[edit]Vlada formirana

Started by Bred, 29-01-2007, 10:48:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Masha

Ali to je covek kome je recenica "nisam obavesten o tome" broj 1 u obracanju javnosti.

Roben

човек живи у свом свету и мисли да је нови ТИТО

Morpheus

Sad svi lepo cekaju da Kosovo ode pa da onda formiraju vladu a da ispadne da niko nije kriv za to jer se to desilo u vreme kada Srbija nije imala konstituisanu vladu.FUJ!!!!!

Vampire 666

pa ne chekaju svi, vec koshTunjavi i njegova stranka su glavni po tom pitanju...

Bred

ds moze da formira vladu i bez Kostunjavog :wink: otezu i jedni i drugi

Roben

Quote from: Bred on 06-02-2007, 11:25:09
ds moze da formira vladu i bez Kostunjavog :wink: otezu i jedni i drugi
како ли си ти положио математику кад не знаш прост рачун :hmm

Bred

vazno je da ti sve znas. :K da vidimo 63+81= 144 [ili 145 glasova nisam zavrsio osnovnu pa ne znam  :igra:]
Elem, mogu da formiraju i sa radikalima ako im je tolko stalo do kosova i tada ne mogu reci da dss oteze. isto vazi i za dss.

Roben

паметан си ко пчелица  :K
па сам знаш да то није могуће него чисто ајде нешто да кажем

Bred

ako im je kosovo toliko bitno onda je itekako moguce :wink:

Darker

hahahahhahahahahahahha, extra, pa mo¾e i LDP sa DSS-om po¹to njima nije toliko stalo do Kosova;-)Eventualno jo¹ manjine i sps, hahhahahah

mikele

Ма све може,само ви пожелите.Али права реалност су још једни избори,100%.
И ,што је најгоре, поново досадна предизборна кампања  :wall: :wall: :wall:

Darker

Ma nema ¹anse miki, imaju kosovo, ali fotelje su fotelje...

Bred

moze. matematika je egzaktna nauka. :wink:

mikele

Ko¹tunica premijer samo bez MUP-a
(http://www.putfile.com/pic.php?img=4742369)


Demokratska stranka (DS) navodno bi pristala da na mestu premijera ostane Vojislav Ko¹tunica ako se on u novoj vladi odrekne ministarstva policije, saznaje "Blic nedelje" od izvora iz premijerovog okru¾enja.

DS tra¾i i ministarstvo finansija, a buduæi da je uslov G17 plus za uèe¹æe u novoj vladi upravo mesto ministra finansija, namenjeno Mladjanu Dinkiæu, "jasno je da Ko¹tunici tu ne ostaje prostor za pregovore", ocenjuje list.

Ko¹tunica, lider Demokratske stranke Srbije (DSS), i dalje insistira da uz mesto premijera njegovoj stranci pripadne i ministarstvo unutra¹njih poslova.

Izvor "Blica" stoga tvrdi da æe mesto ministra policije biti "gotovo jedina sporna tema" u narednim pregovorima DS-a i DSS-a o formiranju nove vlade.

"U DS-u na ovom mestu vide Dragana ©utanovca, dok se kao jedan od kandidata za ¹efa Bezbednosno-informativne agencije spominje Branko Radujko, savetnik predsednika Srbije", navodi beogradski nedeljnik.

Ako dodje do takvog dogovora, DS bi dobio i mesto jedinog potpredsednika Vlade Srbije koje bi moglo da bude ponudjeno Bo¾idaru Djeliæu. Prema nezvaniènim saznanjima lista, on bi, medjutim, mogao da odbije tu ponudu i vrati se bankarstvu.

"U tom sluèaju, za potpredsednika Vlade DS bi predlo¾io Du¹ana Petroviæa, zamenika predsednika stranke", a takav aran¾man bi predvidjao i da DS pripadne "ne¹to vi¹e od 50 odsto ministarstava u vladi" i mesto predsednika Skup¹tine Srbije.

List pi¹e i da æe, po svemu sudeæi, guverner Narodne banke Srbije Radovan Jela¹iæ zadr¾ati tu funkciju.

DS je imao pretenzije na mesto guvernera ali je stranka procenila "da je u ovom trenutku suvi¹e rizièno tra¾iti smenu guvernera" zbog "neizvesne sudbine Kosova, te¹kih pregovora u vladi i uznemirenosti gradjana", pi¹e "Blic" i dodaje da DSS nije zainteresovan za to mesto.

Nastavak zvaniènih pregovora o formiranju nove vlade oèekuje se od 19. februara, buduæi da æe predstojeæa nedelja biti posveæena konstituisanju parlamenta i odgovoru na predlog izaslanika UN Martija Ahtisarija za re¹enje statusa Kosova.
(Beta)
========================================================================
И мени нешто смрди да ће бити овако. :hmm :hmm :hmm
А шта је са Г17?Млађа неће прихватити да остане без финансија,једино ако му дају потпредседничко место за економске односе са иностранством које је својевремено имао Лабус.

Roben

мислим да нема никакве шансе да се ДС одрекне премијерског места  :nene: