Kosarkaska ekipa FF

Started by biwi, 29-01-2007, 16:32:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

stef

Cccc...to je zato sto ste dobili vise mesta na Shaftov sarm...

Roben

шта ћемо кад нам је тренер шармер број један на факсу :>
п.с. шта мислиш зашто је иначе изабран :luda

mikele

Људи стигли дресови.Баш су добри,бићете екипа бр.1 на медицинијади.
Мислим по дресовима,а за резултате ћемо видети.Надам се да ћете ми јавити лепе вести па да попијем тамо далеко у ваше име који Џек :ziveli

Shaft

Kosarkasi najavljuju BOOM na medicinijadi , vrebamo iz zasede  :loptica puc puc puc puc puc !
Cestitka kosarkasicama za prvo mesto u ligi !!!! :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog

mikele

А бивију(ваљда се тако пише) дрес тесан  :siza: :siza: :siza: :siza: :siza:
Баш ме чуди :wave:

biwi

joj jednom najavljujemo buuummmm..... iako cemo biti oslabljenji bez trenera prvi dana trudicemo se da ostavimo odlican utisak! necemo brukati mikelea koji se toliko bori za nas, cak nam je i dresove napravio, jes da su vecini mali ali boze moj...ali ja sam moj sredio tako da nece biti problem.... mikele lepo se provedi u spaniji i trudicemo se da popijes sto vise JACKova u nase ime, a ovde idemo zajdno kada sde vratiomo!!!!!!!!!!!!!!!!

biwi

eeeee..... na 31. medicinijadi nismo uspeli da osvojimo medalju kako smo najavljivali ali smo pokazali kako se moze igrati sa srcem i velikom dozom alikohola u sebi ( na to bi srdacno zahvalio robenu jer da njega nije bilo mi ne bi bili pijani). U grupi smo bili sa Medicinski Fakultet Foca, Medicinski Fakutlet Pristina i Stomatologija Beograd. Prvu utakmicu smo igrali sa Focom i dobili lagano 10 razlike. Drugu, i najtezu na turniru, igrali smo sa Stomatologijom, na toj utakmici smo pokazali kako se igra i da nas sudije nisu pokrale ( dosudili su 1:32 pre kraja faul u napadu koji nije ni postojao i faul u odbarni odmah posle toga) i tu smo izgubili 3 razlike!!!!! na sta sam ja bio  :namcor :namcor :namcor :namcor :namcor, ali bez brige sve sam toj dvojici  :gay: :gay: vratio poslednje vece u royalu........... :batina :batina :batina :batina :F :box :box zahvalio bih se svi studentima FF koji su dosli da navaijaju za nas iako termin nije bio bas dobar 22h, tako da smo imali maximalnu podrsku i bas mi je krivo sto smo izgubili tu utakmicu, meni ponajvise jer mi je ovo bil aprva medicinijada.... ali boze moj tugu smo ubili na pravi nacin :PI :PI :PI :PI i jos  :PI :PI :PI a na kraju malo i  :V :V :V i jos  :batina....Poslednju utakmicu smo igrali sa Medicinom iz Pristine i utakmicu smo pobedili 12 razlike!!! sve u svemu mozemo biti zadovoljni pogotovo zbog atmosfere koja je bila i vise nego pozitivna u nasoj ekipi, jer pored kosarkasa veliku pomoc u ocuvanju dobre atmosfere smo imali i od stefa. da njega nije bilo atmosfere ne bi bila tako dobra, zar ne stef??!! :smekerica: :smekerica:

sve u svemu sledeca medicinijada je nasa..... :PI :PI :V
a da puno pozdrava za ujku i sestrica koji su se potrudili da dobiju epitet najvecih zavodnika FF.

:~ :PI :V :batina :neee :ljubav: :ziveli i opet  :ziveli :ziveli :PI :V

Roben

судије су нас сатварно покрале на утакмици против стоматологије  :namcor :namcor :namcor
а колико смо се борили говори то да су нам сви честитали на крају утакмице
треба напоменути да смо прве две утакмице играли без тренера (који је био спречен из објективних разлога)
поздрав за све кошаркаше ФФ, момци свака част на другарству и борбености  :Bog :Bog :Bog
и хвала свим навијачима који су нас бодрили

Shaft

Svaka cast kosarkasima na disciplini ( na terenu ) i timskom duhu ...Konacno , opet delujemo kao tim a ne kao grupa gradjana ... POZZ svima !!!!

COACH

biwi

COACH pravu si mozes am cestitati samo na disciplini na terenu jer van njega......................... ali batice i tu smo bili najborbeniji, jer tako??? xexe

Shaft

Biwi , nemoj da jedes slova ..xaxaxa
Najborbenija smo ekipa u svakom smislu ! Kao sto si vec cuo , doslo je nas muskih malo , ali smo jaaako talentovani !!!!!!!!!!!!!!!!!

lycos

kosarkasi super ste,sledeca medicinijada je vasa!

2fast

E bre treneru,jedan sudija je bio sa stomatologije,tako da...   :igra:
Ali smo bar u zenskoj kosarci uzeli medalju!!!!!!!!!!
Mi cemo sledece godine pokazati koliko smo stvarno dobri...

Shaft

OBAVESTENJE :
Treninzi muske kosarkaske ekipe u xii bgd gimn se otkazuju zbog zavrsetka takmicenja..... Sledece okupljanje bice pre pocetka ligaskog dela !!!!!!!Sportski pozdrav ZDRAVO !

biwi

OBAVESTENJE!!!!!!!!!!
MUSKA KOSARKASKA EKIPA FF CE IGRATI KUP BEOGRATSKOG UNIVERZITETA. KUP CE SE ODRZATI OD 24-26 MAJA NA ADI CIGANLIJI, RADI PRIJAVLJIVANJA EKIPE MOLE SE SVI CLANOVI KEFF DA U SPORTSKO DRUSTVO DOSTAVE KOPIJU INDEXA, LICNE KARTE I SLIKU, NAJKASNIJE DO PONEDELJKA 14.5.2007.

KOSARKASI KUP JE NAS.......