Kosarkaska ekipa FF

Started by biwi, 29-01-2007, 16:32:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

mikele

Микеле се вратио. :wave:
Иако сам био удаљен неколико хиљада километара од вас,пратио сам ваше резултате.
Баш ми је криво што је тако завршен меч са стоматологијом,јер да смо њих добили могло је свашта да буде.
Али добро,ово је тек прва медицинијада ове нове екипе,а с`обзиром да је већина вас тек на почетку студија,биће још прилика за доказивање.Битно је да сте се ви добро дружили и да је атмосфера у екипи одлична.Уз доброг тренера и адекватну подршку ван терена,медаље на следећим медицинијадама нам неће измаћи.
Шта су урадиле девојке?Скапирао сам да су узеле медаљу,али нико да каже коју. :hmm

Roben

девојке су освојиле треће место

biwi

bilo kako bilo nas je kapiten izdao.... jel tako roben!!!!!!!!!!!! xexexe

Roben

капитену није било лако човек је све видео дупло  :K

stef

Quote from: Roben on 13-05-2007, 15:11:01
капитену није било лако човек је све видео дупло  :K
:116: :116: :116: zlo...

biwi

jbg voli covek limen....

odbojkasica

biwi

mikele

Биви теби би било боље да си написао да је данас у 12 окупљање кошаркаша у просторији СДФФ и да сви требају да донесу индексе због учешћа у купу,него што четујеш.
Јел чујеш? :cop:
Немој да  :F :K

biwi

mikele svi su dosli, ovi koji su trebali, pa zato nema razloga da se bunis za moje cetovanje... osim toga mi imamo revnosnog trenera koji je svima to na vreme javio!!!!!!!!

biwi

mikele: imamo li trening sutra, nas revnosni trening nam nije javio nista pa posto sam sutra ceo dan na faxu zanima me dal da nosim opremu za trening????

tarantulica

Quote from: biwi on 22-05-2007, 19:33:34
mikele: imamo li trening sutra, nas revnosni trening nam nije javio nista pa posto sam sutra ceo dan na faxu zanima me dal da nosim opremu za trening????

:trfr:

Samo na trening mislish  :cvet

mikele

Зависи какво ће бити време,али у принципу ти понеси опрему на факс,па ћемо ставити у неки ормарић.
Ја сам чуо да ће сутра време бити исто као и данас,тј преподне сунчано,а поподне са пљусковима.Ако се прогноза оствари,ништа од тренинга :nene:

biwi

taranutlice to je zato sto zelim da sa faxom ostvarimo nesto, a bez rada nema rezultata....xexxex

mikele

Quote from: biwi on 23-05-2007, 11:50:29
taranutlice to je zato sto zelim da sa faxom ostvarimo nesto, a bez rada nema rezultata....xexxex
Па она те је исправила јер си уместо ''тренер'',написао ''тренинг'''.
Quote from: biwi on 22-05-2007, 19:33:34
Гледај мало боље :K