Farmakognozija

Started by Adonis_Vernalis, 10-05-2006, 10:40:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Adonis_Vernalis

Quote from: yeca on 05-06-2006, 12:33:03
Slozicete se da nije dovoljno da vidim u septembru pa da znam u oktobru sta sam videla i kako to izgleda???   :ohwell:

Slazem se...  :K

QuoteMrzim biljke

Sta reci...  :F

QuoteNo, mislim da je to lose opravdanje, uvek moze da se izdvoji par sati da se to organizuje (i onako bi tad bilo malo ljudi)

Zbog toga, Farmakognozija vec eonima pribegava istom, jednostavnom, polufamilijarnom resenju... Kad kod memorija ishlapi (ne samo o ispitnim rokovima, vec, bukvalno, kad god...), dodje se na Farmakognoziju, pita se: "Da li mogu da vidim trajne preparate... droge za rezanje... sta vec?"... Mi odgovorimo: "Naravno, kako da ne, izvolte sedite, coffee, tea, me?" i vi gledate... memorija se puni... samopouzdanje raste... ispit se polaze... svi zadovoljni... Salu na stranu, to zaista funkcionise u praksi... u nasoj biblioteci uvek sedi bar jedan student i gleda preparate (osvezava memoriju)...

:[  :Z

willie the scot

kakve su sanse da izbacite i svoja ispitna pitanja i promovisete sebe u naj"cool" profesora na planeti?it would be only fair,s obzirom na vreme i interesovanje koje pokazujemo za vas predmet.

Adonis_Vernalis

Nakon neprospavane noci, resio sam da moja pitanja budu identicna onima koje je postavila prof. Nada Kovacevic... Kratka, jasna, pokrivaju celo gradivo i... nema droga za identifikaciju...

willie the scot

to kralju!!!to je fenomenalno!izvinite,ovo je bilo malo preterano,uzgred ja sam kod vas u ovom roku pa se vidimo :).jel mozete samo da proverite spisak pitanja koja su izbacena,u dnu stranice dolazi do nekog preklapanja pa se neka od pitanja ne vide.

Adonis_Vernalis

Proverio sam pitanja... i kod mene nema nikakvih preklapanja... Mozda ce administrator (Bred) znati o cemu je rec?

willie the scot

u dnu strane dolazi do ponavljanja(50 puta) jednog od pitanja iz grupe od zadnjih deset pitanja.interesovalo me je samo da proverim da li su sva pitanja tu,da ovih 50 sto se ponavljaju kojim slucajem ne pokrivaju neka nova pitanja(koja se ne vide).

Adonis_Vernalis

Zaista ne znam... pitanja sam objavio tako sto sam kopirao sadrzaj fajla koji mi je prof. Nada Kovacevic dala i zalepio ga u poruku... malo doterao i to je to... E, sad, to je bilo jos na starom forumu. No, ne verujem da se prebacivanjem sa starog na novi nesto pokarabasilo... U svakom slucaju, provericu sam fajl...  :happy:

Bred

Pa skoro i na celom faxu :wink:
@ willie, evo pogledaj kako se kod ene vidi kraj pitanja http://img428.nono9.us/img428/4348/gnozija6eb.jpg

willie the scot

za sve koji su skromnog informatickog znanja(like myself),pitanja koja se ponavljaju na linku isp. pit. iz gnozije u dnu strane "pokrivaju" nesto sto se ne vidi-jos 5-6 grupa od po 10 pitanja.ta pitanja koja se ne vide ne mozete iskopirati kao save page as ili save image as.jedan od nacina je da copy/paste stranu sa pitanjima u rubriku "odgovori"(jer se tako vidi ceo fajl) i onda iz rubrike odgovori skinete kao save page as.

Smrda

cao svima.......imam jedno pitanje....da li neko ima ili zna kakva pitanja padaju na usmenom kod prof. Silvane? hvala.....

yeca

Bred, ne ljuti se zbog double post-a, ali..
Adonise, hocete da izbacite rezultate danasnjeg prakticnog na forum????  :)
Naravno, malo pre nego sto ih izbacite na oglasnu tablu???  :lol:
THX

yeca

ne kapiram - postoji li i dalje nas ADONIS???  :smile:
Kakva je tvoja uloga willie??

willie the scot

ovo je moja greska,pokusavam na neki nacin da namestim pitanja u dnu strane  da se vide ali mi ne polazi za rukom,ignorisite prethodnu poruku.

Alnus Glutinosa

Kako da je ignorisemo?? Pogledaj kolika je!!!  :) :) :)
Obrisi je!

AVENDON

To si ispitna pitanja koje je poslao Adonis na starom forumu, pa je Willie prosledio,...........