®igiæ za MONDO: Juventus se ne odbija
(http://www.putfile.com/pic.php?img=4828045)

Kada je Nikola ®igiæ pro¹le jeseni pre¹ao u Rasing iz Santandera, mnogi su se prisetili ponude Vest Hema "te¹ke" deset miliona funti, koju su èelnici Crvene zvezde odbili nekih osam meseci ranije.

Op¹ti utisak bio je da su i crveno-beli i visoki golgeter na gubitku i da bi za sve bilo mnogo bolje da se ®igiæ otisnuo put Premijer lige. Medjutim, lagano se ispostavlja da dobre partije i golovi u jednom od najjaèih nacionalnih ¹ampionata u Evropi predstavljaju jo¹ sigurniji put do anga¾mana u velikom klubu.

Na nedeljnom meèu Primere izmedju Rasinga i Gimnastika (4:1), svaki ®igiæev pokret su iz sveèane lo¾e pratili emisari velikog Juventusa i Totenhema.

"Nisam imao pojma da se nalaze na stadionu. U ©paniji vas ne obave¹tavaju o takvim stvarima. Kada sam postigao gol, okrenuo sam se ka lo¾i i poslao poljupce rukometa¹ima ®ikici Milosavljeviæu i Draganu Mladenoviæu. Posle su me zezali da sam ih slao ljudima iz Juvea, ali najiskrenije ka¾em da nisam", ka¾e ®igiæ u razgovoru za MONDO.

Interesovanje torinske "stare dame" nije novost. Trener Didije De¹amp raspitivao se kod Dragana Stojkoviæa jo¹ letos, ali je predsednik Crvene zvezde odredio obe¹teæenje na koje Francuz nije hteo da pristane.

"Naravno da bih voleo da predjem u Juventus, to sam govorio i ranije. Reè je o jednom od najveæih klubova na svetu. Nema veze to ¹to su sada u drugoj italijanskoj ligi, vratiæe se oni tamo gde pripadaju", jasan je ®igiæ.

Sada uslove diktira klub iz Santandera...

"Moram da naglasim da nemam uvid u poteze uprave Rasinga. Ne znam èak ni kolika mi je cena na evropskom tr¾i¹tu, ali znam da mogu dobro da zarade na meni. Generalno sam opu¹ten. Ne razmi¹ljam o transferu, nego samo o svojoj igri. Va¾no je da posti¾em golove, ostalo æe doæi na svoje", istièe ®igiæ.

A golovi se ni¾u - i ne samo oni. Reprezentativni centarfor iz nedelje u nedelju dokazuje da ekipi mo¾e da doprinese na mnogo naèina, ne samo skok-igrom, koja se prirodno izdvaja kao najveæi kvalitet jednog dvometra¹a.

"Pritisnuo sam igraèa Gimnastika kod na¹eg drugog gola, treæi sam namestio, èetvrti postigao. Bila je te¹ka utakmica jer smo proma¹ili puno zicera, pa onda primili gol na poèetku drugog poluvremena. Posle su mi rekli da sam najzaslu¾niji za pobedu, ali ja istièem publiku. Bili su fenomenalni, digli su nas iz polumrtvih", zavr¹io je Nikola ®igiæ, ljubimac navijaèa, ma gde da igra.

(MONDO)

mikele

Galantni navijaèi Radnièkog

Navijaèi kragujevaèkog Radnièkog odluèili su da kupe stadion u Smederevu za jedan dinar!

Stadion i udeo u FK Smederevo procenjeni su na skoro dve milijarde dinara, ali kako u oglasu, koji je objavljen u dnevnoj ¹tampi, nije pisalo da procenjena vrednost obavezuje potencijalne kupce, "Glas javnosti" prenosi, da su "crveni djavoli" odluèili da budu galantni prema svojim dugogodi¹njim rivalima i ponude ceo jedan dinar!

Beogradski list navodi da su navijaèi Radnièkog u ponudi, taènije u obrazlo¾enju ponude napisali da smatraju da ta cena odgovara vrednosti sportskog stadiona u Smederevu i osnivaèkog udela u fudbalskom klubu "imajuæi u vidu sve uspehe ovog sportsko-politièkog kluba".

