datum ispita farmakologija

Started by kasicica, 20-01-2007, 00:42:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

janna

Najverovatnije izmedju 15. i 2o. septembra...

bilja_tb

Da li za apsolvente vazi rok od 6-10 oktobra ili je od 20-tog kao sto je bilo prosle godine?

irena

Trebalo bi da apsolventi polazu kao i inace, od 15. do 20. Znam da je taj prvi rok prosle godine bio samo za redovne studente koji upisuju petu godinu. Stvarno sumnjam da ce ga ove godine uvaliti od 1. do 5. okt.

kaja

Nikada se nista ne zna.Sve se svodi na trebalo bi... :ohwell:

judo

apsolventi ce u oktobru moci da biraju izmedju 2 termina.Potvrda za oktobar je od 1.10-3.10

zooca

zerocool

Potvrda je uvek bila od 10do13h, pa valjda je i sada

zooca

danas sam pitala, potvrda je 24,25. i 26. sep..kad bi trebalo i spiskovi da izadju

bilja_tb

Quote from: judo on 20-09-2008, 16:01:53
apsolventi ce u oktobru moci da biraju izmedju 2 termina.Potvrda za oktobar je od 1.10-3.10
koliko je tacna ova informacija ja sam pitala i rekli su mi na institutu da svi polazu od 6 do 10 oktobra

judo

meni su na institutu rekli da apsolventi mogu da biraju izmedju 2 termina kao i svake godine.zvacu ponovo sutra da proverim!

Ivke

Da li ce na kraju biti dva termina za apsolvente? I da li se zna kada je potvrda ispita?

zerocool

Na institutu je pisalo da je potvrda od 24do26.09 ali danas drug nije mogao da potvrdi jer nije bilo spiskova,tako da nemam blage sta se desava. Mada kod njih nikad nije problem sto se tice potvrde. Takodje,tamo pise da isitni rok traje do 10og

Bambili

Ispitni rok traje do desetog.Tako mi je receno danas na institutu,nema nikakve veze da li smo apsolventi ili ne.Desetog se zavrsava i tacka.vidim da ce univerzijada najmanje da obraduje studente... :indi:

bilja_tb

mogli bi onda da dobijemo raspored za novembar i decembar. Ako je oktobar skracen da li to znaci da ce i naredni rokovi biti skraceni?

bilja_tb

da li neko zna kada ispituju profesori u oktobru?