datum ispita farmakologija

Started by kasicica, 20-01-2007, 00:42:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anka

Ivke

Da li su nekome na institutu rekli kada ce izaci spiskovi sa rasporedom polaganja?

makky

Kad prodje potvrdjivanje.  :wink:

Jeca

DA li se zna kad ce otprilike biti u decembru farma?

bilja_tb

Anka

potvrdjivanje za decembrar je 1. , 2. 3. da znate :)

Marija23

zar ne pise na institutu da je ispit poslednjih 5 dana roka, a rok je do 25.dec?

Enea

joj meni bi bash znachilo da saznam kada je.
jeste mi ispit prioritet, no neposredno pred njega imam neodlozni put na dva dana-a to pred ispit znachi kao 20 izgubljenih dana.  :gnjec:

da li su izashli spiskovi 'po' profesorima na fakultetu?

Marija23

od koliko sati je potvrdjivanj? jel od 10-12h?

Anka

profesori ispituju od 16-tog....a potvrdjivanje je jos danas od 10 do 12 h ....srecno svima :)

bilja_tb

Quote from: Anka on 03-12-2008, 08:43:40
profesori ispituju od 16-tog....a potvrdjivanje je jos danas od 10 do 12 h ....srecno svima :)
da li mislis na Miroslava i Ugresica

Yasmin

Meni je koleginica rekla da Miroslav ispituje od 22.

Anka

uf blago tebi...Ugrsic i Radica ispituju od 16-tog tako su meni rekli na institutu   .blah.

tatamara

Ja kad sam potvrdjivala na papirima za Nenada i Radicu je pisalo da pitaju od 22-gog...

bilja_tb

Quote from: Anka on 03-12-2008, 14:42:16
uf blago tebi...Ugrsic i Radica ispituju od 16-tog tako su meni rekli na institutu   .blah.
1- :djavo e ovako Anka, za prof Radicu znam sigurno da pita od 22-og
2- zvanicno obavestenje na sajtu fakulteta je da je ispit iz farmakologije poslednjih 5 radnih dana ispitnog roka a posto postoji i zvanicno obavestenje da rok traje do 25-og decembra to bi znacilo da ispit treba da se odrzi od 22-26 
3- zamolila bi te da nesiris dezinformacije tipa "rekli su mi na institutu" posto ti to sigurna sam niko nije rekao