„Svi znaju ¹ta se poslednjih 15 godina tamo dogaðalo, kada je klub ispadao iz lige, a Slobini podanici ga vraæali u ¾ivot. Napisali smo da ne prihvatamo obavezu da ula¾emo pare u klub, a ponudili smo da svima kojima je oteto, a od toga dato Sartidu, sve vratimo“, ka¾u u Udru¾enju navijaèa kragujevaèkog Radnièkog.

Navijaèi tvrde da im, iako znaju da neæe proæi, najveæe zadovoljstvo predstavlja to ¹to æe ponuda biti javno proèitana. Povodom toga, delagacija "crvenih djavola" iz Kragujevca namerava da 8. marta sa kamerom prisustvuje otvaranju ponuda za kupovinu imovine svog "neprijatelja broj 1".

Prvi put u Srbiji jedan fudbalski klub i njegov stadion na¹ao se na tenderu. U beogradskoj ¹tampi 31. januara objavljen je oglas steèajnog upravnika Sartida koji prodaje stadion i 100 odsto akcionarskog udela u FK Smederevo.

Procenjena vrednost stadiona i zemlji¹ta je 1.034.576.070 dinara (oko 13.096.000 evra), a 100 odsto udela u FK Smederevo 900.000.000 dinara (oko 11.400.000 evra), tako da procenjena imovina u celini vredi 1.934.576.070 dinara. :hmm :hmm :hmm :hmm

(MONDO)

Roben

Futsal selekcija Srbije na EP!
Reprezentacija Srbije u malom fudbalu (futsal) plasirala se na zavr¹ni turnir Prvenstva Evrope koji se u novembru igra u Portugaliji. Na¹ tim bio je u poslednjoj utakmici kvalifikacione grupe 'D' bolji od domaæina turnira, Holandije, 6:0 (3:0). Golove za na¹ nacionalni tim postigli su Rajiæ u 1, Cvetanoviæ u 3, Borojeviæ u 8, Ðorðeviæ u 25, Periæ u 28. i Dimiæ u 40. minutu iz kaznenog udarca sa deset metara.

Rezultat pokazuje kakav je bio odnos snaga na terenu, a utakmicu u hali 'Glanerbruk' u Helenu posmatralo je oko 1.200 ljudi.

Drugo mesto na turniru osvojila je selekcija Azerbejd¾ana, Holanðani su treæi, a Finci èetvrti.

Marko Periæ, igraè beogradskog Marba, progla¹en je za najboljeg igraèa i najboljeg napadaèa kvalifikacionog turnira, a nagrada za najboljeg golmana pripala je Vladimiru Ranisavljeviæu (Marbo), koji je branio samo u poslednjoj utakmici jer je Brzakoviæ, zbog dva ¾uta kartona u prva dva meèa bio suspendovan.

Plasman na zavr¹ni turnir (od 16. do 25. novembra u Portugaliji) obezbedile su, pored domaæina i reprezentacije Srbije, selekcije Èe¹ke, Rusije, Rumunije i ©panije, a ostalo je da se odigraju meèevi u grupama 'A' i 'B' u kojima su favoriti timovi Italije i Ukrajine.

"Pokazali smo ¹ta sve mo¾emo u malom fudbalu i ovo nije krajnji domet. Ovi momci mogu mnogo vi¹e. Dobro smo odigrali ceo turnir. Dogovorili smo se kako æemo odigrati poslednji meè i uspeli sa domaæina nadvisimo u svim aspektima igre", rekao je selektor Srbije Aca Kovaèeviæ.

Izvor: B92

:pljes: :pljes: :pljes: :pljes: :pljes:

hulio_salinas

Quote from: mikele on 25-02-2007, 10:57:11
Galantni navijaèi Radnièkog

Navijaèi kragujevaèkog Radnièkog odluèili su da kupe stadion u Smederevu za jedan dinar!

Stadion i udeo u FK Smederevo procenjeni su na skoro dve milijarde dinara, ali kako u oglasu, koji je objavljen u dnevnoj ¹tampi, nije pisalo da procenjena vrednost obavezuje potencijalne kupce, "Glas javnosti" prenosi, da su "crveni djavoli" odluèili da budu galantni prema svojim dugogodi¹njim rivalima i ponude ceo jedan dinar!

Beogradski list navodi da su navijaèi Radnièkog u ponudi, taènije u obrazlo¾enju ponude napisali da smatraju da ta cena odgovara vrednosti sportskog stadiona u Smederevu i osnivaèkog udela u fudbalskom klubu "imajuæi u vidu sve uspehe ovog sportsko-politièkog kluba".

„Svi znaju ¹ta se poslednjih 15 godina tamo dogaðalo, kada je klub ispadao iz lige, a Slobini podanici ga vraæali u ¾ivot. Napisali smo da ne prihvatamo obavezu da ula¾emo pare u klub, a ponudili smo da svima kojima je oteto, a od toga dato Sartidu, sve vratimo“, ka¾u u Udru¾enju navijaèa kragujevaèkog Radnièkog.

Navijaèi tvrde da im, iako znaju da neæe proæi, najveæe zadovoljstvo predstavlja to ¹to æe ponuda biti javno proèitana. Povodom toga, delagacija "crvenih djavola" iz Kragujevca namerava da 8. marta sa kamerom prisustvuje otvaranju ponuda za kupovinu imovine svog "neprijatelja broj 1".

Prvi put u Srbiji jedan fudbalski klub i njegov stadion na¹ao se na tenderu. U beogradskoj ¹tampi 31. januara objavljen je oglas steèajnog upravnika Sartida koji prodaje stadion i 100 odsto akcionarskog udela u FK Smederevo.

Procenjena vrednost stadiona i zemlji¹ta je 1.034.576.070 dinara (oko 13.096.000 evra), a 100 odsto udela u FK Smederevo 900.000.000 dinara (oko 11.400.000 evra), tako da procenjena imovina u celini vredi 1.934.576.070 dinara. :hmm :hmm :hmm :hmm

(MONDO)

UH UH. Sta nam uradise? Na nista nas napravise!

Samo cu im odgovoriti - Dodjite u SuperLigu.  :K

mikele

Ke¾man nokautiran!
(http://www.putfile.com/pic.php?img=4869796)

Mateja Ke¾man prolazi pakao u Fenerbahèeu, a poslednji u nizu incidenata dogodio se u svlaèionici nakon prvenstvenog poraza od Antalije (0:1) kada je do¹ao u sukob sa Urugvajcem Luganom, koji ga je posle kraæe, ali ¾uène rasprave, udario pesnicom u glavu.

Kako prenose „Veèernje novosti“, pozivajuæi se na pisanje turskog lista "Vatan", na¹ internacionalac je lo¹ije pro¹ao, a "glavu mu je spasao" menad¾er Volkan Balinm koji je uskoèio izmedju dvojice razjarenih igraèa i uspeo da ih rastavi.

Ke¾man je i pre ove tuèe imao dosta problema u Fenerbahèeu. Nedavno je dobio i drugi crveni karton u prvenstvu i morao da pauzira na dve utakmice, a pre nekoliko dana napravio je incident u Alkmaru, kada je ljut zbog eliminacije svog tima iz Kupa UEFA slomio dve slike u hodniku ispred svlaèionice i povredio ruku.

(MONDO)
================================================================================================
Deko "orgijao" u Londonu
(http://www.putfile.com/pic.php?img=4869795)

Jedan od najboljih fudbalera Barselone i reprezentacije Portugala, Deko, na¹ao se u sredi¹tu seks skandala, nakon ¹to je snimljen kako vara ¾enu sa prostitutkom.

Britanski tabloid "News of the World" navodi da je Deko, posle pobede nad Brazilom u prijateljskoj utakmici u Londonu, iza¹ao sa prijateljima da proslavi trijumf u jedan noæni klub, gde su im se u VIP lo¾i pridru¾ile èetiri "prijateljice noæi" - Kineskinja, dve plavu¹e i jedna crvenokosa devojka.

List navodi da je Brazilac sa portugalskim paso¹em izabrao najzgodniju, prelepu istoènoevropsku plavu¹u, koja se zatim spustila na kolena kako bi ga oralno zadovoljila, a nakon toga je sela na njega. Samo dvadesetak minuta kasnije premestili su se na kauè i ponovno su poèeli da se "zabavljaju", ali ovaj put s njegovim prijateljem.

"Bio je uveren da njegova ¾ena neæe saznati, a ova afera æe ga ko¹tati braka i miliona", citirao je tabloid izjavu neimenovanog Dekovog prijatelja.

Deko je u braku od 2005. i otac je troje dece.

(MONDO)