Najatraktivnije žene na svetu

Started by Bred, 22-01-2007, 13:19:26

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Al-Jasmina


rodiæ

#196
e ja kao o¹tra kritièarka moram malo da prokomentari¹em lepe ¾ene(jer kad ¾ena za ¾enu ka¾e to je najtaènije i to je najveæa pohvala) :najlep¹a ¾ena na svetu je definitivno,bez konkurencije Monika Beluèi.ima sve ¹to ¾ena treba da ima,¹to se fizièkog izgleda tièe,a nije lo¹a ni glumica.nije bitan za lepotu samo fizièki izgled,jer da bi neko bio lep mora da ima jo¹ ne¹to lepo iznutra,èime zraèi. Andjelina D¾oli je lepa,al joj fali to ne¹to iznutra(mo¾da ¾eludac.zezam se),mnogo je bre mr¹ava i ko¹èata,nije prava ¾ena.monika kruz je o.k.al je niska.Marija Gracija Kuèinota ima po meni samo lepe oèi,mr¹ava je.Thalia dobro izgleda.ove ostale pomenute u ovoj temi mi nisu lepe.posle monike beluèi,napomenula bih jo¹ samo kao lepe ¾ene Penelopu Kruz i Selmu Hajek.eto tako.vraæam se sad na mu¹karce. :wave:

==============

e da zaboravila sam Madonu da pomenem :wave:

Al-Jasmina

Prvo ce ti zameriti to sto si napisala u vezi Andjeline :116:

Sta znam, mozda iz nje i zraci "nahrani me"
ali...mnogi je gledaju gladno,
ukljucujuci i zene! :trfr:

(http://nono9.us)


Darker

Hmmmmmmm. Mo¾da je potrebno za komentarisanje odreðenog pola-to prepustiti suprotnom... Isti pol se kanda ponekad ne seti pogledati u ogledalo pre nego ¹to iskritikuje neèiji izgled... To je donekle i prirodno i normalno... Da li ste ikada za neku izabranu Miss rekle da je lepotica? Imala je 1000 mana. Ok, ¹to vi onda niste miss???

Maslacak

Quote from: rodiæ on 03-04-2007, 09:58:55
nije bitan za lepotu samo fizièki izgled,jer da bi neko bio lep mora da ima jo¹ ne¹to lepo iznutra,èime zraèi

Zato je tebi jedan od najboljih frajera Aleksandar Sapic :lol3:

Lepo je sto imas tako visoko misljenje o svom misljenju :K, ali to sto si ti napisala ovde ipak nisu aksiomi, vec samo tvoje misljenje tj. tvoj ukus :wink:
I ne kapiram tu ideju da je "najtacnije" kad zena pohvali zenu... Sta znaci najtacnije? Valjda je zena atraktivna kad muskarci polude za njom, a ne zene...mislim...dzabe joj onda atraktivnost...osim u slucaju kad je lezbo :>

Al-Jasmina

Maslachak, carice :bog:

I to sto kazes, dzabe joj atraktivnost,
uostalom ja sam pre 1 000 000 godina i rekla da je jedna od divnih
stvari u vezi muskarca sto su njima sve devojke lepe
a da su zene opakije po pitanju kriterijuma i komentara :)

cice male,
svi :happy:

cvjetic

najljepse je kad si samo jednom lijepa...i najljepsa... :happy:

shiky

Ne znam,meni je Andjelina bas lepa,a i Penelope Kruz...Madona? :116:
Zeni skidam kapu kako izgleda za svoje godine,i kako je razgibana,super djuska,ali da je lepsa od Andjelije,pa i nije...

katarina

ma..kakva Madona...
uhh...setila sam se...Nikol Kidman-nije neko olicenje seksipila, ali ima tu neku aristokratsku lepotu, otmena je! Zena koja ne stari!


zasto mi se cini da sam ovo negde pisala?   :hmm

stef

 Ja bih predlozio ovo malo prase:
(http://nono9.us)

Jel' se slazete?

Darker

Sandra Bulok?
Pa onako...:-)
A gde je ma¹nica???

