Bora Djordjevic-Ep o Cedi

Started by Phenomenon, 15-01-2007, 14:43:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Bred

Darker

I to me extra smorilo... Stvarno im ne slu¾i na èast, nego su isti kao Ko¹tunjavi...
A na onom Èorbinom koncertu na OFK-inom stadionu, se pevalo to isto kad je Bora pozdravio Ko¹tuna... To je bilo 2002.ge...
A ironija nije to ¹to su pevali Spasi srbiju iz ludnice, ko¹tunice
NEGO ©TO SU PEVALI: sPASI SRBIJU I UBI SE, SLOBODANE...
Mislim, velika ironija ¹to èoveku koji je bio simbol 5.oktobra, pevaju isto ¹to i Slobi... Ironija Ko¹tunice... Ali to je neka druga tema...
a stvarno sam se oseæao gadno ijadno kad su sinoæ to pevali u LDP-u...

Alnus Glutinosa

sve ovo ostavlja snazno gorak ukus u ustima...
ne znam... :run

Korisnicko Ime

Sve je to porazavajuce, tuzno...
Lepo kaze Beogradski Sindikat
"...pesnaja u vugla, da ostanu bez zuba
da frfljaju u skupstini..."
Ali prvo drmnes sebe po ustima, pa onda krenes na ostale...

dissolved girl

gledala sam cedu na avali,ne znam kako se zove emisija,i tu je poredio kostunicu sa slobom.jasno je da su se vremenom razisli po stavovima i razmisljanjima i da su sada politicki protivnici i neistomisljenici. to mi je ok. i ja sam glasala za dos tada,a sada se nikako ne slazem sa kostunicom. ali mi je preterano da se porede kostunica i sloba, jos pogotovo da se peva to sto se pevalo. to je svakako za osudu.

morala sam,izvinjavam se na offu.

Darker

Ma sve su to ista G***na...

Bred

juce u emisiji "kljuc" ldp se navodno ogradio od toga da poziva kostunija na samoubistvo iako je ceda smrk imao priliku da to spreci cim je cuo da se peva

Darker

Kako se NAVODNO ogradio, ili jeste ili nije?

dissolved girl

Darker

hahahhahahah, retarde...
Brede, nisi mi odgovorio??

Bred

sta ti nije jasno? prokic je rekao da se oni ogradjuju od toga al to je naravno pitanje posto nije bilo zvanicnog saopstenja

Roben

ovaj Bred je stvarno dobar "Ceda smrk"  :pljes: :pljes: :pljes:

dissolved girl

Quote from: Darker on 24-01-2007, 08:22:31
hahahhahahah, retarde...

mali off.

ovakva javna vredjanja se tolerisu a?! a meni pobrisaste silne postove,ccc :))))

Darker

©ut, tamo!!!
@Bred: pa i to je ne¹to, za razliku od Ko¹tunjavog, èiji se ni op¹tinski predstavnik nije ogradio od Èorbe;-)
Ali kao ¹to rekoh, zgaðen sam njihovim postupkom...

Bred

a mislis da se moze porediti ono sto je bora pevao i sto je ceda skandirao? :wall: