datum ispita farmakologija

Started by kasicica, 20-01-2007, 00:42:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Favis

Enea

Quote from: bilja_tb on 26-09-2008, 20:52:59
mogli bi onda da dobijemo raspored za novembar i decembar. Ako je oktobar skracen da li to znaci da ce i naredni rokovi biti skraceni?

red bi bilo.  :roll:

bilja_tb

Quote from: Favis on 01-10-2008, 13:38:53
prof. Savic pita 8.10.
u koliko sati?
  :Bog ako neko ide na faks moze li da pogleda  raspored za ostale profesore  :Bog

Favis

ja cu ici sutra pa cu da pogledam  :wink:

Bred

prof MIroslav 8.10 u 8.45h pa u 11.30h pa u 14.45h.

Ugresic 8. , 9. i 10.10. u 9h.

:wink:

Anka

Kad pocinju da pitaju profesori u NOVEMBRU ? i jel isto vazi da se predaju indeksi od 1 do 5 dana u mesecu do 10 h ? ako neko nesto zna neka pise ...

Ivke

Danas su mi na institutu rekli da ce ispit biti posle 15.-og kod svih profesora, a potvrda je 1., 2., 3. od  10 do 12!

Anka

ako jos neko moze da potvrdi ovu informaciju za potvrdu ispita iz farme neka pise  :a

Yasmin

Meni su dali istu informaciju na institutu.

Anka

ali 1.11 je subota a 2.11 . je nedelja...da li je otvoren faks tada? ...jel se jo nekad desilo da je potvrdjivanje bilo subotom i nedeljom?

bilja_tb

Quote from: Anka on 25-10-2008, 12:59:41
ali 1.11 je subota a 2.11 . je nedelja...da li je otvoren faks tada? ...jel se jo nekad desilo da je potvrdjivanje bilo subotom i nedeljom?
a 3.11. je ponedeljak pa potvrdi tad....

Anka

ma oticicu ja na faks i u subotu ili nedelju , samo me interesuje dal ce biti tamo nekog , da se ne ispalim :D

SUNCE

ma,nikada nije bilo potvrdjivanje subotom i nedeljom.. potvrdjivanje je verovatno od 3. do 5. .... uvek je prva tri dana u mesecu...a i ok su ako zakasnis dan-dva...

Anka

profesori u novembru pocinju da pitanju od 18-tog ....a predaja idexa kod prof.Radice je 12 -tog do 10 h a kod prof. Ugresica je 11-tog do 10h ....jel moze samo neko da mi potvrdi ovu informaciju :)

makky

Ja znam da je 7. do 10h kod prof. Savica predaja indexa sa popunjenom ispitnom prijavom.