datum ispita farmakologija

Started by kasicica, 20-01-2007, 00:42:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Naomy

Kod prof Radice je od 19. ili 22., za ostale ne znam...

Quote from: mikele on 09-10-2007, 09:18:54
индекс се предаје(бар код проф.Радице) 11-тог

Zar nije predaja indexa bila 8-og?  :hmm
Ja cu svejedno predati kad podignem iz studentske sluzbe...

mikele

Мени су рекли(када су ме потврдили) да је 11-тог у 10. :42:
Надам се да сам у праву

jalencejeok

kod prof Ugresica datumi su 17.,18. i 19.

irena

Quote from: jalencejeok on 10-10-2007, 16:04:42
kod prof Ugresica datumi su 17.,18. i 19.

Jesi li sigurna za to, posto mi juce tehniarka rece da jos ne zna tacne datume, ali da ne bi trebalo da usmeni kod prof. Ugresica pocne pre 19. a da rok traje do 24.10.?

jalencejeok

Danas sam predala indeks i kaze mi tehnicarka da su termini gore navedeni na sta sam se ja zgranula i prevrnula ocima jer stvarno nisam ocekival pre dvadesetog al s'obzirom i da je tehnologija bila od osmog nista me vise ne iznenadjuje a u svakom slucaju su spiskovi u petak pa cemo da vidimo daj Boze da bude od dvadeset drugog do dvadeset petog

irena

Thanx na informaciji, a videcemo sutra...nadajmo se najboljem!!!

kaja

Prof. Radica pita 17. 18. 19. i 22.oktobra.
Katastrofa. :run

MiKy

jel ce spiskovi izaci sutra u 12?
jel ide neko na fax sutra?

Favis

jel zna neko kad ce biti farmakologija u novembru? bar otprilike kad bude?  :cvet

irena

Pa uvek je usmeni poslednjih dana roka. Najcesce ne pre 19. u mesecu. Ovaj izuzetak sa oktobrom potvrdjuje pravilo :K

Favis

...znaci od 15. da racunam...hvala Irena  :cvet

Nina

Да није неко можда био данас или јуче на факсу, да се није можда померио неки термин испита? Ваљда није!  :help:

sladjafarm

Ja sam bila danas,izasao je samo spisak za profesora Miroslava,on pita 22.,23. i 24. Nisam primetila neke promene,mislim da je cak i skinut spisak za prof.Ugresica.

Nina

Добро је. Ја сам сутра код Угрешића па ваљда ћу преживети.  :~

Bambili

Da li neko ima predstavu kada ce biti ispit iz farmakologije u septembru?Pre ili posle dvadesetog?UNAPRED HVALA! :hmm