Da li se dopadate drugim ljudima?

Started by Coolgemini, 20-01-2007, 11:45:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Dukica

Ma ponasas se kako 'oces,pa ako se uklopite
-extra! Ako te skapira,i ako ti drugu stranu skapiras
,to je to onda.
Nema namestanja,niti mozes da se svidis svakome!
Niti se tebi svi svidjaju!
Kad tad ce celo tvoje  bice isplivati na povrsinu
i pasce u vodu svo tvoje pocetno foliranje!

Coolgemini

Mislim da je bitnije istaci svoje prirodne kvalitete i manire jos pri samom pocetnom upoznavanju,nego skrivati ih...Mozda posle necete ni imati sansu da ih pokazete jer je osoba vec stekla ''negativan'' utisak o vama...A da bi ona popravila taj utisak,onda mora biti ista poput vas ili barem slicna....I da vam posveti vreme,kao i paznju...

Darker

E upravo to...Za¹to bih se ja cimao da ¹armiram tu osobu, ako ona u startu nije spremna da MOM VELIÈANSTVU posveti malo vremena i pa¾nje?:-)
©alim se, ali u svakoj ¹ali-malo ¹ale(¹to ka¾e Zoe:-D)
Gde pa pi¹e da moram da se svidim toj nekoj osobi?

Mashrum

Ovo je vrlo subjektivno pitanje.  :hm Naroèito jo¹ ako je osoba narcis.. :)
Valjda treba pitati ljude kojima se dopadam.. :lol:
Mislim da ljudi èesto steknu pogre¹an prvi utisak o meni,posle ga isprave..ako ja to po¾elim.
Naravno,postoje i ljudi kojima se ja ne dopadam..ali to je samo zato ¹to se i oni nisu meni dopali.  :>
A opet ne mo¾e¹ se i svakom dopadati.. :roll:

Vezano za VIZUELAN TIP ljudi-bitno je da im u poèetku ne ulazite u ¾ivotni prostor-pola metra oko tela  :) i da ih ne dodirujete bez preke potrebe.  :)

nasty girl

iskreno meni je prvi utisak uvek najbitniji...

ali naravno kao sto je neko pomenu potrebno je biti prirodan , ane folirati se...

i cinjenica je da se ne mozes svakom dopasti...

:hmm :hmm :hmm

Al-Jasmina

Ne znam,
uvek me je fasciniralo zasto me neko tamo ne zgotivi...
Valjda zato sto idem s onom- ne cini zlo drugome...
pa smatram da ako ne ugrozavam druge da ako nista onda zasluzujem posteno ignorisanje a ne negativne osecaje... :lol:

Danas mi neko lepo rece da to tako ne funkcionise :cvet  :a

Maslacak

eh, razni su razlozi zasto nekog "ne zgotivimo"...cesto ne preterano racionalne prirode. Kod mene je obicno neki obican osecaj da se ne razumemo, ili da prosto nemamo nikakva zajednicka interesovanja...
A ja sam osoba koja u tim slucajevima primenjuje upravo "posteno ignorisanje" :happy:
Razlog za negativne osecaje prema nekom imam samo ako me taj na neki nacin povredi, ili "ispali :K"...u suprotnom, kako?
Nije ni meni to bas najjasnije izgleda :K

Roben

модовима очито не  :K :K :K

Smrda

meni je jasno...
ja imam isti stav..
prema osecaju...
ako mi se neko ne svidi u najgoru ruku mu nudim posteno dobar dan,kako ste...i mozda cutanje...ali kulturu pre svega..
e a ako mi se neko svidi,ondak...nema kraja prici..

Vampire 666

prvi utisak je glupost...nikako ne treba formirati stavove na osnovu toga...a stav da po svaku cenu moramo da se dopadnemo drugim ljudima je jos veca glupost...

sandric

nemam trip da moram svima da se dopadam,jednostavno takva sam ko me prihvati ok,ko ne me prihvati isto ok....

Bred

yeap sandric. sigurno zbog toga necu da secem vene. Imam obicaj da cesto kazem " ko 'oce 'oce, ko nece ne mora" :K 8)

Enea

Quote from: Vampire 666 on 28-03-2007, 07:37:14
prvi utisak je glupost...nikako ne treba formirati stavove na osnovu toga...

pa ja ne mislim tako.
znam da prvi utisak moze da bude pogresan, ali do sada na osnovu njega, NIJEDNOM se nisam zae....la.
to me onda cini dobrim procenjivacem hi, hi, hi

lijepa bosanka

Trudim se... :)):
Mada u veæini sluèajeva,kada su ¾ene u pitanju,nekako osjetim te "otrovne strelice"... puc i povlaèim se...pokuèavam da izbjegnem sukob... :ninja:
Svakome pru¾im priliku da me ima kao drugaricu,prijateljicu....ali poslije kratkog vremena se poka¾e...kome se sviðam kao osoba....samim tim ko je vrijedan prijateljstva samnom... :K
Prije sam mogla da trpim raznorazne ljudske zloæe,ali s godinama...sve manje mogu to da podnesem...

Masha

Pa kapiram da se dopadam ljudima koji zele sa mnom da provode vreme i smatraju da to vreme nije potroseno uzalud. Ne mozemo se svima dopasti i ne treba se ni opterecivati time. Trudim se da budem najprirodnija moguca, mislim onakva kakav jesam, i ako se nekome ne dopadnem sta se tu moze? Ja ne mogu da se menjam da bih se svakome dopala, a mislim da i ne zelim.