datum ispita farmakologija

Started by kasicica, 20-01-2007, 00:42:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anka

izvini biljo , al ja sam kazem sta su meni rekli, mada sam ja potvrdjivala prvog u mesecu , mozda su nesto promenili kasnije...al ako je ispit od 22-og, jos bolje za sve a i za mene :D

Enea

Quote from: Anka on 04-12-2008, 11:40:22
izvini biljo , al ja sam kazem sta su meni rekli, mada sam ja potvrdjivala prvog u mesecu , mozda su nesto promenili kasnije...al ako je ispit od 22-og, jos bolje za sve a i za mene :D
istog dana, meni je receno da ce se ispit do 18. zavrshiti..
ja sam se tu malo obeshrabrila, a onda mi je trebao koji dan da shvatim da je sve to recheno "mozda"..

tatamara

Sad mi je jasno sta se desilo. Ja sam potvrdila u utorak i datum koji je bio ispisan na radicinom papiru je bio precrtan i ponovo napisan, sto znaci da je promenila datum.  :K2:

Anka

a sta je pisalo na papiru kod profesora Ugresica?

bilja_tb

Quote from: tatamara on 04-12-2008, 14:05:01
Sad mi je jasno sta se desilo. Ja sam potvrdila u utorak i datum koji je bio ispisan na radicinom papiru je bio precrtan i ponovo napisan, sto znaci da je promenila datum.  :K2:
ja sam potvrdila ispit u utorak i na papiru je krupno pisalo od 22-24 :>:

Anka

jel zna neko sta je pisao na papiru kod profesora Ugresica???

bilja_tb

Quote from: Anka on 05-12-2008, 10:39:03
jel zna neko sta je pisao na papiru kod profesora Ugresica???
pa najverovatnije da i prof Ugresic i Miroslav pitaju od 22-og jer koliko ja pratim rokove obicno svi pitaju u istim treminima

Anka

kada je potvrda farme za januarski rok za apsolvente ??? i kad pocinje da radi fakultet?

vzdaca

Fax pocinje da radi od 8.1. cini mi se, a ako saznate kad je potvrda i predaja indexa javite! Hvala!!

elpida

da li zna neko od kada poèinje da pita ugre¹iæ? mo¾da ne stignem danas do faxa (izlazi spisak)

stancca

da li moze neko da napise u koje vreme profesori isptuju,tokom nedelje? :thanx2:

elpida

prof saviæ u 08:!5, a mislim da kod ostalih u 09h i 11h (ali nisam sigurna za 11h)

stancca

zna li neko kada je ispit i potvrda ispita,u martu?

salesale

Potvrda ispita je tokom prve nedelje meseca marta od 9-13!

Jeca

Jel potreban index za potvrdu ili ne?