Al-Jasmina

Ihihihihhihhi pa sta ja njoj stalno govorim :)
:pljes: :pljes: :pljes:

Moram (kad sam vec ovde..) da konachno
(a prva dama me lepo podseti na nju)
dodam i ovu cicu buduci da je ona meni sjajna
a nisam jedina

Jaclyn Smith
iz prve postavke Carlijevih andjela :)

(http://nono9.us)


AquArius


katarina


Masha

#209
Magazin „Staf“ birao najseksepilnije ¾ene

U tradicionalnoj anketi amerièkog magazina za mu¹karce „Staf“, glumica D¾esika Bil je progla¹ena za naseksepilniju ¾enu na svetu, druga je Skarlet Johanson, dok je treæe mesto zauzela D¾esika Alba.

Po mi¹ljenju èitalaca èasopisa „Staf“, D¾esika Bil koja je dobila najvi¹e glasova je bez premca na svetu, dok su plavokosa glumica Skarlet Johanson i njena koleginica D¾esika Alba morale da se zadovolje drugim, odnosno treæim mestom. Interesantno je da ovih dana mediji u Americi pi¹u, da su upravo D¾esika Bil i Skarlet Johanson u „pravom malom ratu“ oko D¾astina Timberlejka, koji nakon raskida od Kameron Dijaz ne mo¾e da se skrasi.
Buduæi da se svake godine brojni magazini objavljuju liste najseksepilnijih ¾ena, nije ni èudo ¹to se ponavljaju ista imena. Èetvrta na ovoj listi je neizbe¾na Eva Longorija (zvezda serije „Oèajne domaæice“), peta je malo poznata zvezda amerièkog izbora „Idol“ Katarina Mekfi, a meðu prvih deset se nalaze i glumica Sijena Miler, manekenka i glumica Olivija Vajld, And¾elina ®oli (naravno), glumica Malin Akerman i seksepilna pevaèica Kristina Agilera.

http://www.blic.co.yu/_customfiles/Image/slike/2007/april/10/zabava/seksipil/bil.jpg   1. D¾esika Bil - poznata po ulogama u filmovima „The Texas Chainsaw Massacre“ i „Next“, bavila se i manekenstvom. Navodno, bila je u kratkoj vezi sa D¾astinom Timberlejkom, a pro¹le godine je stavila „sebe na aukciju“ i izvesni D¾on ©ifner je platio 30.000 dolara za izlazak s njom.
http://www.blic.co.yu/_customfiles/Image/slike/2007/april/10/zabava/seksipil/skarlet.jpg   2. Skarlet Johanson Proslavila se nakon uloga u filmovima „Lost in Translation“ i „Black Dahlia“. Pro¹le godine je glumila u filmu „The Prestige“, a prièa se da je ona glavni krivac za raskid D¾astina Timberlejka i Kameron Dijaz.
   hhttp://www.blic.co.yu/_customfiles/Image/slike/2007/april/10/zabava/seksipil/alba.jpg     3. D¾esika Alba - nalazi se na svim moguæim listama najlep¹ih ¾ena sveta. Poznata je po ulogama u seriji „Dark angel“ i filmovima „Sin City“ i „Fantastic Four“. Alba je priznala da voli starije mu¹karce, kao i da nema ni¹ta protiv seksa za jednu noæ.
http://www.blic.co.yu/_customfiles/Image/slike/2007/april/10/zabava/seksipil/eva.jpg   4. Eva Longorija - zvezda amerièke serije „Oèajne domaæice“ poznata je po svom dugom jeziku, ali i vezi sa Tonijem Parkerom, ko¹arka¹em San Antonija, sa kojim æe se, kako se prièa, venèati u julu u Francuskoj.
   http://www.blic.co.yu/_customfiles/Image/slike/2007/april/10/zabava/seksipil/katarina.jpg       5. Katarina Mekfi - amerièka pevaèica je pro¹le godine bila drugoplasirana u izboru za „Amerièkog idola“. Bila je na turneji zajedno sa Andreom Boèelijem, a u intervjuu za magazin „Pipl“ je priznala da je dugo bolovala od bulimije.

izvor www.blic.co.yu